نوازنده آلمانی تماشاگران ایرانی را به وجد آورد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: نوازنده آلمانی تماشاگران ایرانی را به وجد آورد (/showthread.php?tid=211229) |
نوازنده آلمانی تماشاگران ایرانی را به وجد آورد - || Mιѕѕ α.η.т || - 14-02-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینما خبر ؛ این هنرمند آلمانی که جمعه 24 بهمن با شور و هیجان خاصی به اجرای برنامه میپرداخت، قبل از اجرای قطعات مختلفی که برای تماشاگران ایرانی در نظر گرفته بود، خطاب به آنها گفت: امشب میخواهم برای شما مخلوطی از بهترین کارهای کلاسیک و جز را اجرا کنم اما برای شروع، فکر میکنم بهترین کار اجرای سریعترین قطعه کلاسیک یعنی «پرواز زنبور عسل» است که برای شما اجرا میکنم. در حین اجرای این هنرمند آلمانی که به شیوه طنز همراه با حرکات نمایشی برای مخاطبان بود، یویا وندت همراه با ملودیهایی که اجرا میکرد از صندلی جابجا میشد که این شیوه نوازندگی به مذاق تماشاگران ایرانی خوش آمد و آنها در مقاطع مختلف کنسرت، یویا وندت را تشویق را میکردند.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وی قبل از اجرای قطعه دوم نیز به تماشاگران گفت: این قطعهای که میخواهم برای شما اجرا کنم، در ابتدای کار با موسیقی جز شروع شد که من بعدا آن را با موسیقی کلاسیک مخلوط کردم و فکر میکنم تا به امروز هم کسی نمیتواند این قطعه را غیر از من بنوازد؛ البته این موضوعی که گفتم کاملا شوخی بود.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وندت پیش از اجرای قطعه سوم نیز در توضیح آن بیان کرد: این قطعه معمولا از دسته ملودیهایی است که باید سه نوازنده پیانو روی آن کار کند که من برای اولین بار این قطعه را در تهران اجرا میکنم و امیدوارم که مورد پسند شما نیز قرار بگیرد.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] پس از اجرای این قطعه بود که تماشاگران حاضر در تالار وحدت به دلیل شور و هیجانی که از شنیدن این قطعه دریافت کرده بودند، به شدت وندت را تشویق کردند.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color]
[color][size][font][color][size][font] [/font][/size][/color][/font][/size][/color] این آهنگساز اهل هامبورگ آلمان در ادامه کنسرت خود به تماشاگران ایرانی گفت: من از شمال آلمان به تهران آمدم، جایی که در آن باران زیاد است، اما در حال حاضر با توجه به هوای خوبی که در تهران استشمام کردم، احساس بسیار خاصی دارم و هماکنون از شما میخواهم که همراه با من، قطعهای را اجرا کنید.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وندت در حین اجرای این قطعه بود که با اجرای حرکات نمایشی، از تماشاگران میخواست تا با او صدای باران دربیاورند که حاضران در تالار نیز به دلیل انرژی و هیجانی که وندت در حین اجرای این حرکت انجام میداد، به وجد آمدند و تا پایان قطعه، او را همراهی کردند.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] اجرای قطعهای از «چهار فصل» ویوالدی از بخشهای دیگر کنسرت نوازنده آلمانی بود که این قطعه طبق گفته یویا وندت، از قطعههای بسیار سریع «چهار فصل» ویوالدی است که او در این کنسرت برای مخاطبان ایرانی اجرا کرد.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وندت در ادامه رسیتال پیانوی خود به حضور اشتفان، مدیر برنامههایش در تالار وحدت اشاره کرد و گفت: امروز سالروز تولدت اشتفان است و من از شما میخواهم تا به فارسی تولد او را تبریک بگویید.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] او در حین اجرای این بخش از برنامه بود که از تماشاگران به شیوهای طنز میخواست تا آنها یک موزیسین موسیقی کلاسیک را انتخاب کنند تا او بنا به درخواست آنها، آهنگی را تقدیم اشتفان کند که این اقدام وی به شدت با استقبال تماشاگران مواجه شد به طوری که تا دقایقی، فضای کنسرت رنگ و بوی جشنهای تولد ایرانی را به خود گرفت.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] این آهنگساز و نوازنده در ادامه برنامه خود گفت: من در هامبورگ دوستان ایرانی زیادی دارم و همیشه یکی از آرزوهایم این بود که بتوانم در ایران کنسرتی را برگزار کنم و حالا که این توفیق نصیب من شده، دوست دارم یکی از ساختههایم را با ایدههای ایرانی برای شما اجرا کنم که به نوعی نشاندهنده دوستی مردم ایران و آلمان است.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color]
[color][size][font][color][size][font] [/font][/size][/color][/font][/size][/color] وندت که در این رسیتال پیانو، آهنگهایی با ریشههای گونه موسیقایی جز را برای مخاطبان خود اجرا میکرد، بعد از اجرای قطعه «تیک فایو»، به تماشاگران حاضر در سالن گفت: این قطعهای برای چهار دست روی پیانو طراحی شده که من امشب میخواهم این قطعه را با یک دست برای شما اجرا کنم که کار بسیار سختی است اما امیدوارم با حمایت و تشویقی که شما میکنید، بتوانم این قطعه را اجرا کنم. البته میتوانم بگویم که اینجا در ردیف اولین مکانهایی است که چنین تکنیکی را اجرا میکنم.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وی در بخش پایانی کنسرت خود با روایت داستانی موسیقایی که به شمال ژاپن ارتباط پیدا میکرد، به تماشاگران گفت: موسیقی نیاز پایهای هر انسانی است که همیشه میتواند یکی از مهمترین و اصلیترین بخشهای زندگی هر انسانی را تشکیل دهد. قطعهای که برای شما اجرا میکنم به نوعی برای کسانی است که موسیقی نمیدانند اما برای اولین بار پای پیانو مینشینند و به جادوی موسیقی نگاه میکنند.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] وندت در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: دیگر فرصتی برای ماندن در تهران ندارم، چرا که باید فردا به سمت شیراز حرکت کنم و بعد به هامبورگ بروم اما امیدوارم سال آینده دوباره پیش شما باشم تا بتوانم قطعات بیشتری را برای شما اجرا کنم.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] در پایان کنسرت یویا وندت بود که به درخواست یکی از تماشاگران حاضر در سالن که به روز ولنتاین اشاره کرد، وی قطعه عاشقانهای را برای مخاطبان در سالن اجرا کرد.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] حسن ریاحی، رامین صدیقی، امیر اشرف آریانپور و تعدادی دیگر از هنرمندان از مهمانان ویژه رسیتال پیانوی آلمانی بودند.
[color][size][font][color][size][font][/font][/size][/color][/font][/size][/color] یویا وندت، نوازنده پیانو تاکنون بیش از 20 آلبوم موسیقایی را به نام خود منتشر کرده است. او طی سالهای اخیر جزو نخبگان برگزیده هنرمندان استاینوی محسوب میشود. وندت که تحصیلات خود را در رشته موسیقی جز به پایان رسانده، طی سالهای گذشته در قالب تورهای یک نفره خود در سراسر جهان میزبان علاقهمندان موسیقی بوده است. منبع:مهر
|