اس ام اس درباره خاطره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس درباره خاطره (/showthread.php?tid=212790) |
اس ام اس درباره خاطره - Ֆℋ£¥∂α - 25-02-2015 چه یکی باشد چه صدتا خوب که باشد دمار از روزگارت درمیاورد … خاطرات را میگویم ! . . . چه سخت است مرور کردن خاطراتی که روزی شیرین ترین بودند اما حالا آنقدر تلخ شده اند که هم دلت را به درد می آورند هم اشکت را در می آورند ! . . . گاه خاطرات خنده دار ساده ترین بهانه برای گریستن میشوند … . . . زندگی زیباست که گاه خاطره ای در میان خاطره ها خاطره ی خاطره ها می گردد … . . . خاطره یعنی گذشته ، نگذشته ! . . . به من مجوز چاپ نمی دهند میگویند داستانی که نوشته ای قابل باور نیست اما من فقط خاطراتم را نوشته بودم . . . بعضی اوقات فکر می کنم که شاید بهشت خاطرات گذشته باشد . . . باران سربی میشود وقتی نیستی میریزد بر سرم خاطراتت . . . از سرم دست برنمی دارند خاطرات خوش نداشته ام ! . . . من ازت خاطره دارم وقت بارون … این خودش درد کمی نیست ! دارم برگ میکشم اما نه سیگار برگ !!! برگ برگ خاطرات سوخته ام را که داخل سیگارم ریخته ام … . . نوار قلب خاطرات من پر از خط های صافی ست که بی نام تو جان ندارند … . . هر روز که بیدار می شوم وحشت زده قاب خاطرات ذهنم را مرور میکنم … هیچ بعید نیست تو از آنجا هم رفته باشی ! . . روی برگ های خاطرات نوشتم دلتنگم … پائیز شد و خاطرات رنگشون زرد شد و از شاخه های دلتنگی روی سنگفرش آرزوها ریختن تا زیر پای غرور و بی محبتی له بشن … . . خاطرات هرچه شیرین تر باشند بعدها از تلخی گلویت را بیشتر می سوزانند ! . . از اتاق خاطراتم بوی حلوا بلند شده است ؛ آرام فاتحه ای بخوان … شاید خدا گذشته ام را بیامرزد ! . . بوی ربنای تو و ماه دلتنگی های من افطار می کنم خاطرات نبودنت را … . . هر کسی برای خودش خیابانی دارد ، کوچه ای ، کافی شاپی و شاید عطری که بعد از سالها خاطراتش گلویش را چنگ میزند … . . میخواهم یادت را طلاق دهم ولی چکار کنم که از عهده مهریه سنگین خاطراتت بر نمی آیم ! . . هرچه یادت را میکارم ، خاطراتت سبز می شوند ! . . تو برای همیشه میروی و من چقدر کار روی سرم ریخته !!! خاطرات زیادی برای فراموش کردن دارم … . . جور میکند خدا در و تخته را با هم آنطور که تو و مرا … تو خاطره ساز و من خاطره باز ! . . کوه های غرورم از گناه رفتنت آب شده ؛ تا قبل از سیل برگرد … سیل که بیاید همه را با خود می برد حتی خاطراتت را ! . . تقصیر از من است ، آن زمان که گفتی قول بده همیشه کنارم بمانی یادم رفت بپرسم کنار خودت یا خاطره هایت ؟؟؟ . . میروم تا در آغوش خاک قرار گیرم و تمام خاطراتمان را به خاک بسپارم چون دیگر بعد تو پناهی بهتر از آغوش خاک ندارم ! . . چشمم به گیسوانت که می افتد تمام خاطراتمان آرام آرام ، زنده می شوند یک به یک ، مو به مو … . . عابرانی که از کنارم می گذرند مست عطر تنم می شوند و نامش را که می پرسند دلم می لرزد ؛ چگونه بگویم خاطرات توست ؟! . . آقای شهردار بگویید اینقدرعوض نکنند رنگ و روی این شهرِ لعنتی را … این پیاده رو ها ، میدان ها ، رنگ و روی دیوار ها … خاطراتم دارند از بین می روند ! . . این روزهای من چیزی نیست مگر باقیمانده تقسیم احساس تــــــو بر شب های بی خاطره ام ! . . آهای خاطرات ؛ اگر میدانستم روزی طناب دارم خواهید شد هیچوقت نمی ساختمتان ! . . چه یکی باشد چه صدتا ، خوب که باشد دمار از روزگارت درمیاورد … خاطرات را میگویم ! . . چه سخت است مرور کردن خاطراتی که روزی شیرین ترین بودند اما حالا آنقدر تلخ شده اند که هم دلت را به درد می آورند هم اشکت را در می آورند ! . . گاه خاطرات خنده دار ، ساده ترین بهانه برای گریستن میشوند … . . زندگی زیباست که گاه خاطره ای در میان خاطره ها ، خاطره ی خاطره ها می گردد … . . خاطره یعنی گذشته ، نگذشته !!! . . به من مجوز چاپ نمیدهند ! میگویند داستانی که نوشته ای قابل باور نیست ؛ اما من فقط خاطراتم را نوشته بودم ! . . بعضی اوقات فکر می کنم که شاید بهشت خاطرات گذشته باشد ! . . باران سربی میشود وقتی نیستی ؛ میریزد بر سرم خاطراتت . . از سرم دست برنمی دارند خاطرات خوش نداشته ام ! . . من ازت خاطره دارم وقت بارون … این خودش درد کمی نیست ! |