قطاب پنیری، مخصوص روزهای نوروز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: قطاب پنیری، مخصوص روزهای نوروز (/showthread.php?tid=213502) |
قطاب پنیری، مخصوص روزهای نوروز - spent † - 03-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای خمیر:
مایه وسط قطاب:
روش تهیه: 1. ابتدا زرده تخممرغ، ماست، آب، روغن جامد ذوب کرده و بیکینگپودر را داخل کاسهای گود ریخته با مفتول دستی هم میزنیم سپس آرد را آنقدر به آن اضافه میکنیم تا کل مواد حالت خمیریشکل پیدا کند. خمیر لطیف حاصل شده را داخل کیسهای نایلونی میگذاریم و به مدت دو ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم. 2. پس از این مدت خمیر را به قطر نیمسانتیمتر روی صفحه آردپاشی شده پهن میکنیم و با کاتر گرد به قطر چهار تا پنج سانتیمتر آن را قالب میزنیم تمامی مواد داخلی قطاب را با هم مخلوط کرده، یک قاشق چایخوری از مایه را روی خمیرقرار داده و اطراف آن را جمع میکنیم و داخل دست گلوله میکنیم. 3. بهتر است که قسمت جمع شده خمیر را حتما آب بزنیم تا خوب به هم بچسبد و داخل روغن باز نشود. گلولههای آماده شده را داخل روغن داغ شده شناور سرخ میکنیم. سپس داخل یک ظرف مناسب که آن را با دستمال حولهای پوشاندهایم میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. 4. حتما پس از سرد شدن آنها را داخل پودر قند میغلتانیم از بیسکویتهای سکهای یا خمیر هزارلا که به شکل گرد کاتر زده و پختهایم استفاده میکنیم. روی آن مقداری پنیر لبنه مخلوط شده با شکر قرار میدهیم . بهتر است این کار را با قیف و ماسوره شکوفه انجام دهیم. 5. یک تکه قطاب پنیری روی آن گذاشته دوباره از مخلوط پنیر و شکر روی آن شکوفه میزنیم و با یک تکه توتفرنگی یا میوه دلخواه تزیین میکنیم. قطاب پنیری علاوه بر اینکه ایدهای نو برای روزهای نوروز است، میتواند به عنوان یک دسر مناسب نیز در مهمانیها سرو شود. |