![]() |
اس ام اس خنده دار سال 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سال 94 (/showthread.php?tid=218591) |
اس ام اس خنده دار سال 94 - Ֆℋ£¥∂α - 05-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مورد داشتیم دختره رفته شیرینی فروشی گفته یه جعبه شیرینی میخوام یارو گفته چند کیلویی؟ ... دختره گفته 45 کیلو ام ولی رژیم گرفتم لاغر شم :| میگن شیرینی فروشه رفته تو یخچال نشسته میگه من شیرینی ناپلئونیم....!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختره ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گُفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ… ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ… نابود شدم… میفهمی؟ نابود ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!... اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن! ایرانیها الان تو این مرحله هستن ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** ضرب المثل داییم وقتی داره مهمون دعوت میکنه: در خانه ما رونق اگر نیست وای فای هست !! ![]() ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** طرف فکر میکرده تو فازه Love ه ولی بعد فهمیده تو فاضلابه به همین برکت قسم ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** لات ترین حیوونه دنیا پنگوئنه! یه جوری راه میره انگار یه جنگل حیوونو لت و پار کرده ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** ﺣﻤﻮﻡ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﮕﻢ : ﺑﻠﻪ! ﻣﯿﮕﻪ :ﺣﻤﻮﻣﯽ؟ ﻣﯿﮕﻢ : ﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻟﻨﺪﻧﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺑﯽ ﺑﯽ ﺳﯽ ﺩﺍﺭﯾﺪ! ﻣﯿﮕﻪ : ﺩﺭ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﻣﻬﻤﻮﻧﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ… ﺩﺧﺘﺮﺍﺷﻮﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺳﺮ ﮔﻮﺷﯿﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ ﻭﺍﯾﺒﺮﻭ ﻻﯾﻨﺖ ﻭ ﻭﺍﺗﺲ ﺍﭖ ﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻦ! ﻟﺒﺎﺱ ﻭ ﺣﻮﻟﺖ ﻫﻢ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺗﻮ ﻟﻨﺪﻥ ﺑﻤﻮﻧﯽ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﭘﺪﺭﺗﻮ ﺑﺪﯼ ﺑﯿﺸﺮﻑ ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** رو اعصاب تر از مهمونی که شب می مونه مهمونیه که شب مونده و صب زودتر از همه بیدار میشه جاشو جم می کنه و عین منگولا میشینه یه گوشه منتظر صبحونه! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** یه ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻬﻢ ﺻﺒﺢ ﻣﺴﯿﺞ ﺩﺍﺩﻩ: ﺟﻼﻡ ﺗﻮ ﺟﻠﺪ ﺧﻮﮐﺼﻠﯽ ﻓﺪﺍﺕ ﺑﻠﻢ! ﺟﯽ ﺍﻑ ﻣﯿﻔﺎ ﻧﺪﺍﻟﯽ؟ ﻣﯿﺜﻪ ﺑﻼﺕ ﺩﻭﭺ ﺻﻢ؟ ﺑﻮﭺ ﺑﻮﭺ!!!! . . . ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﮔﻔﺘﻢ چند ﺗﺎ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺭﻣﺰﮔﺸﺎﯾﯽ ﺑﻔﺮﺳﺘﻦ ﻣﻦ که ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺣﻤﻠﻪ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ میدم! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** دوستان سفر میرید مموری کارت گوشیتونو توی کامپیوتر خالی کنین ! اینستاگرام درایو D نیست که !!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** بابام اومده تو اتاقم نشسته رو تختم ببینه چیکار میکنم ... الان دو ساعته دارم زندگی نامه ی دکتر شریعتی رو میخونم :| اگه بدونین چه انسان بزرگی بوده !!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** میدونین هر دختری ک ازدواج میکنه اولین کسی ک از دستش راحت میشه کیه؟ حافظ شیرازی ازبس فال میگیرن ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** مورد داشتيم آقا از خانمش پرسيده ميخواي خورشيد زندگيم بشي؟ خانم گفته بله كه ميخوام آقا گفته پس لطفا ٦٧ ميليون مايل از من دورشو ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** عجب گیری کردیم هاااااا دیروز زمستون گیر داده بود الکی من بهارم الان بهار داره تلافی میکنه میگه الکی من زمستانم ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** واسه عید تنها برنامه م این بود که عکس فیسبوکمو عوض کنم! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** این رستورانا هرچی با کلاس تر میشن غذاشون کمتر میشه . . . ما ی بار رفتیم یه رستوران خیلی با کلاس یه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** کلاغ اولی : غار کلاغ دومی : غار ؟؟؟ کلاغ اولی : په نه په هتل ۵ ستاره! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** جمله ای که من هروقت یه آدم پولدار میبینم واسه آروم کردن خودم میگم: آرامشی که ما داریمو اونا ندارن!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** اتفاقـــا از كسايـــي كه انتظارشـــو نداشتيـــن انتظارشـــو داشتـــه باشيـــن...! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** این دهه ۶٠یا که هی نسل سوخته نسل سوخته میکنن فکر نکنن ما یادمون رفته ماه رمضوناشون تو زمستون بوده ..! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** وقتی مو تو غذا باشه،فرقی نداره مژه ی دلبر باشه یا سیبیل اصغر آقا! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** به این نتیجه رسیدم که اگه مامانم فقط یه روز بره بیرون خرید بعد مارو تو خونه تنها بذاره من و بابام و داداشم سر فوتبال pes 2013 میزنیم همدیگه رو میکشیم!!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** پسر: عزیــــــــــــزم!!! دختر: جووونـــــم!!! پسر: گــــــــــل من!!! دختر: جانــــم؟؟ پسر: عشــــــقم!!! دختر: جان؟؟؟ پسر: زندگـــی من!!! دختر: بله؟؟؟ پسر: نفس من!!! دختر: زهـــرمار! بازم اسمم یادت رفته؟؟؟!! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** اینـایی که تـو عصبانیـت هر چـی دوسـت داری بهشـون میگـی آخر بغلـت میکنـن میگـن باشـه فقـط تو آروم بـاش ... کسی نمیخواد؟ منم یکی از همونام! ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** ۅقـتـــیحــرف مـیـزنــم سـرتـو تـکــون نَـــدہ صــــــدا زنـگـولَــــت رو مُـــخـــہ ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** از کسی که بهت دروغ گفته نپرس چرا....؟ چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه.... ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** تو حراج مغازه ها مثلا نوشته “ کلیه اجناس فقط ۲۰ هزار تومان ” بعد دقیقآ اون چیزی که تو انتخاب میکنی قیمتش ۴۰ هزار تومانه ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** لامصب تعداد کامنتای منم مث قرص ميمونه ! هر هشت ساعت يه دونه ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** صداقت تنها امتحانی است که نمیشه در آن تقلب کرد ********** اس ام اس خنده دار و جوک ********** پرغرورترين دوران زندگي دخترا دوران راهنمايي بود... كه بعد از غذا يك دستي به سيبيلاشون ميكشيدن |