![]() |
سری اول اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری اول اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 (/showthread.php?tid=213702) |
سری اول اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 05-03-2015 اس ام اس عید نوروز sms nowruz • تحویل نمیگیرم ، سالی را که بدون حضور تو تحویل شود … عزیزم نوروزت مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • مبارکتر شب و خرمترین روز به استقبالم آمد بخت پیروز دهلزن گو دو نوبت زن بشارت که دوشم قدر بود امروز نوروز • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • آقا تا دید و بازدیدهای نوروزی شروع نشده تکلیف ماچ ها رو روشن کنید بالاخره باید سه بار ببوسیم یا دوبار ؟ • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • فرا رسیدن عید نوروز این میراث با ارزش ایرانی ها را بعدا تبریک میگم ، الان زوده … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • اون زمانی که باباها متوجه بشن شلوار جینی که عید می خریم 20 تومن نیست اون روز، روز پیوند عاطفه هاست … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • لحظه ای که سال تحویل میشه ، تنها لحظه ایه که بی منت به من لبخند میزنی کاش هر ثانیه برای من سال تحویل باشه تا لبخند همیشه مهمون لبای سرخت بمونه سال نو مبارک عشقم • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • امروز ۲ نفر آدرس و شماره تلفنت رو ازم خواستن منم بهشون دادم یکیشون خوشبختی و اون یکی سعادت سال تحویل میان سراغت ! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • ما پارسال عید نرفتیم آلمان … امسالم نمیریم فرانسه کلا ما اینجوری هستیم هر سال تصمیم میگیریم یکی از کشورهای خارجیو نریم • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • این روزها اگه تو خونه باهاتون مهربون شدن به سرعت بپیچید به بازی ( بگریزید خخخ ) ! قضیه خونه تکونی جدیه ! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • شیشه عطر بهار ، لب دیوار شکست و همه جا پر شد از بوی خدا ، همه جا آیت اوست ! نوروزتان مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • مثل ماهی پر ویتامین مثل سبزه پر از کلروفیل مثل سمنو پر از قند مثل سنبل پر از رنگ مثل سیب پر از خاصیت و مثل سکه پر از قیمت هستم ! اینا خصوصیات شخصی بنده بود فرستادم تا در جریان باشید … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • زندگی وزن نگاهی است که در خاطر ما می ماند ، نوروز جشن نکوداشت نگاه توست پس نوروز بر تو فرخنده باد … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • سلام میشه ازت خواهش کنم سال تحویل بیای خونمون ؟ . . . آخه سبزه خوشگل تر از تو پیدا نکردم ! • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • ورود به این عید سعید باستانی بنا به دلایل فنی برای شما مسدود می باشد . یه دوری بزن دوباره بیا شاید باز شد خخخ عید شما مبارک • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • چهار دعای برتر لحظه تحویل سال ، اول دعا برای ظهور آن بی مثال دوم تمام ملت بی ضرر و بی ملال ، سوم رسیدن ما به قله های کمال چهارم تمام جیب ها پر از پول ، اما حلال … • اس ام اس عید نوروز sms nowruz • من از فردا نمیام چیست؟ جمله ای که هر سال چند روز مونده به عید نوروز دانش آموزان به همدیگه میگن بعد وقتی فرداش میری میبینی همشونم اومدن ! اس ام اس عید نوروز ، پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 RE: سری اول اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 - Boy cazzo - 06-03-2015 قشنگ بود ممنون RE: سری اول اس ام اس و پیامک تبریک سال نو و عید نوروز 94 - KaTwO - 07-03-2015 خوب بودن مرسی |