ساتین پاریسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ساتین پاریسی (/showthread.php?tid=216316) |
ساتین پاریسی - spent † - 22-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
روش تهیه: 1. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن میکنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی حفره ایجاد کرده و داخل سینی فر قرار میدهیم. 2. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و بیسکویت را میپزیم. بیسکویت آماده شده را دو ساعت در دمای محیط قرار میدهیم تا خنک شود سپس در ابعاد 5 در5 میبریم و کنار میگذاریم. 3. برای تهیه کرم پاریسی کاراملی ابتدا شکر را داخل قابلمهای مناسب برای تهیه کارامل ریخته و روی آن چند قاشق آب میپاشیم و روی حرارت قرار میدهیم تا جایی که شکر کاراملی شود. در این فاصله که کارامل ما آماده میشود شیر را روی حرارت جوش میآوریم، به کارامل اضافه میکنیم و آنقدر اجازه میدهیم بجوشد تا مواد یکدست شود سپس از صافی رد کرده و داخل کاسهای گود میریزیم. 4. آب سرد را با آرد مخلوط و از صافی رد کرده و به مواد اضافه میکنیم سپس زردههای تخممرغ را با مفتول میزنیم تا یکدست شوند و داخل مواد میریزیم. تمامی مایه آماده شده را روی حرارت میگذاریم و آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شود. کرم غلیظ شده را کنار میگذاریم تا خنک شود. 5. از کرم داخل قیف ریخته روی هر بیسکویت مقداری کرم میگذاریم و هر ساتین پاریسی را به شکل سه طبقه مانند عکس آماده میکنیم. روی طبقه آخر را با میوه موردنظر یا حتی کرم یا ژله دلخواه تزئین میکنیم. |