![]() |
اس ام اس فلسفی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس فلسفی (/showthread.php?tid=209507) |
اس ام اس فلسفی - Ֆℋ£¥∂α - 04-02-2015 مـردم جـوری حـرف مـی زنند کـه همـه چیـز را مـی دانند. امـا اگـر جـرات کنـی و سئوالی بپرسـی آنهـا هیـچ چیـز نمـی دانند . پائولو کوئیلو . . . عشـق بـه نظـر مـی رسـد کـه سریـع بـه وجـود مـی آیـد، امـا بسـیار کنـد رشـد میکـند. هیـچ مـرد و زنـی واقعـا نمـی فهمـند عشـق کامـل چیسـت تـا زمـانی کـه بـه مـدت یـک چـهارم قـرن از ازدواجشـان نگـذرد. مارک تواین . . . نیـازی نیسـت انسـانها را امتـحان کنیـد، کمـی صبـر کنـید … خـودشـان امتحـانشـان را پـس مـی دهنـد! ارنست همینگوی . . . … وقـتی کـسی مـا را تــرک مـی کـنـد، دلیـلش ایــن اســت کـه کـس دیــگـری قـــرار اســت بیـــایـد! پائولو کوئیلو . . . زخــم هـا خــوب مـی شــونـد، امــا خـوب شـدن بـا مثـل روز اول شــدن، خیـلـی فــرق داره! اوریانا فالاچی . . . خانم! زیبایی شما تنها چشم را لذت می بخشد، اما زیبایی اخلاق و فهم شما، روح را نوازش می دهد . فرانسوا ولتر . . . خاطـرات خیلـی عجـیب هسـتند گاهـی اوقـات مـی خندیـم بـه روزهایـی کـه گـریه مـی کردیـم و گاهـی گـریه مـی کنیـم بـه یـاد روزهایـی کـه مـی خندیدیـم! هاروکی موراکامی . . . می گوینـد فـردا بهتـر خـواهد شـد مگـر امـروز فـردای دیــروز نیسـت؟ ویکتور هوگو . . . اگـر نمیتوانیـم مثـل آدم زنـدگی کنیـم دست کـم بکوشـیم مثـل حیـوان زندگـی نکنیـم! ژوزه ساراماگو . . . زندگی را نمی توان تحمل کرد مگر دیوانگی چاشنی آن باشد! فریدریش نیچه . . . بـایـد کتابهـای خـوب و حتـی برجسـته را نیــز ممنـوع کننـد تا بیـشتر خوانـده شونـد و بیـشتـر مـورد توجـه قــرار گیرنـد . آلبر کامو . . . کسـی که جنگجوســت بایـد همـواره در حـال جنـگ باشد چـون زمـان صلـح بـا خـودش درگیـر خـواهـد شـد! فردریش نیچه . . . تمـامِ آن چیـزی کـه دربـاره ی تـو در سَـرم هسـت، ده هـا کتـاب مـی شـود. امـا تمـامِ چیـزی کـه در دلـم هسـت، فقـط دو کلـمه اسـت، دوســتت دارم! ویکـــتور هــــوگو . . . ممکن است همه ی ما به یک اندازه از دارایی، توان، هوش و آوازه بهره مند نباشیم، ولی توانایی عشق ورزیدن در همه ی ما به یک اندازه است … لئــــو بوســــکالیا . . . من از عشق بدم می آید، زیرا یک بار عاشق شدم و مادرم را فراموش کردم … مارک تواین . . . پسـرم مـی پرسـد: چـرا بایـد ریاضـی بخـوانم ؟ دلـم مـی خواهـد بگویـم لازم نیسـت؛ بـی خوانـدن هـم خواهـی دانسـت دو تکـه نـان بیـش از یـک تکـه اسـت …. برتولـــت برشـــــت . . . هیچ چیز به اندازه ی زمانی که آدمی مطلبی خنده دار می گوید شخصیتش را نشان نمی دهد! گوته . . . چیـزی ویرانگـرتر از ایـن نیسـت کـه دریابیـم فریـب همـان کسـانی را خـورده ایم کـه باورشـان داشـته ایم … لئــــو بوســــکالیا . . . ازدواج کردن و ازدواج نکردن هر دو موجب پشیمانی است . سقراط . . . وقـتی چـیزی بـرای از دسـت دادن نــداری اداره زنـدگی خیلـی سـخت نیسـت! ارنستت همینگوی . . . همیشـه نسبت به کسـانی که بیشتر دوسـت داریم سختـگیرتر میشـویم، چـون توقع انجام خیلی کارها را از آنـها نداریم! هاروکی موراکامی . . . آنجـا را نمی دانـم، اما اینجـا: تا پیـراهنت را سیاه نبینند، باور نمی کنند چیـزی را از دست داده باشـی … احمــد شاملو . . . ما کارهای احمقانه ای را که در زندگی انجام داده ایم به نام تجربه به رخ دیگران می کشیم! اسکار وایلد |