طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای (/showthread.php?tid=213147) |
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای - Navisa. - 27-02-2015 مواد لازم : تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه کره نرم ۵۶ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری آرد نصف پیمانه پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در صورت تمایل * آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری * آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری) طرز تهیه : سفیده را هم بزنید تا سفت شود. زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید. پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود. سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود. پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید. پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید. پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد. منبع : khorasannews.com |