اس ام اس و جملات عرفانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس و جملات عرفانی (/showthread.php?tid=209512) |
اس ام اس و جملات عرفانی - Ֆℋ£¥∂α - 04-02-2015 خدایا ؛ در اوج تنهایی ، تو ، که باشی ، معجزه ای در من رخ می دهد ، به نام «آرامش» ، که زیباست و دلنشین ، و چه زیباست ، تنهایی با «خدا» ، ** الا بذکر الله تطمئن القلوب ** . . . باران یعنی نقطه چین تا خدا . . . . . . آیا هنوز هم نیاموختی ؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد، ” نمی توانند “ پس به ” تدبیرش ” اعتماد کن به ” حکمتش ” دل بسپار به او ” توکل ” کن و به سمت او ”قدمی بردار”… . . . … دیکته زندگیمان پر از غلط است ولی نگران نباش . . . خودش گفته قبل از نمره دادن اگر پشیمان شوی غلطهایت را پاک میکنم ! . . . آرامش آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست خداست… “لحظه هایت آرام” . . . ﺧـﺪﺍﻭﻧــــــــﺪﺍ !… ﺗﻮ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺗﺮﯾﻦ ” ﺣﻀﻮﺭ ” ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻨﯽ !… ﻭ ﻣﻦ ﻋﺠﯿﺐ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ … ﺍﺯ ﺁﻥ ﺳﻮﯼ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻫﺎ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻡ . . . تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم . . . دِلـــــخُوشـی یَنــــــی : بـِـــدونـــی خُــــــــدآ هَمیـــــشه کِنـــــــآرِتـــه . . . “خُــــــــــــــــــدآیـــــــآ” هَستــــــــــــــی ؟؟؟ . . . خــطــا از مــن اســت، مــی دانــم… از مــن کــه سـالـهـاســت گــفــتــه ام “ایاک نعبد”، اما بــه دیــگــران هــم دلـســـپرده ام… از مــن کــه ســالــهاســت گــفــتـــه ام ” ایاک نستعین” ، امــا بــه دیــگــران هــم تـکـیــه کـــرده ام… امــا رهــایــم نـکــن… بــیــش از هـمـیـشـه دلتـنـگـم… بــه انــدازه ی تــمــام روزهـــای نــبــودنــم… . . . هیچگاه در فشار زندگی اندوهگین مشو شاید خداست که در آغوشش می فشاردت… . . . هـــر بار کـه دلــم هـــوای خـــــــدا کـــرد نــــه ! هــر بار کـه خـــــــدا یــاد ِ دلــم کــــرد تـنـم لــرزید نــه از خــــــدا از خــــودم ! که از شــیطــان هـــم شـیطـان تــَر شــدم نـگـاهم را مــی دزدم … مبادا چشــمم در چشـــم خدا گیر کند . . . یــکی همـــیشه هســت کــه عاشــق منـــه نگـــام کـــه میـــکنـــه پـــلک نمــــیزنه تنـــهاست خـــودش ولـــی…تنـــهام نمـــیذاره دریا کـــه چـــیزی نیســـت عــَــــجَـــــــــب دلـــــــــــــی داره خداا . . . آرام باش…. توکل کن…. تفکر کن…. سپس آستین ها را بالا بزن…. آنگاه…. دستان خدا را میبینی که زود تر از تو دست به کار شده اند…. . . . دلم کـــــــــــمی خدا میخواد… کمی سکـــــــــــوت… کمی دل بریدن میخواد… کمی اشک…کمی بهت… کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این آدمها…! کمی رسیدن به خدا… . . . هر چه شد بین من و تـو ز همه پوشاندی .. آبروداری ستـار تماشا دارد… . بـارها زیـر همه قـول و قـرارم زده ام.. .. ..دست گیری تـو هــر بـار تماشا دارد.. . . . ﻳﻪ ﺭﻓــــــــﻴﻖ ﺩﺍﺭﻡ ; ” ﺍﺳﻤﺶ ﺧــــــــﺪﺍﺱ” ﺑﺤﺜـــــــﺴﺶ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺟﺪﺍﺱ, ﺗــــــــﺎ ﺍﻭﻥ ﭘﺸﺘــــــﻤﻪ, ﺑﯿﺨﯿﺎﻝ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺧــــــــﺎﺹ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﻣﻴﻞ ﻣﺎﺳﺖ ! . . . حیف که یادمان می رود … بسیاری از آنچه امروز داریم ، همان دعاهایی بود ، که فکر می کردیم ، خدا آنها را نمی شنود … ! . . . خدا یــــــــــــــــا دستـــــانم را زده ام زیرچـانــــه ام، مـــات ومبــــهوت نگاهـت میــــکنم، طلبـــــــکار نیستـــم، فقـــط مشــــتاقم بدانم تــــــه قصه چه میکنی بامـن؟! . . . دلم یه کوچه میخواهد… بی بن بست و بارانی نم نم.. و یک خدا… که کمی باهم راه برویم.. همین… . . . خدا تنها تنهاییست که هیچ تنهایی را تنها نمیگذارد . . . هر صبح، پلکهایت، فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند، سطر اول همیشه این است: “خدا همیشه با ماست” پس بخوانش با لبخند…!!! . . . خدایا، خواهش که نه… التماست را می کنم! دوراهی های زندگیم را بردار…. من همین یک راه، را هم اشتباه می روم . . . خدایا! به آنچه که دادی تشکر! به آنچه که ندادی تفکر! به آنچه که گرفتی تذکر! که: داده ات نعمت! نداده ات حکمت! و گرفته ات عبرت است! یا رب آنچه خیر است در تقدیر ما کن! . . . برنده اونیه که با خدا بود با خدا موند وبه خدا رسید چیزی نمیشه گفت جز خوش به حالش. . . . ♡تمام غصــه های دنیـــــا رو میشه با یه جمله تحمـــل کرد : ” خــــــــــدایا ” میدانم کــه میبیـــــنی ♡ . . . هر اتفاقی که می افتد چه کوچک چه بزرگ وسیله ای است برای آنکه خدا با ما حرف بزند و هنر زندگی دریافت این پیام هاست RE: اس ام اس و جملات عرفانی - ali0088 - 05-02-2015 افرین قشنگ بود بازن بزار |