پیامک احساسی و غمگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک احساسی و غمگین (/showthread.php?tid=218699) |
پیامک احساسی و غمگین - Ֆℋ£¥∂α - 05-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم ، وقتی یکی رو “ تیک ” می زنی ، رو بقیه “ ضربدر ” بزن لطفا ! :: :: کسی رو که دوست داری این قدر نبر بالا که دست خودتم دیگه بهش نرسه . . . :: :: به بعضیا باید گفت دم از مردونگى نزن . . . سنگینه ، سُرفت مى گیره ! :: :: وقتی به عقب بر میگردی متوجه میشی که جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ ، اون موقعشم زیادی بوده !! :: :: باید به بعضیا گفت عزیزم تو روی پاهات نمی تونی وایسی ؛ چه برسه به حرفات . . . :: :: بعضیا باید انقدر بمونن تو ” کَفِت ” که خوب تمیز شن . . . :: :: به اندازه تمام بودنت ، بعد از رفتنت ، نابودم کردی ! :: :: بالاخره خنده های یک نفر باید چیزی را آب کند . . . یا خنده های تو قند راس ام اس دوری از نامزد یا خنده های من غم را ! :: :: حرف های دلم را هرگز کسی نمیفهمد ، فقط روزی مورچه ها خواهند فهمید ! روزی که در زیر خاک گلویم را به تاراج میبرند . . . :: :: این که عادلانه نیست ! من ، مدام دست تو را بگیرم ، تو ، مدام مرا دست کم بگیری ! :: :: چقدر دوستت داشتم . . . چقدر نفهمیدی . . . نمی گویم زیباترین اما . . . تو ، مهربان ترین آدم زندگیت را از دست داده ای . . . :: :: لغت نامه هاى دنیا را باید آتش زد ! جلوى واژه ى نبودن نوشته اند : “ عدم حضور شخصى یا چیزى ” ؛ همین ! چقدر نبودن تو را ساده فرض مى کنند ؟! :: :: دیوانه میکند مرا ! شباهت این روزها با روزهایی که وعده میدادی ! :: :: دلم دیگر به زندگی گرم نیست مادر میگوید : باید کمی به خودت برسی ! اما چگونه ؟ وقتی از هر طرف میروم به تو میرسم ؟! :: :: از گدایی پرسیدند : بدبخت تر از تو کسی هست ؟ خندید و گفت : آری ، عاشقی که به عشقش نرسد ! :: :: تا جایی که من یادم می آید ، تو ترکم کرده ای ! پس چرا استخوانهایِ من از درد تیر میکشند ! :: :: بدترین حسه دنیا اینه که بدونی کسی که دوسش داری همون اندازه یکی دیگه رو دوس داره ! :: اس ام اس غمگین :: غمگینم ؛ مثل دختری که عاشق سرباز دشمن شده است . . . :: :: خیلی وقته که برای دیدن تو ، اول باید چشمهایم را ببندم . . . :: :: دلم را هنگامی غم می گیرد که نگاهم به دستان گره خورده ی دو آدم خیره می ماند ! :: :: لحظاتی هست که هیچ چیز این زندگی قانعت نمی کند و فقط و فقط نیاز به اندکی مردن داری ! :: :: اونایی رو دوست داشته باش که توی زندگیت نقشی داشتن ! نه اونایی که برات نقش بازی کردن . . . ! :: :: عزیزکم حالا که داری میروی تا روزهایت را بدون من سر کنی ؛ بر سر دو راهی که رسیدی بپیچ به چپ ، به جهنم ختم میشود ! :: :: آن روزها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختند ، این روزها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند . . . آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته ! :: :: به هر آدمی پیله نکنین ، توهم پروانه شدن می گیرتشون ! :: :: بعضی وقتا مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمیداره ، دو کیلومتر پیاده میریم . . . :: :: همه چیز عوض شده جز تو جانم ، تو از اول هم عوضی بودی . . . :: اس ام اس غمگین :: اینقدرکه براى” خر ” کردن من سعى کردى ، براى خودت وقت میگذاشتى حتما ” آدم ” میشدى ! :: :: علاقتو جایی باس خرج کنی که یه شعوری پشتش باشه ! :: :: بعضیا علاوه بر اینکه آدم نیستن ، آدم بشو هم نیستن . . . :: :: خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی ! :: :: باید به بعضی ها گفت : ظرفیت پشت تکمیل است لطفا از جلو خنجر بزن . . . :: پیامک غمگین :: بعضی آدم ها رو باید درک کرد ! بعضی ها رو به درک . . . :: پیامک جدایی :: اشتباه من املایی بود ، من فقط او را همدرد نوشتم ، گویا او هم ، درد بود . . . :: اس ام اس جدایی :: کاش بعضی ها بدونن “ مخاطب خاص ” شدنشون نتیجه احساسات “ خاص” طرف مقابلشونه نه ویژگی های فردیشون ! :: :: تقصیر از ما نیست . . . بعضیا خودشون دلشون میخواد “ یادگاری ” باشن پشت در مستراح عمومی ! :: :: من تصوراتم از تو با ” کاش” گره خورده . . . تو توقعاتت از من با “باید ” ! :: :: بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی . . . :: اس ام اس جدایی :: بعضیا رو انگار تو بچگی ، ۳ بار انداختن بالا ، ۲ بار گرفتن ! :: پیامک جدایی :: محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد . . . |