انجمن های تخصصی  فلش خور
سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» (/showthread.php?tid=210348)

صفحه‌ها: 1 2

سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - ×LUC i FER× - 10-02-2015

این روزا کل کشور(و حتی همین انجمن خودمون) پر شده از دائیه دارانی که خود را "ادامه دهنده ی مسیر شهدا"قلم داد میکنند و با این اسم هرکــــــــاری که عشقشون میکشه میکنن
اگر ما راجع به این سواستفاده ها حرف بزنیم میشیم مرتدو نفهمو وطن فروشو فلان فلان ... حالا بیایین این صحبت هارو اینبار از زبون خود خانواده ی شهدا مرور کنیم Smile 

اعتراض فرزندان شهید بوشهر به سوءاستفاده سیاسی از خانواده شهدا

به گزارش سایت هفته نامه "نسیم جنوب" بوشهر، متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین. متأسفانه چند سالی است که برخی از گروه‌های جزم‌اندیش که وزن و شخصیت چندانی بین اکثریت مردم ندارند، هر گاه خود را در پیشبرد اهداف‌شان ناتوان می‌بینند، نام شهید و خانواده‌ی شهدا را دستاویز قرار داده تا این‌چنین به خواست جناحی‌شان اعتبار بخشند.
سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» 1
پدران شهید ما، دیروز در جبهه‌های نبرد، جان در طبق اخلاص نهادند تا امنیت، آرامش و رفاه امروز و آینده‌ی این کشور مقدّس و این مردم شریف را تضمین کنند، نه این که نام‌شان چماقی در دست گروه‌های افراطی و انحصارگرا شود و به هر بهانه بر سر مردم فرود آید!

با کمال تأسف، طی سالیان گذشته بارها و بارها نام خانواده‌ی شهدا در بندهای بیانیه‌ها و یا سخنرانی‌های برخی گروه‌ها به ویژه با هدف تخطئه و تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی – به کار رفته و از جانب ایشان سخن گفته و خواسته‌هایی مطرح شده است. سخنرانان و تنظیم کنندگان بیاینه‌های مذکور، آن‌چنان با اطمینان - و به تعبیری وقیحانه - از جانب کل خانواده‌ی شهدا سخن می‌گویند که حتا از آوردن پیشوند «بخشی از» و یا «جمعی از» خانواده‌ی شهدا نیز ابا می‌ورزند. البته چه بسا باشند خانواده‌های معزز شهیدی که بنا به عقاید شخصی، مفاد برخی از این بیانیه‌ها و سخنرانی‌ها را تأیید نمایند، اما این نکته نمی‌تواند در بر گیرنده‌ی خواست و عقیده‌ی تمامی خانواده‌های شاهد باشد.

بدیهی است که ما به عنوان فرزندان شهدا، خود را جزیی از خانواده‌ی بزرگ ملّت ایران می‌دانیم و لذا بدون هر گونه سهم‌خواهی، چشمداشت و معامله بر سر خون عزیزان‌مان، به علاقه، سلیقه و عقاید مختلف مردم کشورمان احترام گذاشته و هر گونه حرکت سلبی و افراطی را در جهت محدود و محروم کردن مردم از علایق و عقاید منطبق با عُرف و شرع خود محکوم می‌کنیم. آن چه دل ما را به درد می‌آورد، نه برگزاری مراسم و برنامه‌های قانونی و مجوزدار و فعالیت هنرمندان این مملکت، بلکه سوء استفاده از نام ما و شهدای خانواده‌مان در بیانیه‌ها و سخنرانی‌هایی است که هیچ سنخیتی با اندیشه و خواست ما ندارند!

ما امضا کنندگان این بیانیه، بدون در نظر گرفتن گرایشات و عقاید شخصی سیاسی، هرگونه حرکت غیر قانونی و کارشکنانه را از جانب هر گروه برنتافته و بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله)، مصالح کشور، دولت و قاطبه‌ی مردم می‌دانیم.

در این راستا از کلیه‌ی جناح‌ها و گروه‌های سیاسی تقاضا داریم، تقوا پیشه کرده و شهیدان و خانواده‌های ایشان را مستمسک اهداف جناحی و پیشبرد خواست سیاسی خود نسازند.

خانواده‌ی شهدا به تعبیر معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، چشم و چراغ این ملّتند، لطفاً با سوء استفاده از نام شهیدان و سخن گفتن از جانب خانواده‌های شهدا، ایشان را مقابل ملّت فرهنگ‌دوست ایران قرار ندهید و ما را محصور اندیشه‌ی تاریک و مقاصد دنیوی خود نسازید.

جمعی از فرزندان شهیدان شهرستان بوشهر:

پیام بختیاری‌پور - پژمان بختیاری‌پور - امید شبل‌الحکما بوشهری‌نژاد – محسن قیصی‌زاده – میثم قیصی‌زاده – جمال عوضی - علی‌اکبر ملاح‌زاده – امیر بلوچ‌زنگیان – عبدالرحمن احمدنیا – حمیدرضا حفیظی‌فرد – علیرضا حفیظی‌فرد - مصطفی کره‌بندی - حجت افشین – یوسف آشوری‌فر – اسماعیل قیصی‌زاده – مهدی فرامرزی – عبدالامیر محناوی – سیدنواب صفوی – محمدباقر میگلی‌نژاد – عبدالعلی دهگودی – روح‌ا... دهقانی – علیرضا سعیدی‌فر – علی دهار – موسی رادمنش – مجتبی شولی – مجتبی قندهاری- حسین بکمی.

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - ×LUC i FER× - 10-02-2015

نامه ی همسر باکری به شریعتمداری

سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» 1

به گزارش انصاف نیوز، فاطمه چهل امیرانی، در فیسبوک نوشته است: جناب آقای شریعتمداری! حالتان خیلی بد است برای این که به خود و دیگران آسیب نرسانید به پزشک مراجعه کنید. انصافا دروغ های شاخدار را ما از شما شنیده ایم. یادتان هست در دوره ی دوم انتخاب آقای خاتمی شما از قول خانواده ی شهید باکری مطلب کذبی در روزنامه در رد آقای خاتمی زدید و دو ساعت در پشت تلفن با شما صحبت کردم و آخر با اعتماد به نفس گفتید حتما یکی از خانواده ی باکری بوده و من یقین دارم نبوده، خواب دیدید خیر باشد. راستی این نوع ادبیات که جنابعالی دارید انسان تربیت نخواهد کرد. بزر گترین ادعایتان این بود که من شهیدان باکری را رابیشتر از خانواده شان می شناسم، اگر شما به شخصیت انسانی آنها اشراف دارید چرا مثل آنها نیستید؟ یقین دارم اگر از تک تک خانواده ی باکری ها سوال کنید شهادت خواهند داد شما شخصیتی مقابل آنها را دارا هستید. فقط یک مثال برای رویای های شیطانی شما کافی است.

در فتنه ی ٨٨ (که صد البته ما فتنه گرها را کسانی می دانیم که سالها حساب شده برنامه ریزی کرده بودند. اگر انسانهای صادق رو به جبهه گذاشتند این ها به خارج از کشور رفتند، اگر مثل شما نامرد نباشم می گویم با ندانم کاری ها مشکلی بر مشکلات کشور اضافه کردند. مصاحبه ی آقای [کامران] دانشجو در [برنامه ی تلویزیونی] شناسنامه و سفر به خارج در سال ٥٨ که حمید [باکری] همان سال تمام مدارک دانشجو بودن در خارج از کشور را پاره کرد و به من گفت بیا تمام وقت برای انقلاب کار کنیم)، وضعیتی که پیش آمده بود واقعا مثل خیلی از هموطنان برای بنده و همسر محترمه ی شهید همت غیر قابل قبول بود. معمولا هر روز تلفنی با هم صحبت می کردیم. و ظاهرا برکت شنود تلفنی شامل ما هم شده بود؛ به شوخی و جدی می گفتیم برویم تحصن کنیم و کلی روی محل آن بحث کردیم و با دلایل شوخی، من حرم حضرت امام را پیشنهاد دادم. چند روز بعد فارس زد «گری سیک به خانم همت پیشنهاد داده در حرم امام تحصن کنند»، ما دو تا نمی دانستیم بخندیم یا گریه کنیم؟! البته زود از روی سایت برداشتند. نادانها فکر کرده بودند اگر ما این کار را کردیم به دستور این آقا بوده که ما اصلا نمی دانیم کی هستند. حوصله ی تایپ کردن ندارم. آقای شریعتمداری دعا می کنم به خاطر مردمی که اراجیف شما را می خوانند و می شنوند خدا شفایتان بدهد.

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - sevda0 - 10-02-2015

نمیدونم چرا وقتی اینجور گندش در میاد هیچکدوم از دوستان پاسخگو نیستن!!!!!!!!!!!!!!!

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - سرباز خدا - 10-02-2015

گند چی در اومده؟؟
...................
به این اقا هر چی بگم

میشم ادم بده
میشم ناقض ازادی بیان
میشم متعصب
میشم سو استفاده گر از شهدا

از همون بسم الله میگه
نصف افراد مذهبی این جا داعیه دار راه شهدان...
خب من چی بگم
وقتی از همون اول با نسبت دادن
و تهمت شروع میشه؟

به چی اعتقاد داره
که بگم نسبت دادن کار بدیه

از عقل میگم
محکوم به استدلال سنگ میشم
از شهدا حرف میزنم
میشم سو استفاده گر!

از دروغ بودن حرف میزنم
میگن خودت دروغ میگی...

از دین حرف میزنم

میگن ما دین رو قبول نداریم

از احترام به شهدا میگم

میگن شورشو در اوردی...

بله

خون دادیم

خیلی هم زیاد...

وقتی طرف از نظام طرفداری میکنه

همین افراد میگن

نظام حمایتش میکنه

وقتی اعتراض میکنن

این افراد تو بوق و کرنا میکنن که اینا که از خودتونن...

بنابر این دلایل

سعی میکنم سکوت کنم

خودتون یه حرفی دارید

میگید
کاش همه بفهمن سکوت یعنی قبول شکست نیست

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - ×LUC i FER× - 10-02-2015

(10-02-2015، 21:38)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند چی در اومده؟؟
...................
به این اقا هر چی بگم

میشم ادم بده
میشم ناقض ازادی بیان
میشم متعصب
میشم سو استفاده گر از شهدا

از همون بسم الله میگه
نصف افراد مذهبی این جا داعیه دار راه شهدان...
خب من چی بگم
وقتی از همون اول با نسبت دادن
و تهمت شروع میشه؟

به چی اعتقاد داره
که بگم نسبت دادن کار بدیه

از عقل میگم
محکوم به استدلال سنگ میشم
از شهدا حرف میزنم
میشم سو استفاده گر!

از دروغ بودن حرف میزنم
میگن خودت دروغ میگی...

از دین حرف میزنم

میگن ما دین رو قبول نداریم

از احترام به شهدا میگم

میگن شورشو در اوردی...

بله

خون دادیم

خیلی هم زیاد...

وقتی طرف از نظام طرفداری میکنه

همین افراد میگن

نظام حمایتش میکنه

وقتی اعتراض میکنن

این افراد تو بوق و کرنا میکنن که اینا که از خودتونن...

بنابر این دلایل

سعی میکنم سکوت کنم

خودتون یه حرفی دارید

میگید
کاش همه بفهمن سکوت یعنی قبول شکست نیست
نه ،به گربه و عقرب بودن متهم کن درست میشه Smile

لینک قسمت هایی رو که من نابجا متهم به استدلال از راه سنگ متهم کردم قرار بده تا ببینیم به حق گفتم یا نه..
لینک قسمتی که بهت تهمت کذب زدم رو بده

اگر مثل افراد در تصویر چماغ به دست نمیگیری تا دم از احترام به شهدا بیزنی و احترامت رو بر شئونات زندگی دیگر افراد تحمیل نمیکنی ما مخلصتان هم هستیم

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - سرباز خدا - 10-02-2015

به سگ متهم کردن درستشه...
ضمنا
من خواص گربه رو گفتم

شما که اینقدر مدافع حقوق خانواده های شهدا هستید به دل نگیرید!

بیا...
همین زیرش رو نگا کن...
همین زیر حرفت...
من تو عمرم حتی دست به باتوم نزدم
بعد من رو چماق به دست میدونید

لوسیفر جان

تو میگی حق بوده یا نه؟

(10-02-2015، 22:49)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سگ متهم کردن درستشه...
ضمنا
من خواص گربه رو گفتم

شما که اینقدر مدافع حقوق خانواده های شهدا هستید به دل نگیرید!

بیا...
همین زیرش رو نگا کن...
همین زیر حرفت...
من تو عمرم حتی دست به باتوم نزدم
بعد من رو چماق به دست میدونید

لوسیفر جان

تو میگی حق بوده یا نه؟

مگه من به چیزی غیر این اشاره کردم؟ منم خواصش رو گفتم
ضمنا بعد از دورو گوهر هایی بود که جناب عالی نثارمن کردی

منظور من از چماق استفاده از خشونت بود که زیاد ازش استفاده کردی.. خشونت کلامی هم خشونته .. مقصود از چماغ استعاره بود از خشونت

من اصلا از گفتن سگ بهم ناراحت نشدم
چون واقعا حرفم به جا بود
پس فک نکن من گرو کشی میکنم تو حرفام...

من برای خدام مهربانم
برای خدام خشنم هستم

من براش زندم
براش جونمم میدم

اون گوهر دیگه چی بود؟

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - mohsenniceboy - 12-02-2015

(10-02-2015، 19:07)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا وقتی اینجور گندش در میاد هیچکدوم از دوستان پاسخگو نیستن!!!!!!!!!!!!!!!

گند چی؟
اگه به این قسمت خوب توجه می کردید متوجه میشدید
چون ما هم دقیقا موافقیم

نقل قول: ما امضا کنندگان این بیانیه، بدون در نظر گرفتن گرایشات و عقاید شخصی سیاسی، هرگونه حرکت غیر قانونی و کارشکنانه را از جانب هر گروه برنتافته و بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله)، مصالح کشور، دولت و قاطبه‌ی مردم می‌دانیم.

در این راستا از کلیه‌ی جناح‌ها و گروه‌های سیاسی تقاضا داریم، تقوا پیشه کرده و شهیدان و خانواده‌های ایشان را مستمسک اهداف جناحی و پیشبرد خواست سیاسی خود نسازند.

خلاصـــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد پست دوم
همیشه کسایی هستن که از امام جلو ترن یا عقب ترن.
اینا سعادتمند نیستن
مثالش خوارج زمن امیرالمومنین
قصد مقایسه و مصداق گذاری نداشتم.

RE: سواستفاده از «شهدا» این بار به روایت خانواده ی «شهدا» - {h.S} - 12-02-2015

کسی منکر سوء استفاده از اسم شهدا نیست

سریال معراجی ها با تمام نواقصش خوب این قضیه رو نشون داد

اما واقعا شما نگران خون شهدا هستید ؟؟

یا اینکه قصد دیگه ای دارید مساله اصلی اینه