اس ام اس تبریک روز حسابدار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تبریک روز حسابدار (/showthread.php?tid=212130) |
اس ام اس تبریک روز حسابدار - Ֆℋ£¥∂α - 20-02-2015 طنز : حسابدار: کسی است که قیمت هر چیز را می داند ولی ارزش هیچ چیز را نمی داند. ____________________________________________________ روزتون مبارک حسابدارای عزیز! ایشالا همیشه ترازنامه ی زندگیتون متعدل باشه! ____________________________________________________ تبریک به حسابدارانی که در بند بدهکار و بستانکار خود نیستند _____________________________________________________ بهانه ای شد تا به مناسبت فرارسیدن هفته و روز حسابدار ، تبریکی صمیمانه و آرزوهای مشفقانه خدمت شما همکاران گرامی و پرتلاش داشته باشیم و امیدوار باشیم که تلاشها و زحمات بیشائبهی شما عزیزان مورد توجه و قدر شناسی قرار گیرد. بقیه در ادامه مطلب... ____________________________________________________ عِلم سرمایه هَسْتیست نَه گنج زَر و مال …………….روح باید که از این راه توانگر گردد. ر آدمهای خاکی مثل زمین استهلاک ناپذیرند . رفاقت با آنان گرچه با ارزشترین دارایی نامشهود ترازنامه ام است ، ولی ثبتشان نمی کنم . نه بخاطر عدم تطابق با استانداردهای حسابداری ، بخاطر اینکه در ترازنامه ی قلبم به گونه ای ثبت شده اند که هیچ پایان دوره ای مرا مجبور به بستن حساب آنان نمیکند روز حسابدار مبارک ____________________________________________________ ۱۵ آذر روز حسابدار رو به حسابداران کهنه کار،موفق،بالقوه مثل خودم و جامعه دانشگاهی تبریک عرض میکنم. با آرزوی موفقیت در پناه خدای حسابگر و حسابرس باشید. ___________________________________________________ روزتون مبارک حسابداران عزیز امیدوارم تمام ارقامتون تراز باشه و با هیچ کسری ای مواجه نباشید . _____________________________________________________ حسابدار ۱=۰+۱ تو ‘یک’ هستی و من ‘صفر’ ،من باشم یا نباشم تو یک هستی… ولی اگر تو نباشی من هیچم! ! ! ____________________________________________________ دانش هر کس دارایی او نیست بلکه بدهی او نسبت به جامعه است ۱۵ آذر روز جهانی حسابدار مبارک _____________________________________________________ به نام خدای حسابگر ، حسابدار آسمان و زمین ، خدایی که ذخیره ای برای مطالباتش ندارد، نه سهامی است و نه تضامنی هیچ شراکتی با کسی ندارد ، تداومش فرضی نیست، حسابداری تورمی ندارد چون در نظرش ارزشها یکسان است. ۱۵ آذر روز حسابدار مبارک ____________________________________________________ داراییهاتون روزافزون ، بدهی هاتون کن فیکون ، سرمایه هاتون شادی ، دلتون سرد ، گردش وجوه نقدتون بکام و …. روز حسابدار مبارک _____________________________________________________ متن تبریک روز حسابدار به نام خدای حسابگر ، حسابرس و حسابدار زمین و آسمان و هر آنچه در اوست ، هم او که افتتاحیه و اختتامیه تمام حساب ها و کتاب ها است ترازش همیشه موزون است و موجودی هایش همواره در فزون . مطالبات مشکوک الوصول ندارد ، چه آنکه کسی از قدرت لایزال او نمی تواند بگریزد ، استهلاک انباشته نیز محاسبه نمی کند ، گویا در حوزه حسابداری او چیزی بی ارزش نمی شود ، به کسی مالیات نمی دهد و از کسی به نا حق چیزی نمی گیرد ، نه سهامی است نه تضامنی ، هیچ شراکتی با کسی ندارد ، تک مالکی است و بی رقیب هیچ تلفیق و ادغام و ترکیبی در حوزه شخصیتش تعریف شدنی نیست ، حسابداری تورمی ندارد چرا که در نظرش ارزش ها بی تغییر اند ، حسابداریش آنقدر عالمانه و دقیق است که دوره مالی در آن تعریف ناشدنی و واحد پولی در آن بی معنا است ، شخصیتش حوزه محدودی ندارد و ازل و ابد را دربرمی گیرد ، تداومش یک فرضیه نیست بلکه حقیقت محض است ، مدیریتش حسابداری و حسابداریش مدیریتی بر مدار عدالت چه اینکه به مثقال و ذره هم رسیدگی می کند ، و چیزی را از قلم نمی اندازد ، تنها فضل و بخشش اوست که بر مدار اهمیت می چرخد ، سرمایه بندگان امیدواری به اوست و همان است که رهائی بخش آنان از حساب و کتاب خواهد بود ، ___________________________________________________ آنجا که مستجاب میکند دعای برترین انسانها در حق عالمیان ، که : پروردگارا به فضل تو امیدواریم نه به عدالت تو |