طرز تهیه نان سیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه نان سیر (/showthread.php?tid=215917) |
طرز تهیه نان سیر - ◄Iяαи► - 19-03-2015 خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود. مواد لازم : آرد : ۲پیمانه خمیرمایه : ۲قاشق مرباخوری شکر: ۴قاشق مرباخوری آب : سه چهارم پیمانه تخم مرغ : یک عدد ماست : ۲قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲قاشق غذاخوری حبه سیر خردشده : ۵تا۶عدد گشنیز خرد شده : به اندازه کافی نمک : به اندازه کافی طرز تهیه : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید. نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود. روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه ورز دهید. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود. دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید. در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید. روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بپزد. مراقب باشید نان نسوزد. نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید. RE: طرز تهیه نان سیر - دختر تنها12 - 19-03-2015 اوفــــــــــــ میسی که گفتی خواهرم منو بیچاره کرده سر این RE: طرز تهیه نان سیر - ارباب خون خوار - 21-03-2015 من رفتم درست کنم خخخخخخخخخ |