![]() |
توپک مرغ و قارچ سوخاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: توپک مرغ و قارچ سوخاری (/showthread.php?tid=214791) |
توپک مرغ و قارچ سوخاری - spent † - 13-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() مواد لازم:
روش تهیه: 1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویهها، تخممرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفلدلمهای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود. 2. قارچهای دکمهای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمیداریم داخل دست میان آن را گود میکنیم و یک عدد قارچ دکمهای داخل آن میگذاریم. 3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخممرغ زده شده و آردسوخاری میغلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. 4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و میریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمیپزد. 5. پس از پخت توپکها را روی دستمال میگذاریم تا روغنهای اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامهای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین میکنیم. این توپکها میتوانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند. |