![]() |
خورش چغاله بادامـ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خورش چغاله بادامـ (/showthread.php?tid=214006) |
خورش چغاله بادامـ - eɴιɢмαтιc - 08-03-2015 با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مواد لازم : گوشت خورشتی 400 گرم پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط چغاله بادام 200 گرم نعنا و جعفری خورد شده 300گرم نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم آبغورهبه میزان لازم آب4 لیوان طرز تهیه: ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است. چند نکته 1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید. 2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید. 3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند. 4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد. 5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد. |