![]() |
سری دوم اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری دوم اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز (/showthread.php?tid=213993) |
سری دوم اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 07-03-2015 اس ام اس عید نوروز sms nowruz • خداوندا ، نمیدانم چه تقدیری مرا فرموده ای اما برای دوستان من عطا فرما : هزار و سیصد امید هزار و سیصد و نود بهروزی هزار و سیصد و نود و چهار لبخند زیبا سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • گشت گرداگرد مهر تابناک ، ایران زمین روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی مهر و سپر برترینش کن برایم این زمان و این زمین عید نوروز بر شما مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • آمد بهار و گل رخ من در سفر هنوز خندید و ابر چشم من از گریه تر هنوز آمد درخت گل به بر امّا چه فایده؟ کان سرو گلعزار نیامد به بر هنوز اللهم عجّل لولیک الفرج • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • و بر آمد بهاری دیگر مست و زیبا و فریبا ، چون دوست سبدی پیدا کن ، پر کن از سوسن و سنبل که نکوست همره باد بهاری بفرست : پیک نوروزی و شادی بر دوست! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • چند روز دیگه بهار میاد و همه چیز رو تازه میکنه سال رو ، ماه رو ، روزها رو ، هوا رو ، طبیعت رو ولی فقط یک چیز کهنه میشه که به همه اون تازگی میارزه ، «دوستیمون»! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • خداوندا دوستانی دارم که در اعماق قلبم جاى دارند آنان شایسته محبتند و یادشان مایه ى آرامش جان در این لحظه هاى پایانى سال عزت و غرور شان التیام و اعتلا و سلامت و شاد بدارشان. پیشاپیش سال نو مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • خداوندا ، در این آخرین روزهای سال دل مردمان این سرزمین را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده که هر کجا تردیدی هست ایمان هر کجا زخمی هست مرهم ، هر کجا نومیدی هست امید و هر کجا نفرتی هست عشق جای آنرا فرا گیرد ، ««« الهی آمین »»» • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • براستی رسیدن این عید سعید باستانی همراه با روئیدن جوانه ها و درختان و نو شدن جسم ها و جان های عاشقان را تبریک و تهنیت گوییم . دل هامان را نزدیک ، دست هامان را به همدیگر بدهیم و در سال جدید با یاری هم منظری زیبا و زندگی خاطره انگیز خلق کنیم • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • دستان پرنوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می کنند در سال جدید خورشیدی سبزی ، شادی ، کامیابی ، بهره وری اثربخشی فعالیت ها و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • این عید به نور فاطمیه زیباست ، روزیه تمام سال من با زهراست با بردن نام فاطمه فهمیدم ، سالی که نکوست از بهارش پیداست در پناه مهدی فاطمه ( ع ) باشید … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها ، ای تدبیر کننده روز و شب ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر ، حال ما را به بهترین حال دگرگون کن سال نو مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • ای کاش که هر لحظه بهاری باشی ، هر روز پر از امیدواری باشی هر ۳۶۵ روز امسال سرگرم شمردن هزاری باشی! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • عید است ولی بدون او غم داریم عاشق شده ایم و عشق را کم داریم ای کاش که این عید ظهورش برسد این گونه هزار عید با هم داریم اللهم عجل لولیک الفرج • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • عید ، عودتی است تا با این بازگشت دوباره بتوانیم کمی از کاستی های خود را هر چند که بی ارزش باشند ، جبران کنیم نوروز 1394 بر شما مبارک RE: سری دوم اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز - ☆♡yekta hidden♡☆ - 08-03-2015 مرسی... |