انجمن های تخصصی  فلش خور
این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است! (/showthread.php?tid=213734)



این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است! - Tɪɢʜᴛ - 05-03-2015

مجله سیب سبز: اين بار براي شما دستور پخت بيسكويتي را آورده‌ايم كه احتياجي به تخم مرغ ندارد و در واقع اگر با كره گياهي درست شود يك انتخاب مناسب براي گياهخواران است.

اين بيسكويت به صورت سنتي با شكلات ذوب شده تزئين مي‌شود كه براي اين منظور 200 گرم شكلات چيپسي يا تخته‌اي را داخل مايكروفر يا روي بخار آب ذوب كنيد و بعد بيسكويت‌هاي سرد شده را در شكلات زده و سپس سرو كنيد.

بيسكويت ونيزي پرتقالي

مواد لازم:

آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 75 گرم
كره نرم شده: 250 گرم
پودر قند:60 گرم
رنده پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوري
آب پرتقال: يك قاشق غذاخوري


طرز تهیه:

1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را به همراه پودر قند هم بزنيد تا نرم و لطيف شود.

2. آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به كره اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند، يادتان باشد از هم زدن بيش از اندازه مواد بپرهيزيد چون بيسكويت به روغن مي‌افتد. به اندازه‌اي هم بزنيد كه آرد با كره مخلوط شود.

3. در يك قيف قنادي، ماسوره شكوفه بگذاريد و داخل قيف را با مواد بيسكويت پر كنيد و بعد به صورت ساده و به اندازه يك انگشت روي كاغذ روغني از مواد بيسكويت بريزيد. سيني را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه بيسكويت‌ها را بپزيد، بعد آنها را از فر درآورده و بگذاريد سرد شوند، در انتها سر بيسكويت‌ها را در شكلات ذوب شده بزنيد و با رنده پوست پرتقال روي آنها را تزئين كنيد.