![]() |
اس ام اس خنده دار و جوک جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار و جوک جدید (/showthread.php?tid=214751) |
اس ام اس خنده دار و جوک جدید - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 12-03-2015 اﺣﻤﺪﯼﻧﮋﺍﺩ ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺘﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ "ﺑﺰﻭﺩﯼﻣﯽ ﺁﯾﯿﻢ" ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ ﺗﺎﺑﺤﺎﻝ ﻧﺘﺎﻧﯿﺎﻫﻮ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻣﻠﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﻧﮑﺮﺩﻩ !! . . عزیزم حق با شماس بیل گیتس و زاکربرگ بعد از ترک تحصیل به موفقیت و ثروت رسیدن ولی اونا از هاروارد ترک تحصیل کردن نه از پیام نور رستم آباد !! . . تو خیابون داشتم لایی کشی میکردم یهو از پشتم شنیدم پژو کنار بایست راننده بزن کنار منم با ترس و لرز زدم بغل... دیدم وانتیه لوس از کنارم رد شده تو بلند گو میگه: الکی مثلا من پلیس نا محسوسم :| . اس ام اس خنده دارجوک جدید . اون عن هایی که وقتی معلم امتحان می گرفت برگه های ما رو می بردن میگفتن آقا به این بیشتر دادید الان کجان . . به دختره میگم ی بوس بده تا با گرمای لبت سیگآرمو روشن کنم! میگه بهت نمیدم تا کونت بسوزه با اون روشنش کن!!! . اس ام اس بهمن 93 . ولنتاین ، ولنتاین ، ننگ به نیرنگ تو !...... پول جوانان ما می چکد از چنگ تو ! :| حالا نمیخاد با ریتم بخونید معمولی هم بخونید قبوله !! . . رمز عدم موفقیت فقط دو کلمه است: ۱: "حسش نیست" ۲: "از فردا ..." . اس ام اس خنده دارجوک جدید . پولادی ترین اراده رو میدونی کی داره؟؟؟ اون زنی که از وایبر میاد بیرون و میره سراغ کارهای خونه...!!!! :| این فرد به درجه ای از عرفان رسیده که لذت های دنیوی براش بی معنیه :-) . اس ام اس بهمن 93 . همۀ نوشیدنی ها در ایران، اعم از ما الشعیر و انرژی زا و آب میوه اولش که میان بازار خوبن! ولی به مرور و به گونه ای زیر پوستی به مزۀ شربت اکسپکتورانت نزدیک می شن ! . . یکی از کاربرد های وایبر این بود که قیافه تک تک مزاحم تلفونیامو که سیو کرده بودم دیدم ... لامصبا بعضیاشون مراحم بودن!!! . . من یه صندوق صدقه تو اتاقم دارم ، صبح به صبح یه مبلغی میندازم توش ، تا آخر ماه یجا که شد برمیدارم میزارم تو جیبم ...اینطوری هم هفتاد نوع بلا رو دفع کردم ، هم به یه بدبخت کمک کردم .... . اس ام اس خنده دارجوک جدید . زندگی به من آموخت تنها چیزی که به مروره زمان درست میشه ترشی هست،،،،،،،،،،، بقیه چیزا با پول همون لحظه درست میشه!!!! . . تو خیابون خانمه اومده بهم میگه :دخترم ! خواهر شبیه خودت نداری که دم بخت باشه ؟........... عایا من خودم دم مرگ بودم به نظرش؟؟ . . ترجیح میدم تنها باشم و افسوس بخورم تا اینکه افسوس باشم و تنها بخورم اشتباه شد :| صبر کنین :| ترجیح میدم تنهایی افسوس بخورم ¡¡ کپی شده از سایت دنج پاتوق تا اینکه افسوس رو تنهایی بخورم ¡¡¡¡¡ فکر کنم بازم نشد ⊙_⊙ خلاصه بدونین یه ترجیحی میدم . . ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﻫﺎﯼ ﺣﺎﻓﻆ ﺍﺯ ﺳﻌﺪﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﻥ؟ ﭼﻮﻥ ﺳﻌﺪﯼ ﻣﯿﮕﻪ: ; ﺑﺮﻭ ﮐﺎﺭ ﮐﻦ، ﻣﮕﻮ ﭼﯿﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﯿﮕﻪ : ; ﺑﺮ ﻟﺐ ﺟﻮﯼ ﺑﺸﯿﻦ ﻭ ﮔﺬﺭ ﻋﻤﺮ ﺑﺒﯿﻦ ; ﺧﯿﻠﯽ ﺁﻗﺎﯾﯽ ﺣﺎﻓﻆ : . اس ام اس خنده دارجوک جدید . یارو تو مترو دست کرده تو جیبم ، بهش میگم دست شما تو جیب من چکار میکنه ؟ بهم لبخند زده میگه : الکی...مثلا من توام این چه وضعشه دیگه ؟؟ . اس ام اس بهمن 93 . دوستان توجه داشته باشید من بخاطر ولنتاین دو هفته ای نیستم میرم آرژانتین!!! اگر کسی کاری داشت بیاد ضلع غربی میدان آرژانتین اونجا خرس بساط کردم.. . . RE: اس ام اس خنده دار و جوک جدید - Black_Man - 15-03-2015 قاه قاه قاه قاه چقد خندیدم ![]() RE: اس ام اس خنده دار و جوک جدید - shervin... - 16-03-2015 =))))))))))))) خوب بود RE: اس ام اس خنده دار و جوک جدید - parya.a - 16-03-2015 عاااالی بودن مرسی ![]() |