انجمن های تخصصی  فلش خور
موس شيرعسلی كاراملی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: موس شيرعسلی كاراملی (/showthread.php?tid=216314)



موس شيرعسلی كاراملی - spent † - 22-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موس شيرعسلی كاراملی 1

مواد لازم:

  •    خامه ‌فرم‌گرفته: 500 گرم
  •    شيرعسلي كاراملي: يك قوطي
  •    عسل: سه قاشق غذاخوري
  •    سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوري
  •    زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  •    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  •    ژلاتين: هشت ورق
  •    سيروپ كارامل: 150 ميلي‌ليتر

روش تهيه: 

1. ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ، شكر و وانيل را مي‌زنيم تا پف كنند، سپس عسل و شير عسلي را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا مخلوط و يكدست شوند. 

2. بهتر است اين كار را روي بخار آب جوش انجام دهيم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاك مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم. 

3. ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفي فلزي قرار داده و روي بخار آب مي‌گذاريم تا ذوب شوند. 

4. ژلاتين را به مواد اضافه كرده و همه را هم مي‌زنيم. مواد را داخل قالب مورد نظر ريخته و در يخچال مي‌گذاريم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روي آن را تزئين مي‌كنيم.