اس ام اس درباره عشق.جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس درباره عشق.جدید (/showthread.php?tid=210109) |
اس ام اس درباره عشق.جدید - Ֆℋ£¥∂α - 08-02-2015 اس ام اس شکست عشقی و عشق یک طرفه درد یعنی مــرور مسیج هایی کــه یک روزی باورشان داشتی و امـروز به دروغ بودنشان ایمان آورده ای … . اس ام اس عشق . تمام ناگفته هایم در این جمله تعبیر میشوند : بی تو آینده ناخوشاینده … . . . یـه روز خوب میاد کــه برگــه ترحیمیم برسه به دستت اونوقت توام بگی : آخی … اینــم مــُـرد ؟؟! . . تمام شد … مــن به عـقد غم ها در آمدم … خیلی دیـر آمـدی ! . . . دستم را بگیر بدون تو , تمام دنیا را هم که داشته باشم تهی دستم . . . بــراے جدایـے دل و جرات مـیخواھم ! جراتـش را دارم … دلم را پـس بدہ … . اس ام اس عشق . وقتی میرفت گفتم : کجا؟ گفـت : بـه درک … منم گفتـم : بـه درک … و ایــن چنین بود کـه ما در اوج تفاهم از هم جدا شدیـم! . . . نـذر کرده ام صـد دورتسبیح اهـدنا صراط المستقیم … شایـد مـرا کــه میبینی دیگر مسـیرت را کـج نکنی ! . . . آنشرلی هـم نشدیم یکی ازمون بپرسـه : آنه ! تکرار غـریبانه روزهایت چـگونه گـذشت ؟؟ . . . وای از اون روزی کــه از دل نرود هــر آنکـه از دیده برفت … . . . پزشکی قانونی میگفت : یخ زده … مگر امکانش بود !؟ تیتر روزنامه فردا : در گرمای داخل اتاقش ، خیره به نقطه ای ، جوانی یخ زد … . . . سر بـه بیابان میگذارم … چاره چیست ؟؟ وقتی تو نیستی … و شانـه ات نیست … . . . اینجا عشـق قندیل می بندد با این واژه های یـخ زده … نگفته بـودی دمای نبودنت زیر صفر اسـت … . . . قحطی همـدم است ! من بـه خوش آمدګویی تابلوی خیابان هم دلخوشـم … . . . افسـوس کــه دنیاهمیشه بر وفق مراد کسانی بوده کــه شکستن دل سرگرمی آنهاسـت … . . . مـُــردنم مى آید در پـس این همـه زندگى کردن بى تــو … . اس ام اس شکست عشقی . چرخش ثانیه ها در ذهنم تداعی گر این جملـه لعنتی است : رکورد نبودنـت شکست … . . . ای کـه با یاد تـو در اتش شـب می سوزم ، یاد من کن کــه به یادت همـه شـب میـسوزم … . . . یه دوسـت دارم هایی هـم هست میدونی دروغه ها ولی قلبـت واســه باورش بــه عقلت التماس میکنه … . . . این روزهایم به تظاهر طی میشود، تظاهر بـه بی خیالی ، بـه بی تفاوتی … بـه اینکه بی توبودن مهم نیست.. اما بسی جانفـرساست این نمایـش … این فـیلم های بی سانسورندیدنت بـرای وجـود انـدوهبارم … . . . غـم دنیاست اون بره ترکت کنه هیچ کس هم نباشه که درکت کنه غـم دنیاست تو لحظه خداحافظی بفهمی کـه دیګه بهش نمیــرسی … . . . شاید از مـُـد افتاده باشد شاید دیگر اندازه ام نباشـد اما همچنان عطر خاطره میدهد ، پیراهنی کـه روی شانه هایش اشک ریخته ای ! . . . به جایی رسـیده ام که آرزو میکنم کاش خـودم را جایی جا بـگذارم و بـرگردم ببینم کــه نیستم … . . . این روزها درد زیاد است ، درمان هم هست … اما دیگرکسی حال ” خوب ” شـدن ندارد … . . . غمگین ترین جای خاطرات اونجاست کـه احساس مـیکنی چهــره اش داره از یادت مــیره … . . . سـخت است … هنـگام وداع آنگاه کـــه درمیابی چشمانی کــه درحال عبورند پاره ای از وجـود تو را نـیز با خـود مـیبرند … . اس ام اس عشق . پرواز کـرد عاقبت … ماهی کـه شوری دریا برای نمک گیر کردنـش کافـی نبود … . . . خیلی فقـیرم … دیگر حتی حوصله هــم ندارم … . . . دلواپسى هایم را خلاصه کرده ام در لورازپام هاى بى خاصیت که خواب را شرطى کرده اند اما تو را نـه … . . . شبهایم درد دارد … وقتی ندانم چراغ اتاقـت را کدامین دست خامـوش میکند …! . اس ام اس شکست عشقی . دیگر از آن همــه شیطنت وشلوغی خبری نیسـت ! آنقـدر بخاطر ضربدرهای جلوی اسمـم چوب روزگار راخوردم کـه تبدیل شدم به ساکت ترین شاگـرد کلاس زندگی … . . . داشـتم میرفتم بیرون ، مامانم گفت : بیا یه چیزی بخور ته دلت رو بگیره ! گفتم : مامان جـان دل ما خیلی وقــته گرفته … . اس ام اس شکست عشقی . پیری میگفت : اگه میخواهی جوان بمانی درد دلت را به کسی بگو که دوستش داری و دوستت دارد … گفتم: پس چرا تو پیر شدی ؟؟؟ خندید و گفت : دوستش داشتم و دوستم نداشت … |