این چه انتظاریس!!!؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: این چه انتظاریس!!!؟ (/showthread.php?tid=214330) |
این چه انتظاریس!!!؟ - ایرانی اسلامی - 10-03-2015 بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام السلام علیکم و رحمه الله و برکاته چه انتظاری داری که اماممان بیاید وقتی درجا میزنیم? حس نمیکنی غربتش را , فقط یک لحظه, یک لحظه با غیرت فکر کن , همین الان اماممون کجاست؟ میدونید الان چی کار میکنه? خداوکیلی به قولی اگه ما باید برای مظلومیت امام حسین علیه السلام خون گریه کنیم، پس برای غربت امام زمان باید چی کار کنیم خدا وکیلی یک مقدار فکر کنیم ... تا الان برای امام زمان علیه السلام چی کار کردیم , تا حالا توی شادی هام شده به فکرش باشم؟ حرف اول و اخر : محوریت کارها و پست هامون رو در فضای مجازی و واقعی بر یاد امام زمان علیه السلام بزاریم ... هر کجا هستید حرکتی حتی کوچک در مسیر امام زمان علیه السلام برداریم به امید ظهورش , صلوات RE: این چه انتظاریس!!!؟ - لرد سیاه - 10-03-2015 یه سوال فنی: چرا شما چند وقت یه بار میای یه پیامی میزاری حدف گذاری میکنی بعد دیگه هیچی؟؟؟؟ الان شما رئیس هذبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: این چه انتظاریس!!!؟ - FAEZEH joon - 10-03-2015 (10-03-2015، 19:40)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاملا با نظرت شما موافقم. RE: این چه انتظاریس!!!؟ - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 18-03-2015 ای کاش اهل عالم می دانستند که با آمدنت چه سعادتی به آنان روی خواهد آورد که نه چشمی آن را دبده و نه گوشی آن را شنیده. کاش متوجه می شدبم که فرمول ظهور سخت و پیچیده نیست و این اگاهی بیداری درخواست و دعای ماست که ظهور را پیش از موعد مقرر رقم خواهد زد و غفلت و خواب آلودگی ما از جمله علل اساسی در تاخیر ظهور حجت خداست. . . . هنوز دیر نشده فرصت همچنان باقی است بیایم همه با هم برای ظهور موعود جهانیان دست به دعا برداریم. RE: این چه انتظاریس!!!؟ - لرد سیاه - 19-03-2015 (18-03-2015، 18:29)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان شما جزو نوچه های اقا هستید هرچی اوشون میگن تایید می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: این چه انتظاریس!!!؟ - ایرانی اسلامی - 19-03-2015 (19-03-2015، 20:32)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقا یک سوال ... جدی دارم می پرسم لطفا نه طفره برو نه مسخره کن ... خیلی ساده ... شما مقام انسانیت رو می شناسید یا نه ؟ RE: این چه انتظاریس!!!؟ - لرد سیاه - 19-03-2015 (19-03-2015، 20:45)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر کنم بله انسان خلیفه ی خداست انسان جانشین اوست بر روی زمین بقیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: این چه انتظاریس!!!؟ - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-03-2015 انسان میتواند حتی مقامش از فرشته ها هم بالاتر برود و عنوان خلیفه الله بگیرد اما دقت کنید میتواند هر انسان چنین ویژگی رو نداره (19-03-2015، 20:32)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه ربطی داره جانم؟ بشر باید با عقل و شعور و تجارب خود به این تتیجه برسد که بدون حجت خدا و تبعیت از فرامین او و تسلیم شدن در برابر تعالبم حیات بخش انبیاء سعادت دنیا و آخرت غیر ممکن است. من نوچه اقا نیستم عاشق اقا هستم. RE: این چه انتظاریس!!!؟ - *_* - 20-03-2015 (19-03-2015، 20:32)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگ من جزو نوچه هاشون بودم افتخار میکردم و با افتخار میگفتم ک اربابم امام زمانه.و اما شما.شمایی ک متن هایی ک میخونین ب نویسنده و اونایی ک باهاش موافقن بی احترامی میکنین ی کار خیلی راحت میتونید انجام بدید.ک ن اعصاب خودتون و ن بقیه خورد نشه.میتونید این نوع متن ها و پست هارو نخونید.خیلی ساده اس.نویسنده های بخش مذهبی هم واس کسایی پست میذارن ک دوست دارن بخونن و ازش عبرت بگیرن.ن مخالفای سرسخت RE: این چه انتظاریس!!!؟ - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-03-2015 ابته باید بگم که من از ارزوهامه که از خدمتگزاران حضرت باشم ولی اصطلاح نوچه رو اصلا نمیپسندم و این کلمه زیبایی نیست... |