![]() |
اس ام اس ویژه عشق و عاشقی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس ویژه عشق و عاشقی (/showthread.php?tid=209968) |
اس ام اس ویژه عشق و عاشقی - Ֆℋ£¥∂α - 07-02-2015 عشق آدم را داغ می کند و دوست داشتن آدم را پخته می کند هر داغی یک روز سرد می شود ، ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود . . . دوستت دارم . . . سیب هنوز هم شیرین است هنوز هم آدم بهشت را به لبخند حوا می فروشد ، شیطان بهانه بود . . . |___♥__|_:!””-., “@@”””””” “”@”‘ دلم برات تنگ شده بود آوردم ببینیش ! . . . کـوتـاه مـی گـویـم دوسـتت دارم اما از دوست داشـتـنـت کـوتـاه نـمـی آیم . . . . . . درخت دوستی رو با قلب میکارن نه با دست ! تو را من با قلب دوست دارم نه با حرف . . . . . . همیشه دور نما ها خواستنی ترند مثل سراب مثل فردا مثل تو . . . . . . با هم باشیم نه یک سال بلکه یک عمر بگذار آوازه ی با هم بودنمان چنان در شهر بپیچد که روسیاه شوند آنان که بر سر جدایی مان شرط بسته بودند . . . . . . ما را همه ره ز کوی بد نامی باد / وز سوختگان بهره ی ما خامی باد نا کامی ما چو هست کام دل دوست / کام دل ما همیشه ناکامی باد . . . . . . من برای دوست داشتن ات مدت هاست آماده ام اما امان از تو امان از زن ها همیشه دیر حاضر می شوید . . . . . . هیچ میدانستی زیباترین عاشقانه ای که برایم گفتی وقتی بود که اسمم را با “میم” به انتها رساندی . . . . . . سلام از شرکت رب تبریک مزاحم میشم میشه یه رب بغلتون کنم !؟ محض تبریک میگما ! . . . خواستم پاره گریبان کنم از دست غمت دستم از ضعف … دریغا … به گریبان نرسید . . . . . . ای اشک دوباره در دلم درد شدی / تا دیده ی من رسیدی و سرد شدی از کودکی ام هر آنزمان خواستمت / گفتند دگر گریه نکن مرد شدی . . . . . . اى دوست ! تو همان شقایق معروف شعر خوب سهرابى ! تا تو هستى زندگى باید کرد . . . . . . آراسته آمد و چه آراستنی پیراسته زلف خود چه پیراستنی بنشست به می خوردن و برخاست به رقص به به چه نشستنی چه بر خاستنی . . . . . . راست یا دروغ مهم نیست ! تو فقط با من حرف بزن ! چشمانت زیرنویس می کنند ! [/font] [font=Trebuchet MS]. . . عاشقم گر نیستی لطفی بکن نفرت بورز بی تفاوت بودنت هر لحظه آبم میکند . . . . . . حرفی نزنی طاقت جنجال ندارم / بدجور شکسته ست دلم حال ندارم درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز / از حس پریدن پرم و بال ندارم . . . . . . نوشته ها بهانه است فقط مینویسم که یادآوری کنم به یادتم باورش با تو . . . چقدر تلخ است بعد از سال ها انتظار نیمه گم شده ات را کامل بیابی . . . . . . خنجر زیرِ پوستم کاشتی فکر نمیکردی روزی باز در آغوشت بگیرم . . . . . . شاید به هم باز رسیم روزی که من بهسانِ دریایی خشکیدم و تو چون قایقی فرسوده بر خاک ماندی (احمد شاملو) . . . این روزها خیلی چیزها دست من نیست مثلا دستهایت . . . ! . . . در راه تو بی اراده رفتن خوب است / در چشم تو بی افاده رفتن خوب است جایی که همه فکر سواری هستند / دنبال دلم پیاده رفتن خوب است . . . . . . همیشه دلتنگی به خاطر نبودن کسی نیست گاهی بخاطر بودن کسی ست که حواسش به تو نیست . . . بعد از مُردنم سرم را جدا کنید بگذارید روی شانه ام شانه ای که سر می خواست ، سری که شانه می خواست هر دو را برسانید به آرزوشان . . . . . . آمـــد امـــا در نگاهــش آن نوازش ها “نبــــــود… چشــم خواب آلـودش را مســتى و رویــا “نـــبود … لـب همــان لـب بود اما بوسـه اش گرمــى “نـداشـت …. دل همــان دل بود اما مســت و بى پـروا “نبــــود… . . . هر آهنگی که گوش میدهم به هر زبانی که باشد بغضم را میشکند نمی دانم بغضم به چند زبان زنده دنیا مسلط است . . . . . . شیرین ترین لبخند اون لبخندیه که وقتی میخوای بهش اس ام اس بدی یه دفه خودش اس ام اس میده ! . . . نمایشگاه زده ام بیا و تماشا کن تمام روزهای نبودنت را آه کشیده ام و با حسرت قاب گرفته ام . . . . . . عمریست غم و درد نشانم داده / در آتش سینه اش امانم داده رنجور ترین درخت باغش هستم / هر بار مرا دیده تکانم داده . . . هیچکس نـفهمیـــــد که « زلـیخـــــــا » مــَـــــــــرد بـود ..! میــــدانی چــــــــــــرا ؟؟؟ مـــــردانـــگی میــخواهـــــد مــــــــانـدَن ، پــای عشــــــقی که مـُـــدام تـو را پـــس میــــزَنــد |