![]() |
اس ام اس سرکاری - سری 2 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سرکاری - سری 2 (/showthread.php?tid=215821) |
اس ام اس سرکاری - سری 2 - _єяяσя_ - 19-03-2015 . اس ام اس سرکاری - سری 2 . . دل من مثل يه بركه است ، كه تو تنها قورباغه ی اونی ! --------------------------------------------------- اي پيتزای عشقم ! همبرگر قلبم ! کباب زندگيم و اسپاگتي افکارم ! بی تو فلافلم ! --------------------------------------------------- خواص گوسفند : 1. بو مي دهد 2. سبزي مي خورد 3. گاهي مي خوابد 4. پرواز نمي کند 5. با دقت اس ام اس هاي سركاري را مي خواند ! --------------------------------------------------- fooooooooot foot fooooooooooooooot fooot fot fooooooooooooooot fooooooot foooooot mozaheme smsi !! --------------------------------------------------- دوست داشتم جيگرتو بخورم . . . اما حيف که بايد تا عيد قربان سال ديگه صبر کنم --------------------------------------------------- هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني است که نتونسته جلوي موفقيتش رو بگيره !! --------------------------------------------------- وقتي که رفتي هم روحم سوخت هم جيگرم . با رفتنت دوگانه سوزم کردی ! --------------------------------------------------- مي دوني چرا زنها بيشتر از مردها عمر مي کنند؟ چون زن ندارن !!! --------------------------------------------------- تو پادگان چشمات راه رفتم بی معرفت . . . سهم من از عشقت کلاغ پر بود ؟!!؟؟ --------------------------------------------------- از سن خودت 20 سال کم کن . باقيمانده رو با 7 جمع کن . اگه عدد زوج بود با 1 جمع و اگه فرد بود از يک کم کن. اگه رنگ تيره رو دوس داري ضرب در 3 کن و اگه رنگ روشن رو دوس داري ضرب در 3.5 کن . نتيجه نهايي رو ول کن . حال خودت چطوره ؟ --------------------------------------------------- زندگي قشنگه اگه با تو باشه . . . مرگ قشنگه اگه براي تو باشه . . . دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه . . . من قشنگم اگه با تو باشم . . . اما تو هر کار بکني قشنگ نميشی پس بيخود زور نزن !! --------------------------------------------------- بيبنم ! اگه يه روز از خواب بيدار بشي ببيني اون که دوستش داري گذاشته رفته صبحونه چي مي خوری ؟!! --------------------------------------------------- تو براي من يه فرشته بودي ، اما هيچ وقت منو دوست نداشتي و هميشه با رقيب هاي من پرواز کردی خدا را شکر ، تازه فهميدم تو عزرائيلي !!!!!!!!!!! --------------------------------------------------- تو گلی ....... عین گلای قشنگ قالی ....... تو به ظرافت تار و پود فرش های زیبای ایرانی ....... اصلا تو خود فرشه پاتریسی ........ همونی که یه تختش کمه --------------------------------------------------- اگه گفتی اون چیه که اولش منم بعدش تویی ،آخرشم يه زبونه . . . ؟ یه کم فکر کن ..... یکم دیگه ............ گل گاو زبون --------------------------------------------------- اگه یک روز بری سفر.... اگه 2 روز بری سفر.... اگه 3 روز بری سفر.... اگه 4 روز بری سفر.... اگه 5 روز بری سفر.... اگه 6 روز بری سفر.... اگه 7 روز بری سفر..... اونوقت یک هفته ست که رفتی سفر !! --------------------------------------------------- زندگی مانند گیتاریست که گاهی نوای غمگین می نوازد و گاهی نوای شادی ، امیدوارم که گیتار زندگیت همیشه بندری بنوازد !! --------------------------------------------------- زندگی سه تا پیچ داره . تولد . عشق . مرگ . سر پیچ دوم منتظرم باش تا پیچ سوم همراهیت کنم !!! --------------------------------------------------- بروبالا . . . بالاتر . . . تو هنوز فرق بالا و پایین رو نمی دونی ؟؟ ، تمرین کن فردا چپ و راست رو می پرسم ! --------------------------------------------------- گفتم غم تو دارم ، گفتا چشمت درآید ، گفتم که ماه من شو ، گفتا دلم نخواهد --------------------------------------------------- سلام من هفته دیگه نامزدیمه ، یه مهمونیه کوچیکه اگه بیای خوشحال میشم لطفا گل يا کادو نیار ، فقط یکی رو بیار من باهاش نامزد کنم --------------------------------------------------- دوست دارم یه عالمه اندازه یه قابلمه من عاشق تو هستم تو قابلمه نشستم یه لنگه کفش تو دستم منتظرتوهستم --------------------------------------------------- ميدوني miss call یعنی چی؟؟ یعنی دوست دارم اما پول ندارم --------------------------------------------------- هميشه عكس همسرت رو توي كيفت داشته باش تا هر وقت مشكلي داشتي ببينيش و يادت بياد كه مشكل بزرگتري هم هست !! --------------------------------------------------- ميدوني فرق تو با فندوق چيه ؟ فندوق يك مغز كوچولو داره كه تو اونم نداری --------------------------------------------------- زندگي مثل بازي شطرنجه . . . . . . . البته توخيلي بچه ای ، برو همون منچتو بازی كن ! --------------------------------------------------- زندگي بدون عشق مثل شلوار بدون کشه . . . . . عشق من کجايي؟ آبروم داره مي ره ! --------------------------------------------------- مي دوني فرق تو با ميرزا نوروز چيه ؟ ميرزا نوروز پول داشت ، کفش نمي خريد ، تو موبايل داری SMS نميدی ! --------------------------------------------------- 09351234567 اين شماره پينوکيوست بهش زنگ بزن ببين چه طوری آدم شده ، شايد تو هم آدم شدی ! --------------------------------------------------- #####0>==<##### فکر کردي الان مي گم اين منم که از دوري تو روي ريل قطار خوابيدم ؟ اگه گوشيتو 90 درجه به سمت چپ بچرخونی ميبينی که دارم از نردبان ترقی بالا ميرم ! --------------------------------------------------- قیمت میوه ها افزایش یافته ، قدر خودتو بدون گلابی --------------------------------------------------- ) (( ('''''''''''''''')0 '''''''''''''''''''''''''''''''''' BEFARMA CHAY --------------------------------------------------- miduni LOVE yani chi ?? L : Lenge nadari O : Omrami V : Vojudami E : Energie hasteiy haghe mosallame mast . . . . |