آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) (/showthread.php?tid=215320) |
آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - hadi0120 - 16-03-2015 جنگل به شیرش می نازه . . . ثبت احوال به متولدین اردیبهشت ماه بـــــــــــــله اینجوریاس! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اصولا مقایسه اردیبهشتی ها با بقیه ماه های سال مثل مقایسه پورشه با دوچرخه است… یعنی تا این حد ما خاصیــــــــــــم… ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اسمش روشِ اردیبهشت! ماهی که بهشت توشه! یعنی اردیبهشت! اخلاق یعنی اردیبهشتیا! معرفت یعنی اردیبهشتیا! پشتم گرمِ اگه شادابم،واسه اینه که پشتم گرمه پشتم گرمه چونکه اردیبهشتیم! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ باید بهشتی باشی که شدی اردیبهشتـــــــی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ هر مشکلی خوردی بهش آبی باش مث اریبهشـــت ++++++++++++++++++++++++++++++++++ منم اردیبهشت ماهی ام : دغلباز وناپاك نيستم … اهل فلسفه بافي نيستم … دوستدار گل و زيبايي ام … علاقه به موسيقي و ساز و آوازم … در عشق بي پرواییم … در شيك پوشي طرفدار سادگي ام … مخالفت با شتابزدگي ام … متحمل درد و رنجم … — من همینم اگه مخالف یکی از اینایی سمتم نیا — ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ درسته متولد اردیبهشت جذب جنس مخالف میشود ولی دنبال اوراه نمی افتد. پس زیاد زور نزن عزیزم …. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ من متولد اردیبهشتم : خیلی قانع ، صبور و آرام ، پرتحمّل ، عاشق مالکیّت ، حسود ، متعصّب ، اهل اعتدال ، با محبّت ، خیلی قوی و سالم ، عاشق عطر و بوی طبیعی … پس اینو یادت باشه : برای رسیدن به بالاترین قله جهان فقط کافیه اردیبهشتی باشی … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ چه نیک ، چه بد ، چه زشت ، چه زیبا ، چه بلند ، چه کوتاه ، چه نحیف ، چه فربه ، چه تند خو ، چه خوشرو وچه . . . . . . هرچه هست و نیست او سلطان قلبم شد خاص ترین مخاطب خاص دنیا … چون من اردیــــبهشتی ام قلبم فقط یک سلطان دارد … ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ من یه اریبهشتی ام گاهى باید بغضم را بخورم … و اشکم را تف کنم … که مبادا دل کسى بلرزد …! حتى درتنهایى خودم حق اشک ریختن ندارم … چرا که قرمزى چشمهایم دل میشکند !!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ تو رو کم دارم اى اردیبهشتى چه بهمن ها به یادت دود کردم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ دنیای” اردیبهشتی مان” را دوست دارم… روزی اگر کم هم بیاوریم و آرام به فرش زیر پایمان خیره شویم… از مهربانی نگاهمان، گلهایش به رویمان لبخند خواهند زد…!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اردیبهشتیا تنهایی فقط با خاطرات خوبشون زندگی می کنن ولی به خاطر اینکه تنها نباشن با هر کسی زندگی نمی کنن …!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ متولدين ارديبهشت به ندرت نگران ميشوند. هنگامي كه كارها مطابق خواست آن ها انجام نميشود ، اخم ميكنند ، اما عصباني نميشوند. خويشتن داري و صبر از صفات ذاتي آنهاست و به خاطر همين خصوصيات ، كارهاي خود را خيلي راحت انجام ميدهند و هيچ چيز نميتواند مانع رسيدن آن ها به هدفشان شود. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - Parisa 78 - 21-03-2015 مررررررررررررررررررررررررسی داداشی RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - kind boy - 21-03-2015 لایک داری RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - mrreza - 21-03-2015 من عاشق مهم هستم ممندن RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - ♔VICTORIYA♚ - 25-06-2015 عالی بود RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - adminSurd Girl # - 25-06-2015 کلن اردیبهشتی ها نباشن دنیا نیست سلامتی هر چی اردیبهشتیه مخصوصن خودم RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - fafa23 - 26-06-2015 خوشبختی یعنی...دختر بهار و متولد اردیبهشتی باشی :499: سپاس RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 26-06-2015 اُردیبهــشتیـا هَمـَشون خآصــَن▲▼ ((: RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - neda? - 26-06-2015 اردیبهشتی نیسم...ولی بازم ممنون RE: آغوش اردیبهشتی(اردیبهشتی ها بیان) - ♔VICTORIYA♚ - 26-06-2015 بازم ممنونم. لایکککک |