انجمن های تخصصی  فلش خور
بیا خواهر منو بگیر.............. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: بیا خواهر منو بگیر.............. (/showthread.php?tid=210854)

صفحه‌ها: 1 2 3

بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015

اومده بود مرخصی بگیره، آقا مهدی یه نگاهی بهش کرد و گفت: می‌خوای بری ازدواج کنی؟
گفت: بله میخوام برم خواستگاری.
– خب بیا خواهر منو بگیر!
– جدی میگی آقا مهدی؟!
– آره، به خانواده‌ت بگو برن ببینن اگر پسندیدن بیا مرخصی بگیر برو!

اون بنده خدا هم خوشحال دویده بود مخابرات تماس گرفته بود!
به خانواده‌ش گفته بود: فرمانده‌ی لشکرمون گفته بیا خواهر منو بگیر، زود برید خواستگاریش خبرشو به من بدید!

☺☺☺بچه‌های مخابرات مرده بودن از خنده!
پرسیده بود: چرا می‌خندید؟ خودش گفت بیا خواستگاری خواهر من!
گفته بودن: بنده خدا آقا مهدی سه تا خواهر داره، دوتاشون ازدواج کردن، یکیشونم یکی دوماهشه!

RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ×LUC i FER× - 12-02-2015

اشکال نداره هشت سالو ده ماه صبر کنه بعد حلاله : )
اونم رو همین حساب خواهرشو تعارف کرده چون تا اون موقع احتمالا خدمتش ادامه داره

RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - sevda0 - 12-02-2015

چطور میتونی تا این حد ارزش دختر رو بیاری پایین!!

(12-02-2015، 13:18)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره هشت سالو ده ماه صبر کنه بعد حلاله : )
اونم رو همین حساب خواهرشو تعارف کرده چون تا اون موقع احتمالا خدمتش ادامه داره

نه صبر لازم نیست...تا به 4 تاش حلاله
البته این تعارفات از قدیم هم بوده به پیروی از گذشتگان این کار صورت گرفته ..پس اصلا اشتباه نیست!!!!

از دست تو و این تاپیک هات که ادمو مجبور میکنی چیزایو بگه که نباید

RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 12-02-2015

خداوكيلي چقد شما بدبيني...........
شد يه بار به تايبك هاي من به چشم مثبت نگاه كنين؟يا عادتونه؟

RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ارباب خون خوار - 12-02-2015

حالایکی هم خواسته تابعدا خواهرش بی خاستگارنباشه قصه بی شوهری خواهرشونخوره خبBig Grin[/size]

اخه چجوری مثبت نگاه کنم؟؟؟!!!! خود عنوان تاپیک زشت هست

(12-02-2015، 16:05)ارباب خون خوار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالایکی هم خواسته تابعدا خواهرش بی خاستگارنباشه قصه بی شوهری خواهرشونخوره خبBig Grin[/size]

WinkSmile

(12-02-2015، 17:22)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 16:05)ارباب خون خوار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WinkSmile

خخخخخخخ الان مطمئنی مشکل فقط عنوانه؟

(12-02-2015، 17:24)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 17:22)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WinkSmile

خب خوشبختانه یکبار دیگه اثبات شد که دفاعی از خودت نداری وگرنه جای خنده با منطقت صحبت میکردی
لطفا خوب بخون فکر کن بعد جواب بزار

(12-02-2015، 17:33)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 17:24)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WinkSmile

خب خوشبختانه یکبار دیگه اثبات شد که دفاعی از خودت نداری وگرنه جای خنده با منطقت صحبت میکردی
لطفا خوب بخون فکر کن بعد جواب بزار

من واقعا تو یه چیزی موندم از وقتی که اومدم انجمن مذهبی با هر موضوعی که میزارم یه سری افراد از جمله شما میاید و یه بحثی راه میندازید یا یه سری افراد مذهبی دیگه و بازم یه سری بحث که اخرش نه تنها به نتیجه ی خوبی نمیرسیم بلکه به هم توهین میکنیم و خداحافظ واقعا این همه کار واسه چی؟منم خندیدم چون میتونستم تهاجمی برخورد کنم اما نکردم و با خنده ی من شما میگید که دفاعی از خودم ندارم
این انجمن شده یه مسخره بازی و دعوا بین دو گروه از افراد

RE: بیا خواهر منو بگیر.............. - ×LUC i FER× - 13-02-2015

نقل قول: من واقعا تو یه چیزی موندم از وقتی که اومدم انجمن مذهبی با هر موضوعی که میزارم یه سری افراد از جمله شما میاید و یه بحثی راه میندازید یا یه سری افراد مذهبی دیگه و بازم یه سری بحث که اخرش نه تنها به نتیجه ی خوبی نمیرسیم بلکه به هم توهین میکنیم و خداحافظ واقعا این همه کار واسه چی؟منم خندیدم چون میتونستم تهاجمی برخورد کنم اما نکردم و با خنده ی من شما میگید که دفاعی از خودم ندارم
این انجمن شده یه مسخره بازی و دعوا بین دو گروه از افراد

ماهیت بخش و تاپیک ها هم همینه .که سر یه موضوعی بحث کنیم!
در غیر این صورت که ارزشی نداره