![]() |
اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک (/showthread.php?tid=210610) |
اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - Ֆℋ£¥∂α - 11-02-2015 رفته ای؟؟بعضی هابهش میگن قسمت امامن تازگیهابهش میگم به درک!!!!! :: رفتـی؟؟ حیف شــــد! ![]() اوسکــل خوبــی بــودیـــ…. بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … . . محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد …. اس ام اس تیکه دار جدید , اس ام اس نیش دار و کوبنده,اس ام اس نیش و کنایه,اس ام اس متنفر بودن , اس ام اس خشن و عصبی . کـمـیّت مهم نیست ! کـیـفـیـت مهمه که توام نداشتــی ! . . هر چقدر عطـــرت را عوض کنی باز هم تنـــت، بوی کثیف خیـــانت را میدهد… عزیز لعنـــتی ام… . . چشمهای تو شفافترین برکه هاست اما قامت من شاید آنقدر بلند که توی چشمهای تو جا نمی شود باید برای عاشقی هایم دریا می جستم ! . . چون شاخه گلی در لیوان زخم های تنم از تو آب می خورند … . . آدم نیمرو باشه ولی دورو نباشه … . . بهتره نداشته باشمت ! تا این که داشته باشم و ندونم با چند نفر شریکم ! . تو مثل زمین قدرت جاذبت فوق العادست اما کاش از پستی بلندی هاش پست بودن رو یاد نمیگرفتی … . . بر عکس فلش مموری ها که روز به روز کوچکتر می شوند و پرظرفیت تر بعضی آدم ها روز به روز بزرگتر می شن و . . . بی ظرفیت تر . . . . . بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد ! . . پراید شد ۲۰ میلیون ولی تو همون ۲ زاری که بودی موندی ! . . فرقی نمی کنه که به یه “دو پا” زیادی “جَو” بدین یا به یه “چهار پا” زیادی “جُو” بدین … به هر حال از هر دوشون جفتک می خورین ! . ا . احـتــرام برای بعضــیـــا بیــشتر از کـــراکـــ و شیــشــه تـــوهــم مـیـاره !! . . یه سری فکر میکنن شاخی هستن برا خودشون ؛ عزیزم تو موی زایدی ، باید بری تو سطل زباله ! . . سیب از درخت افتاد ستاره از آسمان تو از چشم من گاهی فرقی نمیکند از کجا ؟ سرنوشت مشترکی است سقوط … . . به بعضی ها باید گفت هــــی فـــلانــی نردبـــان هــوس را بـردار و از اینـجـا بــرو، با ایــــــن چــیــــزهــا قـــدت به عــــشــق نـمـی رسد ! عـــشـــق بـــال مـــیخــواهــد کـه تـــو نـــــــداری . . . . . سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،گرفتن خودت از آنها باشد… . رفته ای؟؟بعضی هابهش میگن قسمت امامن تازگیهابهش میگم به درک!!!!! . باران نبار…لعنتی نبار!!امشب بادیگری بیرون است سرمامیخورد . . قشنگیه لیاقت اینه که همه نمیتونن داشته باشند حتی شما دوست عزیز!!!!!! . به بعضیا باید گفت: حیف درد زایمان مادرت . . همه چیز عوض شده جز تو تو از اول هم عوضی بودی … . . احترام من نسبت به تو… به تنت زار می زند! باید کمی از پهلوها برایت تنگش کنم؛ تا کمی اندازه ات شود . . ! . . به بعضیا باید گفت بى زحمت دست به دست خودتو گموگور کن نبینمت … . . اشتباه من املایی بود ، من فقط او را همدرد نوشتم ، گویا او هم ، درد بود … . . از شباهتتون فهمیدم که تو نسبتی با گاوآهن داری ! اومدی ، زندگیمو شخم زدی ، زیر و رو کردی رفتی … . نگران اشک هایم نباش ! از لبخندم بترس که معنایش اشک های فردای توست … . . اگر وجدان هم فروشی بود، برای خرید تمایلی نداشتی . . . . پر گرفتم حتی پرواز را هم تجربه کردم ای کاش زودتر می رفتی . . . . به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت : لطفا یه دهن برامون خفه شو … . فهمیدهام که نفرت هم مثل دیگر احساسات مثل عشق ، قیمت دارد تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد . . . . تمام زندگی ام را میدهم که برگردی و همین که برگشتی بگویم: “دیگر نمی خواهمت گــ ــمــ ــشــ ــو” . . نـشـستـه ام… بـــیـاد ِ کــودکــی هـــایــم ، دور ِ “غــلـط“هــا ، یـک خــط ِ بـستـه مـی کـــشـم ! دور ِ تــــــــو ! . . بعضیا ﻣﺜﻠﻪ ﺩﺳﺘﻪ ﺻﻨﺪﻟــی ﺳﯿﻨﻤﺎ ﻣﯿﻤﻮنن .! ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﺎﻝ ﺗﻮﺋﻪ ﯾﺎ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯽ… یه سری شدیدا به عینک نیاز دارن ، واسه اینکه گوشامونو خیلی دراز میبینن ! . سوختنم را دیدی و خندیدی خنده ات را دیدم و سوختم خنده هایم را خواهی دید دیدارِ ما به وقت سوختنت . به بعضیا باید گفت:عزیزم اینجا زندگی منه ! دستشویی اونطرف ! . همیشه بهم میگفت زندگیشم…..روز جدایی بهم گفت خداحافظ ” زندگیم ” گفتم اگه زندگیتم چرا تنهام میزاری. لبخند تلخی زد و گفت هرکسی برای رسیدن به عشقش باید از زندگیش بگذره….. . اهای غریبه کنارش میشینی و فقط با چند ایه قران محرمش میشوی و من با یک دنیا عشق و حسرت نامحرمم…. . . ب بعضیام باید گفت من چشمــــــــ میذاارم تو فقط گمشــــــــــو……… . . از دنیـــای ِ واقــعـی و نــامــردیــاش ! پنــــاه آوردیــــم بــه دنیــای ِ مـجــازی ! غــافـل از این کــه ، آســمون ، هـــمون آسـمونــه … . بعضی وقتا لازمه گیاه باشی و فتوسنتز کنی ولی محتاج بعضیا نباشی ! . . دستگاه مشترک مورد نظر از دست “دوستت دارم” های دروغ تو خاموش است، لطفا دیگر تنهایش بگذار … . . بــــرای ِ هــر کـس کـه رفــتـنی سـت ، فــــقـط بــــایــــد .. کنــــار ایــستــاد .. و .. راه بـــــاز کـــــرد ! بــه هـمـیـن ســـادگــــی ! . . ببند در آن دلت را … که به روی همه باز است یخ کردم … یه سری از عقل فقط دندونشو دارن . . . . . به بعضیا باید گفت : شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما !!! . . عاشق آن لحظه ام که نه از تو و نه از تعلقات تو خبری نیست . . . . . منطقی حرف زدن با بعضی ها، حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره ! . . با اونایى که دستشون به دهنشون نمیرسه درست حرف بزن، ممکنه دستش به دهن تو برسه ! . حالا که رفته ای حسابی که هوا را بی من نفس کشیدی سر دو راهی که رسیدی، به چپ برو به جهنم ختم می شود ! . . . هرکس به طریقی دل ما می شکند اما تو خیلی خلاقیت به خرج دادی . . . . ا . مهم این نیست که رفتی ، مهم اینه که دیگه برنگردی … . . احترام گذاشتن به بعضیا،مثل تکون دادن پارچه ی قرمز جلوی گاوه! . . بعضی ها عین اب دماغ اند دیدی وقتی میادپایین دیگ خودتو سرویس هم کنی برنمیگرده پس یه فین کن هردو راحت شین . آدامسمو با اون همـه “شیک” بودنش بعد نیم ساعت زیر کفشم له میکنم تو که جای خود داری ! . آن روزها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختند ، این روزها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند … آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته ! . آهای پسری که مامانت موچین از تو وسایلت قایم میکنه وقتی میای پیش ما دم از مردونگی نزن . اس ام اس تیکه دار جدید , اس ام اس نیش دار و کوبنده,اس ام اس نیش و کنایه,اس ام اس متنفر بودن , اس ام اس خشن و عصبی . تو این دوره زمونه ادم نمیتونه به بعضیا حتی بر….ه والاااا…برنزه میشن بعد میان واست قیافه میگیرن.. . . شب ها به وقت خواب از طرف من وجدانت را ببوس اگر بیدار بود … ! . . حالم به هم می خورد از کلمه های “عزیزم” و “عشقم” ؛ من را همان “ببین” صدا کن…! . . شاید با دروغ هایت مثل شب آرام باشی … اما برای من مثل روز روشنی … . . اولا فکر میکردم من تنها کلید خوشبختی هستم که به در قلب تو خوردم !!! اما الان که نگاه میکنم میبینم قلب تو به هر کلیدی میخوره . درد مـــــن چشمـــــانـــی بــــو د کــه بــه مــن اشکــ ! هدیـــه میــــداد و بــه دیگــــران چشمــــــــکــ ـ ـ ـــ ! . . باطریِ موبایل من … موندگاریش بیشتر از ” relationshipe ” بعضی رابطه هاست ! . . بعضی هارو نباید تحویل میگرفتیم که گرفتیم،به بعضی ها نباید رو میدادیم که دادیم،بابعضی ها نباید حرف میزدیم که زدیم،این ازسخاوت ماست نه ازحماقت . ســــخـــت اســـت وقتـــی از شـــدت بـــغـــض ، گـــلـــو درد بگـــیری … و هـــمـــه بگـــویـــند ؛ لبـــاس گـــرم بـــپـــوش !! RE: اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - ℙ@я☤ᾔ@ℨ - 11-02-2015 باحال بود دمت لایک RE: اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - atena2015 - 11-02-2015 عالی بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - behnaz1378 - 11-02-2015 ممنون RE: اس ام اس تیکه دار ونیش و به درک - AsAsma ark - 27-06-2022 عالی بود |