اس ام اس تبریک نوروز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تبریک نوروز (/showthread.php?tid=215631) |
اس ام اس تبریک نوروز - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 18-03-2015 امیدوارم با جمع کردن هفت سین نوروزی قرآنش نگهدارتان ، آینه اش روشنایی زندگیتان سکه اش برکت عمرتان ، سبزیش طراوت و شادابی دلتان ماهی اش شوق ادامه زندگیتان را به شما هدیه دهد . سیزده بدر مبارک . . . . . امیدوارم با سیزده بدر غمها ازدلهابیرون وبارفتن به دامان طبیعت ، چون شکوفه های بهاری دلهاتون شاد و غنچه های امیدبرای آغازسالی نوشکوفا شود . . . . . نمی دانم آرزویت چیست ! اما برای رسیدن به آرزویت دستانم به آسمان جاری و سبزه دلم را به نیت تو و آرزوهایت ، هر چه که هست ، گره می زنم . سیزده بدر ، روز آرزوهایت باد . . . . . سیب شود رویتان سبز شود جانتان سیر شود کامتان از کرم کردگار ، سکه شود کارتان غم بشود سنجدی ، رخت ببندد یواش پر ز حلاوت شود ، چون سمنو زندگی غرق سعادت شود ، شیوه این بندگی . . ١٣ تا بدی ، ١٣ تا بلا ، ١٣ تا زشتی ، ١٣ تا نحسی ، ١٣ تا غصه ، ١٣ تا ناکامی ، ١٣ تا مریضی از وجودتون دور بشه و درعوض ۱۳۹۲ دونه شادی ؛ زیبایی ؛ لطافت و خوشی های پایدار ، تقدیم وجودتون سیزده بدر مبارک . . . . . سیزده را همه عالم به در امروز از شهر ، من خودم سیزدهم کز همه عالم بدرم . . . . . فردا تو رامثل سیـزده به در میکنم ! اما نمیدونم یادت را گره بزنم به لحظه های زندگیم ، تا بیایی تا بمانی ! یا اینکه مثل یه دروغ سیزده فراموشت کنم ! تو بگو . . . . . با گره ی دیروزم . . . نحسی ی سیزده بدر نشد ! بخت بازوان ِ مرا ، تنها آغوش ِ تو باز خواهد کرد . . . . . من که بختم مثل پر زاغ سفیده . . . ولی برا اطمینان و پشت گرمی . . . خواهر و مادر هر چی چمن بود به هم پیوند میدم باشد که مقبول افتد ! ( رویا پردازی های یه دختر دم بخت ) بنده خدا ۱۳ بدر زن میگیره میگن مبارکه ! میگه : چیچیش مبارکه ؟ نحسی ۱۳ گرفتمون اینجوری شد ! . . توجه توجه ! شارژ ۵ تومنی ایرانسل میگیریم ! جاهای باحال معرفی میکنیم ! شارژ ۲۰ تومنی میگریم جا رزرو میکنیم ! با ما در تماس باشید ! . . از فرمایشات آقوی همساده ! سیزده بدر باس جمعه باشه که غروبش همچی آسفالتت کنه ! نه اینکه امسال تا شونزدهم تعطیلیه ! اصن ابهت خودش رو از دست داده غروب سیزده ! . . ناگوارترین سکانس سیزده به در : کلوز آپ ته مانده آجیلی که حاوی تخمه کدو ، لاشه های پسته و پوست بادام زمینی که به صورت ناجوانمردانه ای با هم مخلوط شده اند ! . . عزیزان توجه داشته باشید که اگه زیاد محکم گره بزنید که سبزه پاره بشه ! بختتون کور میشه و میترشید ! سیزده بدر مبارک ! . . اینایی که ۱۳بدر سبزه هاشونو میزارن روی سقف ماشینشون ! همونایی هستن که وقتی شاگرد اول میشدن لوح تقدیرشونو قاب میکردن میزدن سینه دیوار پذیرایی خونشون ! . . با آرزوی داشتن ۱۳ بدری شاد و مفرح و رسیدن به مراد دلتون ، به دلیل عدم تناسب وسعت مراتع کشور با آمار مجردها ، عاجزانه از متاهلین گرامی تقاضامندیم از گره زدن سبزه ها جدا خودداری فرمایند . . . دقت کردین اندوهی که عصر سیزده به در داره ، دیدن دمپایی خیس شده ای که به صورت نامرتب افتادن کف دستشویی نداره ؟ . . باز هم سیزده سال نو از راه رسید / باز هم شادی و سر زندگی از راه رسید آنجا که شمایید اگر ابری نیست / تندی بپرید بیرون که اصلا جا نیست ! سیزده به در سال ۹۲ تون به شادی . . الهی قربونت برم که مثل سبزه عید میمونی ! ایشالا تو سیزده بدر اینقدر گره بزننت که دیگه باز نشی ! . . با سلام کلاسهای آموزشی سبزه گره زنی آغاز شد ! گره ازدواج ! گره کنکور ! گره جدایی ! گره ملوانی ! دوبل گره ! گره کور ! با تضمین بروارده شدن آرزو ! ( گارانتی تا سیزده سال بعد ! ) . . سلام خوبی ببین امسال دیگه سبزه گره زدن رو بیخیال شو ! با این قیافه ایی که تو داری اگه درخت هم گره بزنی شوهر گیرت نمیاد ! بیچاره سبزه ها ! . . جوک ۱۳ بدر بنده خدا زنش سبزه بود ، سیزده بدر میندازتش بیرون :دی . . اس ام اس ضد حال سیزده بدر دلم واسه سیزده بدر میسوزه ! میدونی چرا !؟ آخه بهش میگن نحس ! بیچاره ها خبر ندارن تو دست سیزده بدر رو از پشت بستی ! . . با آرزوی یافتن همسری مناسب از دختران منتظر دعوت میشود ضمن خویشتن داری از گره زدن سبزه ها به شدت خورداری فرمایند ! سازمان حمایت از محیط زیست ! . . سلام عزیزم آریا / ستاره جون سیزده کجا میرین ؟ اگه میشه بیا با هم بریم . اخه پارسال با تو خیلی خوش گذشت . تو که میبینی اس ام اس مال تو نیست مرض داری تا اخر میخونیش !؟ . . با تبریک سال نو خدمت مجردهای گرامی ! دستگاه “ سبزه گره زنی ” با قابلیت ۹۰ گره در ثانیه پیش فروش می شود ! . . ببین میخوام یه پیزی بگم بهت ولی حساس نشیا ! امسال اگه خودت رو هم گره بزنی به سبزه فایده نداره ! تو خودت کمپانی نحسی هستی ! . . از بنده خدا می پرسن ۱۲ فروردین چه روزیه ؟ میگه روزی که میریم برای ۱۳ بدر جا می گیریم ! . . با سلام و عرض تبریک سال نو باید خدمت شما عرض کنم که بنده امسال قصد ازدواج ندارم ! لطفا سبزه ها را به نییت یکی دیگه گره بزن ! . . تو رو خدا فردا جایی قرار نزار میخوام سیزده رو فقط با تو باشم ، آخه بدون تو اصلا صفا نداره ! اینم از دروغ سیزده من ) . . دمت گرم بابا . خیلی با حالی ، تو اولین گوسفندی هستی که دلت طاقت اورد و سبزه ها رو تا سیزده نخوردی ! . . سلام خوبی ؟ یه چیزی میخواستم بگم ! پارسال اون همه سبزه گره زدی هیچی نشد ! بیا امسال درخت گره بزن شاید فرجی شد ! . . نمی دونم چی شد سیزده بدر شد / گوشم از جیغ و داد و نعره کر شد به یاد تعطیلات رفته از دست / غم و غصه کنارم همسفر شد از آجیل شب عید مونده تخمه / تموم پسته ها زیر و زبر شد رو پیچ و تاب سبز سبزه ی عید / گره از بخت ما هم کور تر شد عروس تنگ من ، زندانی عید / از آن قصر بلوریش به در شد دروغ سیزده هر ساله ی ما / عجب عیدی به نیکویی بسر شد ! . . ضمن عرض تبریک سال نو و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن دوباره مراسم گره زنی ! امسال روی مدل ۲ گره کار کن ! ببینیم چی میشه ! . . به علت ازدیاد دختران دم بخت ، گره زنی سبزه ها تا ۲۰ فروردین ماه تمدید شد ! |