اس ام اس کوبنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس کوبنده (/showthread.php?tid=209978) |
اس ام اس کوبنده - Ֆℋ£¥∂α - 07-02-2015 مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمی داره، دو کیلومتر پیاده می ریم . . . . . . یـه رابـطـه فـقـط مـخـصـوص دو نـفـره… ولـی بـعـضـی احـمـق ها، شـمـارش بـلـد نـیـسـتـن ! . . . امــــــــان از روزی که یــــــــه ۲زاری , خـــودشو تــــراول فــــــــــرض کنـــــه ! . . . تمـــام غصــه هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم! بـــالا مــی آورم طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد…! . . . زمانی آرزوی هر روز دیدنت را داشتم، اما هر روز ندیدنت آرزوی امروز من است . . ! . . . بعضیا کات مات حالیشون نیست ! فقط دوس دارن بازی کنن ! . . . بعضیا لازمه کنارت نباشن . . ! کنارت که باشن تنهاتری . . ! پس خواهشن نباش . . ! . … . . رفتنت را خیالى نیست فقط مانده ام چگونه در چشمانى به آن زلالى، جا داده بودى آن همه دروغ را ! . . . عزیزم حتے دیگر نمیخواهم آرزویت باشم… آرزو میڪنم “او” آرزوے تو باشد و آرزوی او… “دیگرے”… . . . . گاهی وقتا لازمه از گوشیمون بشنویم… مشترک مورد نظر آدم نمی باشد… لطفا قطع کن… . . . وقتی داشتی میرفتی گفتی دیگه هیچکی رو مثه من نمیتونی پیدا کنی…! توی دلم گفتم: اتفاقا خوبیش همینه ! . . . از فردا بیشتر مراقب باش تقاص ِ اشک های ِ امشب ِ من سنگین تراز تمام روزهایی است که عاشقانه گریه کردم… . . . متن تیکه دار با وجود تو عشق در من تغییر معنا داده است، به لجن میکشی واژه ها را . . . . . . فرق سرت می دونی کجاست ؟ دوست داشتنت دقیقا بخوره همونجا ! . . . از اینکه بعضیا نمیان سمتت ناراحت نشو ، ایراد از تو نیست ! مگس هیچوقت سمت گل نمیره ؛ همیشه میره سمت یه چیزی مث خودش ! . . . . اگه مهم بودی زیرت خط میکشیدم ! نه دورتــــــ . . . . . . نمی خواهم بعد از مرگم به احترامم یک دقیقه سکوت کنی ! اکنون که زبانت نیش دارد ؛ دهنت را ببند … ! . . . نــَـه بــــه دیــروز هــآیی کـــه بودی می اندیشــَمــ نـــَـه بـــه فـــــَــردآهــآیی کـــه شــآیـَـد بیــــآیی میخـــــــوآهــَـم امـــروز رآ زنــدگـــی کــُنــمــ خواســـتی بــآش… خواســـتی نَبــآش… . . . اس ام اس نیش دار وقتی قراره که من برات نقش زاپاس رو بازی کنم ازم انتظار نداشته باش که دعایی غیر از پنچر شدنت ، برات بکنم ! . . . ﻛﻼﻍ ﭘﺮ گنجشک ﭘﺮ ﻭﻟﻲ ﺗﻮ ﻧﭙﺮ ؛ ﺑﻲ ﺯﺣﻤﺖ “ﮔﻤﺸﻮ” ﻋﺰﻳﺰﻡ … . . . به بعضیام باید گفت: اگـــــه حس میکنــی خیلـــــــی بارتـــــه واست” گاری ” بگیرم ! . . . جملات تیکه دار بعضی جمله ها هستن به مرور تبدیل به دروغ میشن مثله (پنیر تازه رسید) رو شیشهی بقالی یا مثله (دوست دارمٍ) تو . . . یادت باشه گلم ! وقتی که داری گنده تر از دهنت حرف میزنی، منتظر جر خوردن دهنتم باش . . ! . . ﻋﺰﯾﺰﻡ … ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺖ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯼ … ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﭘﺎﻫﺎﺗﻪ ﮔﻮﺭﺗﻮ ﮔﻢ ﮐﻦ … . . . خیالبافی ای بیش نبود آدم بودنت . . . خودم را گول میزدم که در حد منی ! . . . اس ام اس نیش دار ﻗﺎﻧﻌﻢ … ! ﺍﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩ …! ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻮﺩ …! ﻗﺮﺑوﻥ ﺩل خودم ﻛﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺭ ﻧﻴﺴﺖ ! . . . خاکستر سیگارم را به تو ترجیح دادم چون که او تنها حنجره ام را به آتش کشید و تو وجودم را … . . . ضی آدمــا میخ دارن … گیر میکنی بهشون … نخ کش میشی … به زور باید جداتــ کنن !! . . . خائــــــــن بودن کار راحتیــــــــه ! یه کار سختــــ تر … مثل وفــــــــــآدار بودن رو امتحان کنـ ! . . . اس ام اس کوبنده متاسفم که چرا مزه ے عشـــــــق را .. از دستـــــــــ تــــــو چشیــــدم … تا همیشه در شکـــــــــــ دروغ بودنش بمـــانم…! . . . امروز باورم شد که تو خسته تر از آن بودی که بفهمی دوست داشتنم را! از من که گذشت… اما… هرجا که هستی “خسته نباشی”! . . . به بعضیا باید گفت : ﻛــﺎﺷــﻜـی ﺷـُـﻌـﻮﺭﺗﻢ، ﻣـِﺜـﻞ ﻟـﻴـﺴـﺖ ﺩﻭﺳــﺘـﺎﺕ ﻫــﺮ ﺭﻭﺯ ﺑـﻪ ﺗــﻌـﺪﺍﺩﺵ ﺍﺿــﺎﻓـﻪ ﻣــﻴـﺸُـﺪ! . . . احترام گذاشتن به بعضیا ، مثه تکون دادن پارچه ی قرمز جلوی گاوه ! . . . جلوی کوه داد بزنی “محبت” بر میگردد “محبت” ! تو از سنگم کمتری ؟ . . . اس ام اس تیکه دار سکوت و صبوریم را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار … دلم به چیز هایی پایبند است که تو یادت نمی آید ! . . . هـِــ ی غریبـــﮧ ! قیــآفت خیلـے آشنـآست من و تو قبلا جـآیـے همدیگرو ندیدیــ م ؟ آهـ ـآن… یـ ـآدم اومــد یــﮧ روزآیـے یــﮧ خاطره هـآیـے بـآ هم دآشتیم یـآدمــﮧ اون موقع دم از عشق میزدے هــﮧ … انقدر مــآت نگـ ـآم نکن عشقت حسودیش میشــﮧ ! دســتات ارزونــی خودتــ.. رآستــے قبل رفتنت : دیگــﮧ هیچ حسـ ے بهت ندآرم دیگــﮧ وقتــے دیدمت دلم نلرزید خوآستم بدونـی! . . . چندتا اس ام اس هم واسه دوستانی که تصمیم گرفتن ببخشن . . . . کودکی هایم را ببخش؛ من بزرگ نمی شوم؛ نه اینکه نخواهم بزرگ شوم که در من بزرگی؛ مفهومی است دست نیافتنی؛ دوست من کودکی هایم را بر من ببخش … . . . با آنکه انتقام از دشمن حرام نیست در عفو لذتی است که در انتقام نیست . . . اگر با گذشت کردن، کسی کوچک می شد، خدا تا این اندازه بزرگ نبود! RE: اس ام اس کوبنده - ❤ஜelenaaஜ❤ - 07-02-2015 لایڪ ._.* |