![]() |
دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی (/showthread.php?tid=217955) |
دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی - spent † - 01-04-2015 ![]() مواد لازم برای تهیه استیک شیر ماهی : شیر ماهی ۸۰۰ گرم سرکه چهار قاشق غذاخوری روغن نصف پیمانه زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یک عدد دستور پخت: شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید. نکته: میتوانید این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استیک ماهی را با پلو سرو کنید. |