Red face طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: Red face طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) (/showthread.php?tid=215745) |
Red face طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) - melina. takpar - 19-03-2015 خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 45 دقیقه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه : گوشت گوسفندی خرد شده:400 گرم
پیاز متوسط:4 عدد تخم مرغ:4 عدد خلال بادام:1/2 پیمانه زعفران پودر شده:1/2 قاشق چای خوری برگ مو:2 عدد آب:1 لیتر کره محلی:100 گرم آبغوره یا آب لیمو:1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم طرز تهیه پیچاق قیمه : پیازها را خلالی نموده و با کمی کره تفت میدهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود . مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه میکنیم . پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم. نکته ها : میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید. |