انجمن های تخصصی  فلش خور
توپک مرغ و قارچ سوخاری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: توپک مرغ و قارچ سوخاری (/showthread.php?tid=214791)



توپک مرغ و قارچ سوخاری - spent † - 13-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توپک مرغ و قارچ سوخاری 1

مواد لازم:

  •    مرغ چرخ‌کرده: 300 گرم
  •    فلفل دلمه‌ای ریز شده: دو قاشق غذاخوری
  •    پیاز رنده شده و آب گرفته: دو قاشق غذاخوری
  •    زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  •    تخم‌مرغ: یک عدد
  •    آرد سوخاری: دو سوم لیوان
  •    پیاز سرخ‌شده: دو قاشق غذاخوری
  •    جعفری ریزشده: دو قاشق غذاخوری
  •    زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
  •    نمک‌و‌فلفل: به میزان لازم
  •    ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی: یک قاشق چای‌خوری
  •    قارچ دکمه‌ای: به میزان لازم
  •    آردسوخاری و تخم‌مرغ برای پوشش دادن توپک‌ها: به میزان لازم

روش تهیه: 

1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویه‌ها، تخم‌مرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود. 

2. قارچ‌های دکمه‌ای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمی‌داریم داخل دست میان آن را گود می‌کنیم و یک عدد قارچ دکمه‌ای داخل آن می‌گذاریم.

3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخم‌مرغ زده شده و آردسوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. 

4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و می‌ریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمی‌پزد. 

5. پس از پخت توپک‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن‌های اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامه‌ای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین می‌کنیم. این توپک‌ها می‌توانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.