![]() |
اس ام اس سیزده به در - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سیزده به در (/showthread.php?tid=215823) |
اس ام اس سیزده به در - _єяяσя_ - 19-03-2015 . اس ام اس سیزده به در . . میخواستم بهت بگم مثل سبزه عید شدی دیدم حرف بیراهیه ! آخه این ۱۳ روز اینقدر خوردی که یه گاو کامل شدی --------------------------------------------------- سلام خوبی ؟ ببین امسال دیگه سبزه گره زدن رو بیخیال شو ! با این قیافه ای که تو داری اگه درخت هم گره بزنی شوهر گیرت نمیاد !!! بیچاره سبزه ها ! --------------------------------------------------- اینایی که ۱۳بدر سبزه هاشونو میزارن روی سقف ماشینشون همونایی هستن که وقتی شاگرد اول میشدن لوح تقدیرشونو قاب میکردن میزدن سینه دیوار پذیرایی خونشون !!! --------------------------------------------------- امسال سیزده بدر چند تا راننده وانت می خوام استخدام کنم از اون گره های دولا پهنا به سبزه ها بزنن بلکم فرجی شه و یه خواستگار بیاد در خونتون ! --------------------------------------------------- سیب شود رویتان سبز شود جانتان سیر شود کامتان از کرم کردگار ، سکه شود کارتان غم بشود سنجدی ، رخت ببندد یواش پر ز حلاوت شود ، چون سمنو زندگی غرق سعادت شود ، شیوه این بندگی --------------------------------------------------- یکی از فانتزیام اینه که عصر ۱۳بدر واسمون مهمون بیاد … من اونی که قراره بیاد خونمون دانشمندان فانتزی گرا طرح تنظیم بازار شب عید بهار آمد و شمشادها جوان شده اند !! --------------------------------------------------- //////&////// اینا سبزه ۱۳بدره ، اون وسطی رو برای رسیدن تو به آرزوهات گره زدم ! --------------------------------------------------- ناگوارترین سکانس سیزده بدر : کلوز آپ ته مانده آجیلی که حاوی تخمه کدو ، لاشه های پسته و پوست بادام زمینی که به صورت ناجوانمردانه ای با هم مخلوط شده اند ! --------------------------------------------------- یکی از فانتزیام اینه که غروب سیزده بدر با پرایدم بقل یه بیشه زار پارک کنم و در حالی که به پرایدم تکیه دادم به غروب آفتاب خیره بشم و پسته های خندانمو بندازم توی آب بعد پرایدمو روشن کنم و در حالیکه دارم جاده رو طی میکنم دوربین بره در حالت کلوزآپ و اون آخر جاده چراغای پرایدم روشن بشه و بعدش گورمو گم کنم … --------------------------------------------------- ساقی گل و سبزه بس طربناک شده ست دریاب که هفته ی دگر خاک شده ست می نوش و گلی بچین که تا درنگری گل خاک شده ست و سبزه خاشاک شده ست با آرزوی روزی شاد در کنار طبیعت --------------------------------------------------- حس دق مرگی که عصر ۱۳بدر داره جدایی از نیمه گمشده ای که از توی افق پیداش کردی نداره ! --------------------------------------------------- با تبریک سال نو خدمت مجردهای گرامی ! دستگاه “سبزه گره زنی” با قابلیت ۹۰ گره در ثانیه پیش فروش می شود ! --------------------------------------------------- با آرزوی داشتن ۱۳بدری شاد و مفرح و رسیدن به مراد دلتون به دلیل عدم تناسب وسعت مراتع کشور با آمار مجردها عاجزانه از متاهلین گرامی تقاضامندیم از گره زدن سبزه ها جدا خودداری فرمایند ! --------------------------------------------------- به علت ازدیاد دختران دم بخت ، گره زنی سبزه ها تا ۲۰ فروردین ماه تمدید شد ! --------------------------------------------------- سیزدتون بدر دشمناتون در به در رفقاتون گل به سر گرفتاریاتون زود بدر خوشیهاتون هزار برابر --------------------------------------------------- یکی از مزایای نخریدن آجیل در سال جدید ، عدم مشاهده ته مانده آجیل (تخمه سفید + پوست بادام زمینی + بقایای بادام هندی و احیاینا در صورت خرید پسته پوست پسته) و کاهش بار روانی بر روی خانواده و به ویژه دانش آموزان خواهد شد !!! --------------------------------------------------- دلم واسه سیزده بدر میسوزه ! میدونی چرا ؟ آخه بهش میگن نحس ! بیچاره ها خبر ندارن تو دست سیزده بدر رو از پشت بستی ! --------------------------------------------------- اولین گوسفندی هستی که دلت طاقت آورد و سبزه ها رو تا سیزده نخوردی --------------------------------------------------- و تو میروی بی من که گره بزنی سبزه ی تمام خاطره هامان را و دور کنی از خودت تمام مرا … --------------------------------------------------- ۱۳تا بدی ۱۳تا بلا ۱۳تا زشتی ۱۳تا نحسی ۱۳تا غصه ۱۳تا ناکامی ۱۳ تا مریضی از وجودتون دور بشه و در عوض 13 تا شادی ؛ زیبایی ؛ لطافت و خوشی های پایدار نصیبتون … سیزده بدر مبارک ! --------------------------------------------------- غضنفر زنش سبزه بوده ، سیزده به در میندازتش توی جوب ! --------------------------------------------------- اونقدی که من برای دودره کردن مدرسه ۱۴فروردین برنامه ریزی میکردم و نقشه میکشیدم اگه درس میخوندم الان داشتم توی خورشید بقل درختای باغ پسته کباب باد میزدم ! --------------------------------------------------- نمی دانم آرزویت چیست اما من برای رسیدن به آرزویت دستانم به آسمان جاری و سبزه دلم را به نیت تو و آرزوهایت هر چه که هست گره می زنم ! سیزده بدر روز آرزوهایت باد … --------------------------------------------------- نمی دونم چی شد سیزده بدر شد گوشم از جیغ و داد و نعره کر شد به یاد تعطیلات رفته از دست غم و غصه کنارم همسفر شد از آجیل شب عید مونده تخمه تموم پسته ها زیر و زبر شد رو پیچ و تاب سبز سبزه ی عید گره از بخت ما هم کور تر شد عروس تُنگ من ، زندانی عید از آن قصر بلوریش به در شد دروغ سیزده هر ساله ی ما عجب عیدی به نیکویی بسر شد !!! --------------------------------------------------- با آرزوی یافتن همسری مناسب از دختران منتظر دعوت میشود ضمن خویشتن داری از گره زدن سبزه ها به شدت خورداری فرمایند ! سازمان حمایت از محیط زیست ! --------------------------------------------------- دقت کردین اندوهی که عصر سیزده به در داره ، دیدن دمپایی خیس شده ای که به صورت نامرتب افتادن کف دستشویی نداره ؟! --------------------------------------------------- با سلام کلاسهای آموزشی سبزه گره زنی آغاز شد ! گره ازدواج گره کنکور گره جدایی گره ملوانی دوبل گره گره کور با تضمین برآورده شدن آرزو گارانتی تا سیزده سال بعد ! . . . . |