![]() |
تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک! (/showthread.php?tid=210382) |
تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک! - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 10-02-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() مواد لازم:
1. ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر و شير ولرم داخل آرد ميريزيم و روي مواد را ميپوشانيم تا پيش خمير آماده شود. 2. وقتي مايه كاملا پف كرد، كره ذوب شده، شكر و زرده تخممرغ را به آن اضافه كرده و همه را با هم مخلوط ميكنيم. در اين زمان مربا و كشمش را نيز اضافه ميكنيم و همه مواد را با هم چنگ ميزنيم تا خمير شوند. 3. روي خمير را ميپوشانيم و به مدت 30 دقيقه اجازه ميدهيم تا استراحت كند. پس از اين مدت دوباره خمير را برداشته و در قالبي استوانهاي قرار ميدهيم تا نصف حجم قالب را پر كند. 4. دوباره روي قالب را ميپوشانيم و حدود 30 دقيقه ديگر در محيطي گرم قرار ميدهيم تا خمير حجيم شود، سپس قالب را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم تا روي كيك طلايي شود. 5. وقتي خنك شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و مابين آن را برش ميدهيم و با كرم پانیسبا يا خامه ميپوشانيم. ميتوانيم در صورت تمایل اطراف كيك را با كرم و خامه بپوشانيم و روي آن را با فوندانت يا مارسيپان روكش كرده و تزئين كنيم. RE: تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک! - حصین / ابلیس - 10-02-2015 کجاش اسونه بعدشم بی کیفیت بود مطالب دیگه بذار RE: تارت انگلیسی، خیلی هم ساده و شیک! - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 10-02-2015 (10-02-2015، 17:58)حصین / ابلیس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آسونه..|: پس چی باکیفیته اونوخت؟ اینجا انجمن آموزش آشپزیه عزیز(: |