انجمن های تخصصی  فلش خور
راز خوش طعم شدن مافین های حاضری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: راز خوش طعم شدن مافین های حاضری (/showthread.php?tid=210904)



راز خوش طعم شدن مافین های حاضری - || Mιѕѕ α.η.т || - 12-02-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راز خوش طعم شدن مافین های حاضری 1

با نکات زیر مافین های خوش طعمی درست کنید.

برای تهیه مافین های خوب لازم است نکته هایی را درباره تهیه آن ها بدانید و رعایت کنید.

_ قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.
_ هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.

_ هر قالب مافین را خوب چرب کنید.
_ برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.

_ از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.

_ مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.

_ خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.

_ در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود