انجمن های تخصصی  فلش خور
ته چین گوشت و سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ته چین گوشت و سیب زمینی (/showthread.php?tid=210702)



ته چین گوشت و سیب زمینی - spent † - 12-02-2015

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم
گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم
سیب زمینی : 2 عدد
کره : 30 گرم
روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

ته چین گوشت و سیب زمینی 1

طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:

1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

2. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

3. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.

4. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .

5. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.

6. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.

7. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد، گوشت وسیب زمینی برشته شوند.