انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش بادنجان پیچی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش بادنجان پیچی (/showthread.php?tid=217650)



خورش بادنجان پیچی - Rioter - 31-03-2015

خورش بادنجان پیچی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش بادنجان پیچی 1




[url=http://bayanbox.ir/id/7527634165297508990?info][/url]
 مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده نیم‌کیلو
پیاز سرخ شده یک عدد

گوجه‌فرنگی حلقه شده یک کیلوگرم

بادنجان یک کیلوگرم

فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده سه عدد

آب یک استکان

آبلیمو کمی

ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم



 طرز تهیه:
در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌کنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کباب‌های کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌کنیم سپس هرکدام از کباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو می‌کنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل کنید.