![]() |
طرز تهیه سكنجبین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سكنجبین (/showthread.php?tid=215923) |
طرز تهیه سكنجبین - ◄Iяαи► - 19-03-2015 ![]() مواد لازم:
• شكر 3 كیلو
• نعناع 2 كیلو
• سركه 0.5 تا 1 پیمانه
• گلاب كمی
طرز تهیه: شكر را با آب به اندازه كافی میجوشانیم و صاف میكنیم. نعناع را پاك كرده و میشوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته میكنیم و با نخ یا چوب میبندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین آماده است.
موارد مورد توجه:
1. سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود.
2. در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود.
|