![]() |
اس ام اس تازه و داغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تازه و داغ (/showthread.php?tid=218483) |
اس ام اس تازه و داغ - Ֆℋ£¥∂α - 04-04-2015 پشت چیپس مزمز نوشته : مزمز انتخاب کسانی بوده که از فرهنگ غذای بالایی برخوردارند! یارودیگه روش نشده بنویسه هرکی مزمز نخوره خره!!! . . واقعا دست کارخانه نوشابه سازی درد نکنه که روش مینویسن خنک بنوشید تا قبل از اون ما میجوشوندیم بعدا میخوردیم! . . شب جلو تلویزیون خوابم برده بود مامانم اومد ساعت ۲ نصفه شب پتو انداخت روم بوسم کرد کلی هم قربون صدقم رفت بعد موقع رفتن پامو لگد کرد داد زدم و گفتم :اهههههههههههه پام داغون شد جواب داد :خاک تو سرت کنن آخه اینجا جای خوابه؟ . . میگه: چرا زن نمیگیری؟ میگم: مرسی من همینطوری راحتم میگه :آخه ما ناراحتیم تو راحتی ![]() . . تو خونه ی شما هم اگه سر سفره سُرفت بگیره مشت و لگد میاد تو کمرتون؟ یا فقط خونه ما اینجوریه؟ . میدونی فرق تو با آهن چیه؟ آهن زنگ میزنه ولی تو یک اس ام اس هم نمیزنی..... . . عاغا دیروز وقت نهار مامانم, من و داداشمو صدا کرده میگه: بیاید ببینم کی چی می خوره. حالا ما با هزار امید فکر می کنیم چند نوع غذا داریم. رفتیم اونجا دیدیم 2 نوع غذا هست. نیمرو با رب , نیمرو بی رب . . نیا باران … نیا لعنتی … دارم میرم سبد کالا بگیرم آخه ، خیس میشم . . پسرا سه جا از دخترا کم میارن همیشه. . . 1 – نمره گرفتن از استاد 2 – لایک گرفتن تو فیس بوک 3 – تاکسی گرفتن تو خیابون خخخخخ مگه نه؟؟؟ . . مورد داشتیم طرف موقع سرخ کردن سیب زمینی . . . حتی یه دونه هم ازشون نخورده :| (برگرفته از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنند !) . . آرنج وقتى میخوره یه جایى یه جورى درد میگیره انگار مدت ها منتظر چنین لحظه اى بوده . . تازه فهمیدم ((موفق باشید)) آخر برگه امتحان در جواب تمام خسته نباشید هایی هست که وسط کلاس به استاد می گفتیم ! . . اگه یه روز صبح از خواب بیدار شدی دیدی همه با لبخند نگات میکنن بدون که تو خواب حسابی ویولن زدی ! . . دقت کردین اونایی که میخوان برن دندون پزشکی ۶-۷ برابر از قبل بیشتر مسواک میزنن که نشون بدن دندوناشون تمیزه !؟ . . امروز بعد مدتها دیدم گوشیم زنگ خورد پریدم که زود جواب بدم دیدم سر زنگ دوم خاموش شد ! هرکاری میکنم روشن نمیشه فک کنم از هیجان زیاد خودشم دچار حمله قلبی شده سکته کرده بیچاره … . . دیروز به استاد گفتم : استاد دو دیقیقه اومدیم خودتون رو ببینیم همش که پا تخته ای بیا بشین دیگه ! کل کلاس له شدن ![]() . . حتی اگر از دوران مهد کودکتون چیشاتون ضعیف باشه از نظر پدر و مادرتون این کامیوتر صاحاب مرده باعثشه ! . . عضی ها پشت فرمون چنان با دقت، ظرافت و پشتکار عجیبی با انگشت دماغشون رو حفاری می کنن انگاری عسلویه ست الانه که نفت و گاز بزنه بیرون!!! . . به داداش کوچیکم میگم یکم ورزش کن مثل من هیکلت ورزشکاری بشه برگشته بهم میگه: تو که هیکلت مثل آدم دست راستی میمونه ، که با دست چپ نوشته باشه ! . . شمام اینجوری میشین ؟ کافیه شماره های گوشیتون به فنا بره . دهنتون سرویس میشه هردفه اس بیاد ! آپاندیستون رو میاره جلو چشتون تا بگه کیه :| . . به یکی همینطوری اس ام اس دادم : “ببخشید میتونم شمارتونو داشته باشم؟” جواب داد: “شما ؟” اصن اشک شوق تو چشام حلقه زد وقتی فهمیدم از من اوسگل تر هست . . دیشب یه دختره دَر فلشش رو گم کرده بود آروم از من پرسید : ببخشید اگه فلش در نداشته باشه ویروسی می شه؟؟؟!!!! یعنی از شدت خنده دل و روده برام نمونده بود . . هوا کشِ توالت چیست !؟ اصلى ترین وظیفه ى هواکش توالت تولید صداست براى آرامش خاطر شخص مشغول در محل و همچنین سایر وابستگان در خارج کلا بو بهانه ست …! |