اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید (/showthread.php?tid=218140) |
اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید - Ֆℋ£¥∂α - 02-04-2015 • • • در همین حسرت که یک شب را کنارت مانده ام در همان پس کوچه ها در انتظارت مانده ام سرد می آید به چشم مست من چشمت و باز از همین یلدا به عشق آن بهارت مانده ام • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • کوه نیستی ، اما صدایت که می زنم شعر و شور و عشق به من باز می گردد • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • پر از شور و سراسر مهربانی ست کمی سبز و کمی هم آسمانی ست شده متن تمامی خبرها دو چشمت سومین جنگ جهانی ست ! • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • ای سبزترین خاطره در باغ وجودم دیشب به حضورت غزلی ناب سرودم گفتند که چه داری از این هستی دنیا ؟ گفتم که رفیقی هست همه بود و نبودم • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • خیلی دور هم که بروی نقطه نمیشوی سه نقطه میشوی در شعرهایم ! • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • یاد چشم هایت ، هنوز هم آتشم می زند چه حقیرست این زمستان ، با تمام سرمایش • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • ماه همیشه پشت ابر نمیماند گاهی پشت پلک های تو روی شانه من بخواب میرود • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • شب مانده و پروانه من منتظر است تا صبح غزل خانه من منتظر است هر وقت دلت هوای باریدن داشت برگرد بیا شانه من منتظر است • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • تاپ تاپِ قلبت موسیقی بیکلامیست که روانشناسان برایم تجویز کردهاند • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • عشق تو به تار و پود جانم بسته است بی روی تو درهای جهانم بسته است از دست تو خواهم برآرم فریاد در پیش نگاه تو زبانم بسته است • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • زمستان است نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من می بینی ؟ چه در همیم و تنها ؟ • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • اونقدر مرامت فابریکه که تو هیچ نمایندگی قطعاتش پیدا نمیشه ! • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • قدیم ها سلام سلامتی می آورد الان سلام خداحافظی می آورد • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • شب ها بیشتر می خواهمت نه این که روز نخواهم نه اما حسادت ماه برایم جالب است • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • هر موقع اومدیم برای یکی ارزش قائل شیم قبلا توسط یه نفر دیگه قیمت گذاری شده بود ! • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • آه است خیابان به خیابان به لبم از این همه بی تفاوتی در عجبم تو مثل مسافری که دیرش شده است من مثل چراغ قرمز نیمه شبم ! • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • اگرچه در ثانیه های زندگیت حضور ندارم اما دعایم همیشه همه جا با توست • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • باغبانی پیرم ، که به غیر از گل ها از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است ، آدم خوب کم است عده ای بی خبرند ، عده ای کور و کرند ، اندکی هم پکرند و میان رفقا ، عده ای همچو شما تاج سرند • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • ارزش قلب به عشق ارزش سخن به صداقت ارزش چشم به پاکی ارزش دوست به وفاست ولی ارزش تو به اندازه تمام دنیاست • • • اس ام اس های زیبا و تاثیرگذار جدید SMS Ziba • • • پاییز سرد درختان دلم را گرم کردند “زرد” ، “قرمز” ، “نارنجی” زمستان در راه است تو میتوانی دلم را گرم کنی ؟ درختان فقط پاییز را دوام آوردند • • • |