انجمن های تخصصی  فلش خور
فيله مرغ و قارچ، به سبک فست فودی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: فيله مرغ و قارچ، به سبک فست فودی ها (/showthread.php?tid=212684)



فيله مرغ و قارچ، به سبک فست فودی ها - spent † - 24-02-2015


يكي از سريع‌ترين راه‌حل‌ها براي تهيه يك غذاي سالم و خوشمزه، استفاده از فيله و سينه مرغ است. نكته جذاب آن است كه با استفاده از انواع ادويه، سبزيجات و طعم‌دهنده‌ها مي‌توانيد همين غذا را در مزه‌هاي مختلف تهيه كرده و در برنامه غذايي‌تان تنوع ايجاد كنيد. اگر دوست داشته باشید، مي‌توانيد از سينه مرغ استفاده كرده و مانند فيله آن را برش بزنيد.

کمتر کسی را پیدا می کنید که با مرغ، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داشته و این سه ماده غذایی خوشمزه را حداقل یک بار در برنامه غذایی خود نگنجانده باشد. این خوراک سریع برای زمانی پیشنهاد می‌شود که زمان زیاد برای پخت و پز ندارید و در عین حال دنبال یک غذای کامل هستید.به جای اینکه به فست فود بروید، فست فود را به خانه بیاورید!

فيله مرغ و قارچ، به سبک فست فودی ها 1

مواد لازم براي 4 نفر:

فيله مرغ: 16 عدد
پياز متوسط، ساطوري: يك عدد
قارچ ورقه‌اي:200 گرم
روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
سير، ساطوري: يك عدد
پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم
نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. فيله‌هاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغ‌ها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغ‌ها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود.

2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.

3. مرغ‌ها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود. می‌توانید با سالاد سزار و نان روگن این غذا را سرو كنيد.