نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش (/showthread.php?tid=216575) صفحهها:
1
2
|
نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - *~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* - 24-03-2015 من که خودم فکر می کنم خیلی خوش شانسه! حالا نظر شما درباره ی قیافش بازیش و...چیه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.hammihan.com/users/status/original/HM-20138197620829436261404907363.8803.jpg دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Comic_Art_-_Batman_by_Jim_Lee_(2002).png نام اصلی : کریستین چارلز فیلیپ بیل نام مستعار : کریستین بیل زمینه فعالیت : بازیگر تولد : ۳۰ ژانویهٔ ۱۹۷۴ (۴۰ سال) قد : 1.83 متر هاورفوردوست، پمبروکشایر، ولز والدین : دیوید بیل-جنیفر «جنی» بیل سالهای فعالیت : ۱۹۸۲–تاکنون همسر(ها) : ساندرا بلازیک (۲۰۰۰–تاکنون) فرزندان : ۱ بیل هنگامی که در ۱۳ سالگی در نقش اول فیلم امپراطوری خورشید استیون اسپیلبرگ بازی کرد ، توجهات را به خود جلب کرد . نقش وی در این فیلم پسری انگلیسی بود که در حین جنگ جهانی دوم از پدر و مادرش جدا میشود و سپس خود را در اردوگاه نگاهداری ژاپنی پیدا میکند . در سال ۲۰۰۰ و با بازی در فیلم روانی آمریکایی در نقش پاتریک بیتمن ستایش منتقدین را برانگیخت. او برای بازی در نقش ترور رزنیک در فیلم ماشینکار ۲۸ کیلوگرم وزن کم کرد و با این کار به بازیگر متد معروف شد . بیل در سهگانهٔ بتمن نولان ، در نقش بروس وین/بتمن بازی کرد که تحسین منتقدین را نیز در پی داشت . او با بازی در فیلم مبارز ، توانست جایزه اسکار و گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را به دست بیاورد. در سال ۲۰۱۳ ، با بازی در فیلم حقهبازی آمریکایی توانست دومین نامزدی اسکار و اولین نامزدی اسکار برای نقش اول را به دست آورد . 1 - کودکی : کریستین در ۳۰ ژانویه ۱۹۷۴ در هاورفوردوست ، پمبروکشایر، ولز به دنیا آمد . پدر وی دوید بیل موسس شرکت ، مدیر اقتصادی و استعدادیاب بود . مادر وی جنی جیمز بازیگر سیرک بود و هر دوی آنها انگلیسی بودند . او خودش اعلام کردهاست که من در ولز به دنیا آمدهام ، ولی انگلیسی هستم . او دوران کودکیاش را در ولز، ساری و دورست در انگلستان و پرتغال گذراند. او زمانی به مدرسه بورنموث رفت ، ولی در ۱۶ سالگی آن جا را ترک کرد . والدین وی در ۱۹۹۱ طلاق گرفتند و مادر و خواهرش در بورنموث ماندند و او در حالی که هفده سال داشت، به همراه پدرش به لسآنجلس آمد . کریستین از سال ۲۰۰۸ و پس از شکایت خواهرش شارون از او به اتهام ناسزاگویی به وی ، با او حرف نزدهاست . اولین نقش کریستین بیل در دنیای بازیگری در تبلیغی برای شرکت تولید کننده مواد لطیف کننده پارچه لنور در سال ۱۹۸۲ در سن ۸ سالگی بود. وی سال بعد از آن در تبلیغ غلات پک-من به عنوان بچهای که ستاره راک اند رول بود بازی کرد . او نخستین نقش روی صحنهاش را در نرد و در مقابل روآن اتکینسون بازی کرد . 2 - زندگی شخصی : بیل در ۲۹ ژانویه ۲۰۰۰ ، با ساندرا بلازیک ( متولد ۱۹۷۰ ) مدل سابق ، چهرهپرداز و دستیار شخصی وینونا رایدر ازدواج کرد . این زوج دارای یک دختر هستند . که در ۲۷ مارس ۲۰۰۵ به دنیا آمد . در مارس ۲۰۱۴ تأیید شد که همسر وی، باردار است . از ۱۹۹۲ ، بیل در لسآنجلس زندگی میکند . مانند پدرش، وی نیز فعالیتهایی در حمایت از صلح سبز و صندوق جهانی طبیعت انجام میدهد . دیوید بیل در ۳ سپتامبر ۲۰۰۰ با گلوریا استینم ازدواج کرد و استینم مادرخواندهٔ کریستین بیل شد . 3 - فیلم های مهم : حقه بازی آمریکایی / 2013 شوالیه تاریکی بر می خیزد / 2012 گل های جنگ / 2011 مبارز / 2010 دشمن اجتماع / 2009 رستگاری ترمیناتور / 2009 شوالیه تاریکی / 2008 من اینجا نیستم / 2007 3.10 به یوما / 2007 شعبده باز / 2006 بتمن آغاز می کند / 2005 ماشین آلات / 2004 روانی آمریکایی / 2000 امپراطوری خورشید / 1987 RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - سوپرمغز - 24-03-2015 بیریخته RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - parsa817 - 24-03-2015 اسمش ظولانیه RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - KING ERFAN ╬ - 07-08-2015 خوشتیپ و خوش هیکله ولی قدش متوسطه RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - Cigarettes.at.daybreak - 07-08-2015 تيپُ قيــآفهـ ك خوبهـ :) بــآزيشمـ ب نظرمـ خيلي عـآليهـ:) RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - armin. - 07-08-2015 ممنون از مطلبت واقعا جالب بوداگه ممکنه بازم بذار RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - KING ERFAN ╬ - 09-08-2015 (24-03-2015، 15:35)parsa817 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره بیسواد جان ظولانیه RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - *~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* - 11-08-2015 (07-08-2015، 20:57)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو شهر شما 180 متوسطه؟؟؟ (07-08-2015، 23:02)armin. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بیوگرافی؟؟؟از کی؟شفارش میگیرم بگو RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - KING ERFAN ╬ - 11-08-2015 آره کجاش 180 هستش؟ RE: نظرتون درباره بازیگر بتمن(کریستین چارلز فیلیپ بیل) چیه؟+عکسش - *~*E҉l҉i҉z҉a҉ C҉u҉l҉l҉e҉n҉*~* - 12-08-2015 (11-08-2015، 13:22)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس 160 ه ؟؟؟؟ |