انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی (/showthread.php?tid=212222)



طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی - [χσℓσνєѕтєя] - 20-02-2015

طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
کیک دسر پاناکوتا شکلاتی

خامه صبحانه 1 لیوان . شیر 1/2 لیوان . اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری . شکلات چیپسی 150 گرم
خرده بیسکوییت 1 لیوان . پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری . کره 2 قاشق غذاخوری . شکر 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
طرز تهیه : بیسکوییت خرد شده ، کره ذوب شده و 2 قاشق غذاخوری شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( میتوانید بیسکوییت را بکوبید تا خوب خرد شود سپس با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید ).

خمیر بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق بافت خمیر را فشرده کنید سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود ( اگر از لیوان استفاده میکنید ته هر لیوان دسر 2 قاشق چایخوری خمیر بیسکوییتی بریزید ).
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا نرم شود.

خامه ، شیر ، 2 قاشق شکر و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس شکلات چیپسی و ژلاتین را اضافه کنید.
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پاناکوتا یکدست شود ، قالب را از یخچال خارج کنید و با قاشق کم کم پاناکوتا را روی لایه بیسکوییتی بریزید ، قالب را حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس پاناکوتا را با خامه تزیین و سرو کنید.

نکته ها : به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته ای میتوانید استفاده کنید ، به جای خمیر بیسکوییت میتوانید از کیک استفاده کنید ، 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.