![]() |
من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) (/showthread.php?tid=21405) |
من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - LIGHT - 02-11-2012 ![]() دکتر «ابن الکساندر»، استاد دانشکده پزشکی هاروارد و جراح معروف مغز و اعصاب، ادعا میکند که این اتفاق در دوران کمای یکهفتهای وی در پاییز سال 2008 رخ داده است. وی میگوید که در دوران کما ابتدا خود را بر روی ابرها در حال پرواز دیده و پس از آن شاهد عبور موجودات شفاف و نورانی در آسمان بوده که از خود خطی نوار مانند به جا میگذاشتهاند. این جراح آمریکایی در مطلب اصلی شماره این هفته نشریه «نیوزویک» نوشت: «بر پایه یافتههای کنونی پزشکی درباره مغز و ذهن، هیچکس نمیتواند در دوران کما حتی ذرهای هوشیاری به دست آورد، چه برسد به اینکه مانند من پدیدهای چنین واضح را مشاهده کند.» الکساندر در ادامه مدعی شده است که یک زن ناشناس در مسیر او را همراهی کرده است. وی میافزاید که از این موجودات آسمانی پیامهای امیدبخش دریافت میکرده و این پیامها به شیوهای فراتر از ارتباط کلامی به او منتقل میشدهاند. وی ادعا میکند که پس از آن به فضایی نامحدود و کاملاً تاریک رفته که به او آرامش مطلق داده است. الکساندر این فضا را خانه خدا میداند. این جراح آمریکایی ماجرای تجربه خود را در کتابی با عنوان «اثبات بهشت: سفر یک جراح مغز و اعصاب به جهان آخرت» به نگارش درآورده که اواخر ماه جاری میلادی به چاپ خواهد رسید. الکساندر تأکید کرده است: «من هنوز پزشک و کاملاً اهل حقایق علمی هستم، اما در نگاه عمیقتر، نسبت به گذشتهام تفاوت بسیاری کردهام، چون به بارقهای از حقیقت دست یافتهام.» RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - frozen✘girl - 04-11-2012 چرت میگه معلوم نیست اینارو کدوم خری گفته بگه... ![]() اول بسم الله بره بهشت اونم کی یه آدمی که مسلمون نیست ...اول میبرن برزخ...درضمن این آقا دکتر که نمرده واسه خودش خواسته داستان بسازه ![]() ![]() RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - LIGHT - 05-11-2012 ضمن اطلاع شما عرض میکنم.... کسی که داخل کما باشه روحش از بدنش جدا میشه و ممکنه تا قسمتی اون دنیا رو ببینه... در ضمن شما از کجا میدونید که آدم بدی بوده... مگه هر کس مسلمانه آدمه خوبیه...؟؟؟ ![]() RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - علی جوکر - 07-12-2012 نه دروغ نیست.هر کی مسلمون نشد ادم بدیه هر کی مسلمون شد خوب؟به نظر من بعضی از مسلمونا از صد تا کافر هم بی بند و بار ترن.اونا خیلی به اعتقاداتشون پایبندن و به هیچ وجه بعید نیست که بهشت رو دیده باشن ![]() RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - unruly - 07-12-2012 این یارو این چرت و پرتا رو سر هم کرده کتابش فروش بره یا اینکه مطبش شلوغ بشه. RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - Şilēຖt Ş¢rēค๓ - 20-09-2013 (05-11-2012، 15:43)a007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداشه من این یارو دروغ نمیگه خبر گذاریه ایرانیاست کاره ایرانیاست کاره اقا زاده ها کله گنده ها همه اونا این کارو میکنن به یه نفر پول میدن این اخباره دروغو تو مغزه اینو اون بزرگ میکنن شماها نباید ساده باشین این اخبارو قبول کنین حتی پیامبر هم بهشتو ندیده قبله مرگش این یارو که بماند RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - DarkLight - 22-03-2017 (04-11-2012، 20:35)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین شاید مسلمان نباشه اما هیچ ربطی به این نداره که جهنم میره ادیسون رو ببین مسلمان نبود اما به خدا اعتقاد داشت به مردم هم هزاران خدمت کرد و الان هم بهشته RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - A lover - 22-03-2017 ...ص تلاوت میکنه باوووو RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - Rhm_anarchist - 04-04-2020 (22-03-2017، 1:52)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا اینا ادیسونم رو هوا گذاشتن میگن معلوم نیست نیتش از اختراع لامپ چی بود دیوونه ها میگن اون نمیره بهشت RE: من آن دنیا را دیدهام؛ بهشت واقعیت دارد ! (+عکس) - DarkLight - 04-04-2020 (04-04-2020، 13:36)Rhm_anarchist نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واقعا نمیدونستم وا چه حرفا |