![]() |
پپسی و اسرائیل ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: پپسی و اسرائیل ... (/showthread.php?tid=214558) |
پپسی و اسرائیل ... - sevda0 - 12-03-2015 ![]() ![]() نام «پپسی» برگرفته از آنزیم پپسین بوده و مربوط به ۵۰ سال پیش از تشکیل دولت اسراییل در خاورمیانه میباشد. یکی از شایعاتی که بسیار شنیدهایم این است که پپسی مخفف Pepsi: Pay each penny to save Israeli میباشد. هرچند مطمئناً بسیاری از دوستان این انجمن اعتقادی به این شوخیها ندارند(البته امیدوارم!!)، اما با توجه به اینکه بارها این داستان (و البته داستان خواندن کوکا کولا در آینه) را از زبان بعضی تحصیلکردهها نیز میشنوم گفتیم بد نیست کمی در اینباره مطلع شویم. Caleb Bradham داروسازی بود که نوشیدنیهایی با پایهی سودا در داروخانهاش میساخت و مشتریهایش در ۱۸۹۳ آنها را با نام “Brad’s Drink” یا همان «نوشیدنی برَد» میشناختند. این داروساز بعدها با استفاده از آنزیم پپسین و دانههای کولا، نوشیدنی خود را محبوبتر کرد و در ۲۸ آگوست ۱۸۹۸ نام آن را به پپسی-کولا تغییر داد و اساساً در آن تاریخ دولتی به نام اسراییل وجود نداشته که بخواهند حفظش کنند و اگر میخواستند کاری کنند، باید برای ساختن آن پول جمع میکردند و نه حفظش! در ۱۹۶۱ کلمهی کولا از انتهای نام تجاری آن حذف شد. جالب اینجاست که این نوشیدنی تا ۱۹۹۱ اصلاً در سرزمینهای اسراییلی به فروش نمیرسیده و بسیاری از یهودیهای آمریکا و اسراییلیها پپسی را به حمایت از بایکوتهای اعراب متهم میکردند. هرچند پپسی بعدها دلیل آن را مسایل اقتصادی اعلام کرد. حال ممکن است دوستانی بر سر نام پپسین شک کنند و آن را نیز توطئهای از سوی یهودیها بدانند. اما این آنزیم یکی از آنزیمهای خود معده است که در سال ۱۸۳۶ توسط Theodor Schwann کشف شده است. آنزیم پپسین از سلولهای اصلی دیوارهی معده به صورت پپسینوژن غیر فعال ترشح میشود. پپسین جزء آنزیمهای آندوپپتیداز است. در حقیقت آقای بردهام ادعا داشته است که با افزودن معادل شیمیایی این آنزیم به نوشیدنیهای خود به هضم بهتر غذا کمک میکند. ممکن است این شایعه توسط کمپانیهای رقیب مانند کوکاکولا که آنها هم به بازار بزرگ خاورمیانه چشم داشتهاند ساخته شده باشد. RE: پپسی و اسرائیل ... - Hitchcock - 12-03-2015 ذهن خلاقی ک این شوخی رو ساخته یه همچین چیزیم ساخته: در راستای بر ملا شدن هویت واقعی آرم ننگین شرکت PEPSI که گفته میشه مخفف واژه Pay Each Penny to Save Israel یعنی پرداخت هر پنی ذخیره اسراییل است ، خون شرکت های ایرانی بجوش آمده و معانی پنهان اسامی تجاری خود را آشکار کردند تا جواب دندان شکنی به شرکت پپسی داده باشن : پفک نمکی = پایمردی فلسطین، کابوس ناگوار ملت کینه توز یهودی. تک ماکارون = تکنولوژی کشور متجاوز اسرائیل کارامدتر از راه ولایت نیست. شادنوش = شکست اسراییل دربرابر نیروی ولایتمدار شیعیان. داماش = دندان اسراییلو مردم ایران شکستند!!!!! کاله = کشور اسرائیلو له میکنیم !!!! پگاه = پاشو گمشو اسرائیل هرجایی!!! (اینکه عالی بود ![]() بن ساله = بنیامین نتانیاهو، سگ اسرائیلی لندهور دامداران = دهن این مردم دهاتی اسرائیل را، استغفرا... نزار دهنم باز شه! همین الان من یه وبلاگو دیدم اینا رو جدی گرفته ![]() RE: پپسی و اسرائیل ... - sevda0 - 12-03-2015 به این میگن ملت خلاق و همیشه در صحنه !! همین سایتم میشه دید ... RE: پپسی و اسرائیل ... - Ranger* - 02-05-2015 هزار تا جمله میشه با هر اسمی در آورد من که همیشه این شایعاتو قبول نداشتم ما دبیر زبانی در مدرسه داشتیم میگفت کوکا کولا رو بر عکس کنی یه جمله انگیلیسی میشه که به حضرت محمد توهین میکنه الان من 14 ترم میرم زبان کوکا کولا رو برعکس کردم اصلا هیچ جمله این نبود الوک اکوک بنظر شما این انگلیسی؟ یا اسم حضرت محمد اومده؟!!!!!!!!!!! RE: پپسی و اسرائیل ... - sevda0 - 03-05-2015 احتمالا منظور ایشون این بوده که خود عبارتو برعکس کنی .. انگار که یه اینه جلوش بزاری که امثال دبیر شما بر این باورند که عبارت به شکل « لا محمد لا مکه » درمیاد!!!!! واقعا شوخی جالبیه ؛ ) چون خودمم شنیده بودم گفتم... RE: پپسی و اسرائیل ... - bahare_021 - 04-05-2015 (02-05-2015، 18:46)Ranger* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی شما کاغذ چسبیده به بطری های نوشابه کوکاکولا رو میکنی و برعکس میگیری نوشته کوکاکولاش دقیقا میشه "لا محمد لا مکه" بجای تحقیق روی 14تا زبان از معلمتون میپرسیدید تا بهتون بگن! و 1چیز دیگه واقعا انتظار داشتید مثلا اسرائیل بیاد بگه آره معنی اسم برند ما همینه؟ اونا سیاستشون خیلی بیشتر از این حرفاس مخصوصا که برندی مثل پپسی جزء کالاهای پر فروش جهان هست! RE: پپسی و اسرائیل ... - Ranger* - 05-05-2015 (03-05-2015، 1:03)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه عزیز من شوخی نمیکرد وقتی این حرفا رو زد کلی توهین کرد به سازندش من اونجا بودم دیگه فهمم در اون حدی هست که شوخی و جدی رو از هم تشخیص بدم (04-05-2015، 18:31)bahare_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من حرفتو قبول ندارم RE: پپسی و اسرائیل ... - {h.S} - 05-05-2015 من کلا نظرم نسبت به مدیرا عوض شد تازه فهمیدم چقدر ادمهای فهیمی هستن ![]() RE: پپسی و اسرائیل ... - oprah vinfrey - 06-05-2015 برای کوکاکولا من این عکسه رو دیدم، به نظرم هم درست میاد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() برای نوشابه ی پپسی هم، یه کلمه است که ازش میشه هر برداشتی کرد. خودش رسمآ اعلام نکرده که پپسی مخفف هر پنی ذخیره اسراعیله که... اینجاوضوح عکسه بهتره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/1343642726.jpeg RE: پپسی و اسرائیل ... - NONAME - 06-05-2015 این ها یه سری چیز هست بدونه ارتباط که ادم ها از دیدگاه خودشون به اون نگاه میکنن. مثل این هست که به دونفر بگی (خر)یکی بزرگ بودن رو برداشت میکنه و یکه احمق بودن به دیدگاه شما بستگی داره |