انجمن های تخصصی  فلش خور
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو (/showthread.php?tid=211864)



رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو - ❤ஜelenaaஜ❤ - 18-02-2015

رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مارمالاد هلو :
هلو
500 گرم
شکر
500 گرم
ژله هلو
1 قاشق غذا خوری سرپر
جوهر لیمو
به میزان لازم


طرز تهیه :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا می شویم . تفاوتشان خیلی کم است . به ترتیب دو تاشو هم توضیح می دهم .

مارمالاد هلو شماره یک:
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1

مارمالاد هلو شماره دو:
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1

خب همان طور که در تصویر هم می بینید مارمالاد هلو شماره یک کاملا یک دست هست . این مدل مارمالاد هلو را می توانید مثل سس روی دسرها و بستنی هایتان بریزید . ضمن اینکه برای صبحانه هم می شود استفاده کرد.

مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! یکدست نیست و سفت تر است و تکه های بسیار کوچک هلو دارد . خب بعضی ها اینطوری بیشتر می پسندند . مصارف این مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، می تواند وسط شیرینی مشهدی ، یا لابه لای برخی کیک ها و شیرینی ها استفاده شود .
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
__________________________________________________ _____________________

مارمالاد هلو شماره یک (یکدست ):

مواد لازم مارمالاد هلو 1:
شکر
500 گرم
هلو
500 گرم
ژله هلو
یک قاشق غذا خوری سر پر
جوهر لیمو
به میزان لازم


طرز تهیه :
مقدار شکر را بیشتر نکنید. چون پوست و هسته ی هلو ها را که بگیریم وزنشان کمی پایین می آید !

ابتدا هلو ها را پوست می گیریم و قاچ می کنیم . بعد در میکسر آن قدر باید بزنیم تا کاملا روان شود و تکه ای داخلش نداشته باشد .

رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1

حالا شکر را اضافه میکنیم و می گذاریم روی شعله یکنواخت و متوسط . و مدام کف روی آن را می گیریم و دور می ریزیم.

حدود یک ربع باید از جوشیدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه زیر آن را خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم. باید در ظرف خودش به دمای محیط برسد و بعد داخل شیشه ای تمیز بریزیم.

اصولا مارمالاد ها یک شب تا صبح باید داخل یخچال بماند تا خوب جا بیافتد . چون داخلشان ژله دارد .

رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
__________________________________________________ ________________

مارمالاد هلو شماره دو:

این مدل هم دقیقا مثل بالایی درست می شود .

تفاوتش:

اولا هلو ها با پوست هستند . بعد وقتی داخل میکسر می ریزیم در حدی می زنیم که پوره نشوند . حالت تکه ای خودشان را حفظ کنند.

دوما به جای ژله هلو داخلش ژله پرتقال ریختم . چون ژله پرتقال کمی ترش تر است ، کمی به شکرش اضافه کردم .

در مورد میزان ژله بگم درسته که من گفتم یک قاشق ، ولی شما کاملا می توانید کمتر و بیشترش کنید . هر چی بیشتر کنید مارمالاد سفت تر خواهد شد و بیشتر مناسب شیرینی مشهدی و ... می شود . اگر هم اصلا ژله نریزید مارمالاد انسجام لازم را لای شیرینی ها نخواهد داشت .

فقط داخل عکس هم مشخص است ... چون هلوها پوره ای نیستند ، شکر را که می ریزید باید هم بزنید تا حل شود . بر عکس مدل قبلی که پوره بود و شکر در جا حل می شد .

رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1
رَوِش های تَهیه مارمالاد هُلو 1