![]() |
اس ام اس سرکاری – سری 1 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سرکاری – سری 1 (/showthread.php?tid=215820) |
اس ام اس سرکاری – سری 1 - _єяяσя_ - 19-03-2015 اس ام اس سرکاری – سری 1 . . هزار شاخه گل رز یه بغل پیچک سبز . . . . یه سبد سیب و انار . . . . همش رو میسپارم به تو . . . . ببر سر چهارراه بفروش . . . . سودش هم نصف نصف ! --------------------------------------------------- اگه فکر کردی بری ، قيد چشاتو ميزنم . . . . اگه فکر کردی ازت به آسوني دل ميکنم . . . . . . . . . براي اولين بار تو عمرت يه فکر درست کردی --------------------------------------------------- تو آسمون قلبم . . . . . بهت گفتم ستاره . . . . . به صد تا ، اینو گفتم . . . . . تو هم یکیش بیچاره . . . . . --------------------------------------------------- به اندازه تمام دست و پاهايم دوستت دارم ارادتمند شما ..... مار --------------------------------------------------- دوست دارم يه سنگ بردارم و روی اون بنويسم : دلم برات تنگ شده و اونو محکم بکوبونم توی سرت تا بفهمی که فراموش کردن من چقدر سخت و دردناکه --------------------------------------------------- اگه آسمون بيوفته اگه زمين بلرزه اگه خورشيد سياه شه اگه ماه به دو نيم شه اگه دريا صحرا شه . . . . . بدبخت داره قيامت ميشه نشستي جوک مي خونی ؟! --------------------------------------------------- بيا به سختی هامون فکر نکنيم ، به زندگی فکر کنيم ، به بهار به عشق ، به بهشت ، به جهنم ، به درک ، به تو چه ، به من چه ، من نازی رو طلاق نميدم --------------------------------------------------- بي تو هر گز نمی توانم زندگی کنم . . . . . پس بيا با هم گور به گور بشيم ... !! --------------------------------------------------- چشمهای تو مثل درياست ... . . . . . اجازه ميدی جورابامو توش بشورم ؟ --------------------------------------------------- الهي تو خورشيد بشي و من زمين !!! تا سالي 1 بار من دوره تو بگردم و تو هم سالي 365 بار دور من بگردی --------------------------------------------------- سرسبزترين سبزها تقديم تو باد . . . . . . . . . . . . سازمان پخش علوفه دام --------------------------------------------------- خواستم برات سبزه عيد بفرستم ولی گفتم : تا عيد طاقت نمياری ميخوريش ! --------------------------------------------------- سلام ، ببخشید این موقع شب بیدارت کردم . . . . . خواستم یاد آوری کنم سال نو شده . . . . . کم کم باید از خواب زمستونی بیدار شی --------------------------------------------------- اگه يه روز يه پروانه اومد نشست روی سرت تعجب نكن ؛ خسته شده ! --------------------------------------------------- بلوتوث قلبت رو روشن کن می خوام تمام وجودمو برات سند کنم . . . . . ها ها ها ها ویروس داشت الان می میری ... !! --------------------------------------------------- اگر روزی به یادت گریه کردم . . . . بدان آن روز پیازی رنده کردم --------------------------------------------------- میدونی اگر توی یک جیبت 80.000 تومان و توی یک جیبت یه چک پول باشه چه اتفاقی میفته ؟ بابات داد میزنه ! پدر سوخته ! چرا شلوار منو پوشیدی ؟! --------------------------------------------------- می دونی فرق تو با گاو چیه ؟ . . . . . . شوخی کردم بابا ... ناراحت نشو هیچ فرقی با هم ندارين --------------------------------------------------- امیدوارم در این سال جاری پله های ترقی را یکی یکی طی بکشید --------------------------------------------------- من آدم موفقی هستم . . . . . می خوای بدونی رمز موفقیتم چیه ؟ . . . . . بهت میگم ؛ ولی قول بده به کسی نگی ها . . . . . . اينه رمزش : . 804764758476784758466417659841636479647847164164 . |