❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ (/showthread.php?tid=216726) |
❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 25-03-2015 یه اتوبان شلوغ...✔✘✔
دوتا ماشین...✔✘✔
من و پایه خل بازیام...✔✘✔
گاز...✔✘✔
دنده 5،4،3،2،1....✔✘✔
بین ماشینا...✔✘✔
سرعت...✔✘✔
جنون...✔✘✔
یه اشتباه...✔✘✔
برخورد...✔✘✔
صدا...✔✘✔
دود...✔✘✔
آتیش...✔✘✔
خون...✔✘✔
پلیس...✔✘✔
آمبولانس...✔✘✔
بیمارستان...✔✘✔
اطاق عمل...✔✘✔
شوک...✔✘✔
خط صاف...✔✘✔
شوک...✔✘✔
یه خط صاف...✔✘✔
یه بوق ممتد...✔✘✔
یه ملافه ی سفید...✔✘✔
سردخونه...✔✘✔
قبرستون...✔✘✔
سر خاک...✔✘✔
صدا...✔✘✔
اشک...✔✘✔
جیغ...✔✘✔
گریه...✔✘✔
پایه ی خل بازیام،اینبار بدون من...ツツツ
و من،زیر خاک،تنها...◇◆◇
پایان من....!●●● ♥♥ ❂ ❂ من❂❂ ♥♥ مغرور:هه هه √ جنبه:تقريبافوله √ رفيق:فدا همشون ❥ خصوصی:نوچ نوچ ✘ حرف گوش کن:اصلا✘ عشق و عاشقی:تا تهش هستم لجبازی:اووووف چجورم ヅ مردم آزار:کی؟من؟الکی ميگههه ʘ͜͡ʘ کل کل:پايم تا ازپا در بيارررررمت ʘ͜͡ʘ بيخيال:باهاش باشی همه چی حله ʘ͜͡ʘ حاضرجواب:نيستم(يه دروغ گنددده) ヅ اصل:همين که ميدونی اسمم هم زياده ヅ شيطون:من به اين مظلومی آخه.(خخخخخ والا) ● • ヅ دوست:وقتی دوستمی فقط دوستمی فراترنميره✘ ساده:هه نيستم پس حواستوجمع کن✘ غم وغصه:بياد مزاحمم شه جوری ميزنمش که صدا هاپو بده.✘ تنفر:هيچکی ارزش اينو نداره که ازش متنفرباشم واعصابه خودمو بهم بريزم.✘ عکس پروفايل:خودتو بکش تا دلم نخواد عوضش نميکنم.ッ انتقاد:بگوتابيشتر انجامش بدم.✓ッ من همينم که هستم ميخوای بخواه نميخوای هری. √ من:شايد کامل نباشم ولی کاملا خودمم. √ ﺍِﻧﻘﺪ ﺧﻮﺷﻢ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺎﯾﻰ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺪﺷﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﭼﻮﻥ ﺻــــــــــﺪ ﺩﺭ ﺻــــــــــــﺪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﻯ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﻧﺪﺍﺭﻥ ...!! کاشکی واقعا میمردم و همچین روزی رو نمیدیدم~__~ دختری که تواوج جوونیش پیر شده√ دختری که گریه های هرشبش ردیف باشه√ دختری که برعکس همسن و سالش زندگیشونابود شده میدونه√ دختری که اینده شو فدا میکنه واسه کسی که رفته√ دختری که تنها ارزوش بدون اون مرگه√ این دختر دیگه مرده~_~ خدایا من هرچی که بشه راضیم.. ولی مطمئن نیستم بدون اون دووم بیارم... قبول دارم -+-+-+-+- خیلی دختر موئمنی نیستم√ قبول دارم بنده ی خوبی نبودم~ ولی خاطرخواه ♥ کسی هستم به اسم «خدا»∞ که وجودشو تو تک تک لحظه هام حس میکنم★ و میدونم یه روزی≈ زندگیمو یه جوری به میلم درست میکنه♦ چه بسا بهتر پس هیچ وقت ناشکری نمیکنم برای چیزایی که ندارم∅ بخاطر این اعتقادی به خودکشی ندارم≠ و اونایی که خودکشی میکنند رو ادمایی کوچیکی میبینم• زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم♥ لَشَـم وَلــے لـآشـے نیستَــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/url]#بـے رَحمَــم وَلـــے وَحشـــے نیستَـــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #مَـــــن مِثـہ تو حیـــوونِ اَهلــــــے نیستَـــــم✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #عـــآشِقَــم وَلـــے خـــآر نیستَـــــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #ســــآڪِتَــم وَلـــے لــآل نیستَـــــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #مَـــن خِیلــے روشَنَــــم وَلـــے نـورنیستَــــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #خِیلـــے وَقتـــــہ مُردَمـ وَلـــے تو گـور نیستَـــــمـ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #مَـــن ســـآدہ اَم وَلـــے حول نیستَــــم ✔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #اَگـــــہ جَوآبـــــے نِمیدَم لـآل نیستَـــــم ✔ [url=http://boloke13.com/search/posttag:%23%D9%85%D9%80%D9%80%D9%8E%D9%86] #مــَن یِــــہ رَوآنیَــــم عــــآشِقِ رَپَـــــم [♥] ☞ تـــــو ڪِـــہ آرِزوتــــــہ مِثـــہ مـآ سِتــآرہ بِشـــے☞ ☞بــآ مِصــــرَع اَوَلَـــــم اَز هَـــــم پاشــیدہ میشے •●یکی●• بِـــــهِم گُـــــفت: ⚠ﺑــــﯽ ﺍﺣﺴــــﺎﺳــــﯽ !!
⚠ ﻣﯿــــﺨﻮﺍﻡ بهش ﺑﮕﻢ: ﺩﺭ ﺣَــــﺪﯼ✘ ﻧــــﯿﺴﺘﯽ✘ ﮐــــﻪ حست ﮐﻨـــــَﻢ ، ﭼــــﻪ↙ ﺑِﺮﺳــــﻪ↘ ﺑﺨــــﻮﺍﻡ... ﺍﺣﺴــــﺎﺳﻤﻮ ﺧــــﺮﺟﺖ ﮐﻨﻢ؟؟! دَردهایِ مــــَرااگَربـــِخواهی هَم نِمیــــتَوانی بِخوانــــــی! اینــــــجادَردهـــــایِ مـــَراباخُودکارِ سِفیــــــــدنِــــوِشــــــتِه اَنــــد! بایـــــَدروزِگارَت ســـیاه باشـــــَدکـــِه هـ َـمدَردِ"مـــَــــن"باشــــی! ✘مَنو غَم✘ !?اون دوتاباهَم?! ♚توبَغَلِ هَم♚ ★لَباشون روهَم★ ♤قَه قَه هاشون باهَم♤ ♞گِریِه هایِے من♞ ⚄باصِدايےِ بْلَند⚄ ⇜هــــــــه⇝ ♬بِخَندین بِه مــــَن♬ RE: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - esiesi - 25-03-2015 خدا خفت کنه سردرد بودم فونتت سردردمو 10 برابر کرد تو کل کل تا حالا پیشت کم نیاوردم ولی تو چرا ... نصفه ی پایینیشم به علت سردرد نخوندم RE: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 25-03-2015 عـه ؟ -_- باشه -_- دآرم برات .. اصن کی ازت کامنت خوآست هان؟ >.< کی ازت خوآست بخونی ؟ |: فقد گفدم لآیک کنی .. من چ میدونستم سردرد دآشتی =| RE: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - یه روانی - 25-03-2015 قشنگ بوووووووووووووود مر30 RE: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 25-03-2015 سپاس RE: ❤✔✋خوابـــــ مرگـــــ❤✔✋ - esiesi - 25-03-2015 چی داری برام ؟ میخوای یه بار دیگه کل کل کنی کم بیاری؟ شوخیدم خودکشی نکن کل کل نمیکنم خوش باش |