تست سلامت: شاد هستيد يا غمگين؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +---- انجمن: روان شناسی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=63) +---- موضوع: تست سلامت: شاد هستيد يا غمگين؟ (/showthread.php?tid=216300) |
تست سلامت: شاد هستيد يا غمگين؟ - |мιѕѕ мєняαѕα| - 22-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آيا شما فردي شاد و سرزنده هستيد يا برعکس دلمرده و بيحوصلهايد؟ شايد هم عبوس و هميشه عصباني هستيد؟ شايد بد نباشد ميزان شاديتان را با يک آزمون بسنجيد، آن هم آزموني که دانشگاه آکسفورد طراحي کرده است.
منبع:سلامت ایران
آزمون آکسفورد: شاد هستيد يا غمگين؟ 1) نسبت به آن چيزي که دقيقا هستم، احساس شادي نميکنم.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 2) به شدت به ديگران علاقهمندم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 3) احساس ميکنم زندگي خيلي باارزش است. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 4) نسبت به ديگران احساسات گرم و صميمانهاي دارم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 5) بهندرت بعد از بيدار شدن از خواب احساس ميکنم خستگيام دررفته است. * کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 6) در مورد آينده چندان خوشبين نيستم.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 7) بيشتر چيزها جالب و سرگرمکننده است. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 8) آدم متعهدي هستم و خودم را کنار نميکشم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 9) زندگي خوب است. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 10) فکر نميکنم اين دنيا جاي خوبي براي زندگي کردن باشد.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 11) زياد ميخندم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 12) درخصوص همه چيزهايي که در زندگيام هست احساس رضايت ميکنم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 13) احساس نميکنم که آدم خيلي جذابي هستم.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 14) فاصله زيادي بين چيزي که دوست دارم انجام بدهم و کاري که انجام ميدهم وجود دارد. * کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 15) آدم خيلي شادي هستم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 16) در خيلي از چيزها زيبايي را پيدا کنم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 17) هميشه روي ديگران اثر خوب لذتبخشي ميگذارم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 18) براي هر کاري که بخواهم انجام بدهم وقت پيدا ميکنم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 19) کنترل چنداني روي زندگيام ندارم. * کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 20) من قادر به انجام هر کاري هستم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 21) از نظر ذهني کاملا هوشيارم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 22) اغلب احساس شادي و سرخوشي ميکنم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 23) تصميم گرفتن برايم کار راحتي نيست.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 24) احساس نميکنم زندگي معناي خاصي داشته باشد يا زندگي من هدف خاصي دارد.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 25) احساس ميکنم انرژي زيادي دارم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 26) اغلب در اتفاقاتي که در اطرافم رخ ميدهم نقش دارم. کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 27) با ديگران خيلي به من خوش نميگذرد.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 28) احساس نميکنم کاملا سلامت باشم.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق 29) از گذشته خاطرات خوش چنداني ندارم.* کاملا مخالف/تا حدودي مخالف/کمي مخالف/کمي موافق/تاحدودي موافق/کاملا موافق راهنما: براساس آنچه که در ادامه آمده به خودتان امتياز بدهيد. کاملا مخالف 1 تا حدودي مخالف 2 کمي مخالف 3 کمي موافق 4 تاحدودي موافق 5 کاملا موافق 6 براي سوالاتي که جلوي آنها * آمده است، بايد امتيازات را بهصورت عکس حساب کنيد. يعني در اينگونه سوالات پاسخ کاملا موافق يک امتياز و پاسخ کاملا مخالف 6 امتياز دارد. سپس امتياز همه سوالات را با هم جمع بزنيد و بر عدد 29 تقسيم کنيد. رقمي که به دست ميآيد، امتياز شما در اين آزمون است و ميزان شادي و نشاطتان را نشان ميدهد. پاسخ: اگر امتيازتان بين 1 و 2 است: اصلا آدم شادي نيستيد اما احتمالا موقعيتتان به آن بدياي که خودتان تصور ميکنيد، نيست. بهتر است از يک درمانگر کمک بگيريد. اگر امتيازتان بين 2 و 3 است: تقريبا آدم غمگيني هستيد و کمتر احساس شادي ميکنيد. اگر امتيازتان بين 3 و 4 است: 50-50 . نه خيلي شاديد و نه خيلي غمگين. اگر امتيازتان 4 است: سطح شادي شما متوسط است. وضعيت اغلب افراد مثل شماست. اگر امتيازتان بين 4 و 5 است: آدم نسبتا شادي هستيد. اگر امتياز بين 5 و 6 است: آدم خيلي شادي هستيد و اين قطعا روي موفقيتتان در زندگي، ازدواج، کار و... نقش دارد. اگر امتيازتان 6 است: بيش از حد شاديد! مراقب باشيد! |