اس ام اس و جملات دلگیر و غمگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس و جملات دلگیر و غمگین (/showthread.php?tid=211202) |
اس ام اس و جملات دلگیر و غمگین - Ֆℋ£¥∂α - 14-02-2015 دَســــتــــ هــــایــَـــم خــالـــی اَنـــد … جـایِ خــالــی دَســــتـِـــ تــو را هــــیـــــچ کــَــســ بــَــرایــَــم پــُــرنــمـــی کــــنــد … راســــتــــ مــــی گـــُـفــتــــ شـــــامــــلو: ” دَســـــتـــِـــ خـالـی را بـایــَـــد بــَـــر ســَـر کــــوبــیـــد ” . . . همیشه از این می ترسم که نکند، جفت من با دیگری جفت شود، و سهم من فقط جفتک باشد ! . . . اینروزا با دردام رفیــق فاب شــُدم شــب لحافــ ِ تنهایــیم پـُر میشه از دردَم … دوره کمــَرَم حلقــه میکنه دستاشـو … در آغوش میکشــه این جسم ِ بی جونـــ ُ نتــَرس ! خوشبختــَم باهــاش … . . . همین که با منت هم هستــی کافیست ! نیستی ات نیست ام می کند . . . . . . دیشب یهو دلم کودتا کرد… تو رومیخواست… سرم رو کردم زیر بالش اروم به دلم گفتم: خفه شو…! دوره دموکراسی گذشته میزنم لهت میکنم! . . . چه میگویند که یکی بود و یکی نبود ؟! پس چرا برای من فقط یکی نبود مصداق دارد ؟! . . . یک شب یک غریبه میاد میشه همه کَست … و یک شب همه کَست میشه یک غریبه … . . . حس میکنم گـــم شده ام . . . امّا تلخ تر اینکه ، کسی دنبالم هم نمی گردد . . . . . . مَـטּِ بیـچـاره مُـدت هـاست کَـسـ ـے را مُـخـاطب شـعـرهـایـمـ کَـرده امـ کـه خـیـلـ ـے وقت است غـایب است ! . . . هوای مُردن بیخ گوش من است همانجایی که روزی رد نفسهای تو بود… . . . گفتم برایت میمیرم تو خندیدی ولی من، از همان روز تا کنون دیگر برای خودم زندگی نکردم … . . . محکم ببار باران نـــــــــــــم نــــــــــم علاج زخمـــــــــهایم نیست… . . . دل آدم چه زود خر میشه! با یک “دلخوشی” با یک ” هستم ” با یک ” نترس ” با یک ” نوازش ” با یک ” آغوش ” و چه راحت خرد میشه با یک نگاه “متفاوت ” با یک حرف ” نامتعارف ” . . . مثل یک سکوت تلخ چه ساده باختم میان بی توجهی های تو … . . . این که عادلانه نیست من ، مدام دست تو را بگیرم تو ، مدام مرا دست کم بگیری ! . . . . بگذر بهار ، حالم با تو خوب نمی شود … پاییز حال مرا خوب می شناسد ! . . . شیشه های خانه ها را دستور دادند دوجداره باشد ، دیگر وقتی باران می بارد صدایش شنیده نمی شود … یاد اشکهای بی صدای خودم افتادم ! . . . بدترین حسه دنیا اینه که، بدونی کسی که دوسش داری همون اندازه یکی دیگه رو دوس داره ! . . . حرفی نزنی طاقت جنجال ندارم بدجور شکسته ست دلم ، حال ندارم درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز از حس پریدن ، پرم و بال ندارم . . . آنقدر جای تو خالیست که هیچ گزینه ای آن را پر نمیکند حتی تمام موارد . . . . . . نمی دانی چه دردی دارد وقتی حالم در واژه ها هم نمی گنجد ! . . . میخواهم از درد بگریزم ولی درد بدون من تنها میماند ؛ که این خود درد دیگری است ! . . . تو کور بودی و من کر و لال من برایت دست تکان دادم و تو مرا صدا زدی … برای همین بود که ما هرگز بهم نرسیدیم …! . . . آلزایمر میتواند بهترین بیماری جهان باشد تا هر ثانیه یادم نیفتد که نیستی ! . . . درد می کشم ، درد هم تلخ است هم ارزان هم گیراییش بالاست هم اینکه تابلو نمی شوم و رفیقی که مرا به درد معتاد کرد ناباب نبود ، اتفاقا باب باب بود فقط نگفته بود که ماندنی نیست ، همین ! . . . بعضی وقت ها چیزی می نویسی از دلت برای یک نفر ! اما دلت می گیرد ، چشمانت پر از اشک می شود ، قلبت خالی می شود ، وقتی یادت می آید ، همه آن را می خوانند و می پسندند ، جز همان یک نفر …! . . . گوشه نــدارد که یـکـــ گوشه اش بنشینمـــ و نفسی تــازه کنمـــ … گــرد گــرد استـــ این زمین ایــنــ روزگــــار . . . تو گفتی دوستت دارم و من باور کردم گناه کدام یک از ما سنگین تر بود؟ . . . می دانی … پزشکان که هیچ حتی مامورین بازیافت هم از قلب شکسته قطع امید کرده اند ! . . . لمس کن کلماتی را که برایت می نویسم ؛ تا بخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست … تا بدانی نبودنت آزارم می دهد … . . . ابتــدا ” شُمــ ـا ” بـــود بعـــد ” عزیــ ـز دلــ َـﭞ ” شـــد و امـــروز دوبــاره ” شُمــ ـا ” شـده درســﭞ مثــل وقتے ﮐﮧ خوابـــ مے بینے و صبحــ بـــاز مے گردے سر جـــاے ِ اولـــــ ـﭞ … . . . . خواستم آرزوهایم را به رخ روزهایم بکشم دیدم تو با روزها دست به یکی کرده ای آنها خودت را دارند و من فقط حسرتت را زبانم بند آمد . . . نه بهار با هیچ اردیبهشتی نه تابستان با هیچ شهریوری و نه زمستان با هیچ اسفندی اندازه پاییز به مذاق خیـابانها خوش نیامد ؛ پائیز مهری داشت که بر دل هر خیابان می نشست RE: اس ام اس و جملات دلگیر و غمگین - عشق دومین - 27-02-2015 فوق العاده بود |