![]() |
اس ام اس ادبی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس ادبی (/showthread.php?tid=211651) |
اس ام اس ادبی - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 16-02-2015 مرسی که هستی و هستی را رنگ می آمیزی هیچ چیز از تو نمی خواهم فقط باش فقط بخند فقط راه برو نه نه راه نرو می ترسم پلک بزنم دیگر نباشی ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ هربار که دلتنگ میشوم به خاطر میاورم که دلتنگی دلیل خوبی برای تکرار اشتباه نیست ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ اگه دنیا رو بهم بدن که بی خیال تو بشم تو رو برمیدارم و بیخیال دنیا میشم ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ بیا جهان رو قسمت کنیم آسمون واسه تو ابراش واسه من دریا واسه تو موجاش واسه من خورشید واسه تو ماه واسه من اصلا دنیا مال تو تو مال من ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ من از اعدام نمى ترسم نه از چوبش نه از دارش من از پایان بى دیدار میترسم ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ به حرمت خاطرمون به دوری فاصلمون دلتنگتم ای مهربون ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ معصیت را خنده می آید ز استغفار ما ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﻗﯿﻖ ﻣﮋﻩ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﮑﻦ ﻣﮕﺮ ﺯﻧﺪﺍﻧﯽ ﮐﺎﺭﯼ ﺟﺰ ﺷﻤﺮﺩﻥ ﻣﯿﻠﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﺍﻧﺶ ﺩﺍﺭﺩ ؟ ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ در شیارهای قلبم به دنبال کدامین عشق می گردی ؟ عشق من در آینه ای است که هر روز به آن می نگری ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ زمینم خوب می دانم که اینجا جمعه بازار است و دیدم عشق را در بسته های زرد و کوچک هدیه می دادند در اینجا قدر نشناسند مردم شعر حافظ را به فال کولیان اندازه می گیرند نیا باران زمین جای قشنگی نیست ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ اینکه دوستم داشته باشی مثل این است که عابری در پیاده رو ناگهان در آغوشم بگیرد همین قدر بعیدهمین قدر ممکن ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ ازشب پرسیدم برای عزیزم چه بنویسم ؟ گفت بنویس: بی تو فردایی ندارم ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ امیدوارم تو اقیانوس خوشبختی جوری غرق بشی که هیچ وقت نجات پیدا نکنی ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ هرجا که اسم تو میاد اسم خودم یادم میره یه لحضه خشگم میزنه یه لحضه گریه ام میگیره یه روز نیا که زندگیت مثل من از هم بپاشه ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ دلم پر میکشد خندیدنت رابپا ارزانی ام ده دیدنت را از این درد فراقت کور گشتم دور چشمم را بکش پیراهنت را ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ حتی کفش هم اگر تنگ باشد زخم میکند وای به وقتی که دل تنگ باشد چشمانم را باز میکنم و او نیست این بی رحمانه ترین اتفاق هر روز است ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ هیچ خاری در سایه ی گل احساس خاری نمی کند تقدیم به گل روزگار ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ خدایا چطور باهات درد دل کنم وقتى که میبینم قضیه یوسف و زلیخا رو فورى تو کتابت نوشتى تا همه بخونن ____________________ اس ام اس ادبی _______________________ نمیدونم بدون من میتونى یا نمیتونى نمیدونم میدونى یا نمیدونى بدون تو نمیتونم |