میگو را این طوری هم تست کنید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: میگو را این طوری هم تست کنید (/showthread.php?tid=216310) |
میگو را این طوری هم تست کنید - spent † - 22-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موادلازم:
روش تهیه: 1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه میکنیم. 2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمیداریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را بهصورت خام به مواد اضافه میکنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط میکنیم. 3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله میکنیم. رولهای آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رولها برای سرو آماده هستند. |