بیا خواهر منو بگیر.............. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: بیا خواهر منو بگیر.............. (/showthread.php?tid=210854) |
بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015 اومده بود مرخصی بگیره، آقا مهدی یه نگاهی بهش کرد و گفت: میخوای بری ازدواج کنی؟ گفت: بله میخوام برم خواستگاری. – خب بیا خواهر منو بگیر! – جدی میگی آقا مهدی؟! – آره، به خانوادهت بگو برن ببینن اگر پسندیدن بیا مرخصی بگیر برو! اون بنده خدا هم خوشحال دویده بود مخابرات تماس گرفته بود! به خانوادهش گفته بود: فرماندهی لشکرمون گفته بیا خواهر منو بگیر، زود برید خواستگاریش خبرشو به من بدید! ☺☺☺بچههای مخابرات مرده بودن از خنده! پرسیده بود: چرا میخندید؟ خودش گفت بیا خواستگاری خواهر من! گفته بودن: بنده خدا آقا مهدی سه تا خواهر داره، دوتاشون ازدواج کردن، یکیشونم یکی دوماهشه! RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ×LUC i FER× - 12-02-2015 اشکال نداره هشت سالو ده ماه صبر کنه بعد حلاله : ) اونم رو همین حساب خواهرشو تعارف کرده چون تا اون موقع احتمالا خدمتش ادامه داره RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - sevda0 - 12-02-2015 چطور میتونی تا این حد ارزش دختر رو بیاری پایین!! (12-02-2015، 13:18)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه صبر لازم نیست...تا به 4 تاش حلاله البته این تعارفات از قدیم هم بوده به پیروی از گذشتگان این کار صورت گرفته ..پس اصلا اشتباه نیست!!!! از دست تو و این تاپیک هات که ادمو مجبور میکنی چیزایو بگه که نباید RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015 خداوكيلي چقد شما بدبيني........... شد يه بار به تايبك هاي من به چشم مثبت نگاه كنين؟يا عادتونه؟ RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ارباب خون خوار - 12-02-2015 حالایکی هم خواسته تابعدا خواهرش بی خاستگارنباشه قصه بی شوهری خواهرشونخوره خب[/size] RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - sevda0 - 12-02-2015 اخه چجوری مثبت نگاه کنم؟؟؟!!!! خود عنوان تاپیک زشت هست (12-02-2015، 16:05)ارباب خون خوار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015 (12-02-2015، 17:22)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخ الان مطمئنی مشکل فقط عنوانه؟ RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - sevda0 - 12-02-2015 (12-02-2015، 17:24)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب خوشبختانه یکبار دیگه اثبات شد که دفاعی از خودت نداری وگرنه جای خنده با منطقت صحبت میکردی لطفا خوب بخون فکر کن بعد جواب بزار RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015 (12-02-2015، 17:33)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من واقعا تو یه چیزی موندم از وقتی که اومدم انجمن مذهبی با هر موضوعی که میزارم یه سری افراد از جمله شما میاید و یه بحثی راه میندازید یا یه سری افراد مذهبی دیگه و بازم یه سری بحث که اخرش نه تنها به نتیجه ی خوبی نمیرسیم بلکه به هم توهین میکنیم و خداحافظ واقعا این همه کار واسه چی؟منم خندیدم چون میتونستم تهاجمی برخورد کنم اما نکردم و با خنده ی من شما میگید که دفاعی از خودم ندارم این انجمن شده یه مسخره بازی و دعوا بین دو گروه از افراد RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ×LUC i FER× - 13-02-2015 نقل قول: من واقعا تو یه چیزی موندم از وقتی که اومدم انجمن مذهبی با هر موضوعی که میزارم یه سری افراد از جمله شما میاید و یه بحثی راه میندازید یا یه سری افراد مذهبی دیگه و بازم یه سری بحث که اخرش نه تنها به نتیجه ی خوبی نمیرسیم بلکه به هم توهین میکنیم و خداحافظ واقعا این همه کار واسه چی؟منم خندیدم چون میتونستم تهاجمی برخورد کنم اما نکردم و با خنده ی من شما میگید که دفاعی از خودم ندارم ماهیت بخش و تاپیک ها هم همینه .که سر یه موضوعی بحث کنیم! در غیر این صورت که ارزشی نداره |